Cenas aug-mēs pielāgojamies!

Hiāra

Slēdza Hiāra: "Limits!".
pelēkais nezvērs

Labs jautājums. Baro tikpat labi kā senāk..

Opsā lillā, abi gali pillā. Sukā, runcīt, kažokā.
Цинизм - это искусство называть вещи своими именами. А. Г. Невзоров
La Femme Fatale ..   

lielaiskartupelis

Vēl plūstošā kovid nauda rada ilūziju, ka krīze nav un viss ir rožaini.

Globāli ekonomika sāk bremzēties, ja 09. Gadā nespējām izvairīties no globālas krīzes, tad šobrīd jau arī nē.

Hiāra

pelēkais nezvērs
No kā tad Tu nometi 10 kg? Varbūt kāda veselības kaite?

Papildināts 18.06.2022 19:44:

lielaiskartupelis
Šobrīd galvenais,lai krievs neuzmet bumbu. Tad būs vienalga krīze vai nē.

kikii_

Es negribu pielāgoties.Negribu pielāgoties cenu pieaugumam. Mani tas neapmierina.

Hiāra

kikii_
Mums dzīvē nākas sadzīvot ar daudzām lietām,kas liek pielāgoties. Lielie lemj, mēs, mazie, mēģinam izdzīvot.

pelēkais nezvērs

kikii_
Es negribu pielāgoties.Negribu pielāgoties cenu pieaugumam. Mani tas neapmierina.

Prasi sev algas pielikumu.

Opsā lillā, abi gali pillā. Sukā, runcīt, kažokā.
Цинизм - это искусство называть вещи своими именами. А. Г. Невзоров
La Femme Fatale ..   

kikii_

Man visu laiku dzīvē ir kaut kādas lietas, kurām pielāgoties. Pieriebies! Beidzot kaut kas bija sakārtojies pa manam prātam un šķita, ka nu beidzot varēšu dzīvot, nevis pielāgoties, a te atkal - še tev, pārsteigums! Esmu tik nikna! Varētu pati savām rokām to Pu piebeigt! Un neviens neko nedara! Neviens no tiem, kas varētu, kam būtu jādara, neko nedara! Bļin!

Tagad domāju, nāksies mainīt visu apkures sistēmu mājā. Pat nezinu, pret ko. Kas būtu spējīgs aizstāt Junkeru? Gan mājas, gan ūdens apsildē?

Papildināts 18.06.2022 20:04:

pelēkais nezvērs
Prasi sev algas pielikumu.
Kam? Es pati sev darba devējs.

Hiāra

kikii_
Mums kaimiņos karo. Tur bombardē pilsētas un nogalina tūkstošiem civilos. Mums būtu grēks ņaudēt, jo mēs vēl dzīvojam mierā.

Mums būtu grēks ņaudēt, jo mēs vēl dzīvojam mierā.

Interesanti, kurš gan te nesen piebļāva pāris lapas par veikala ratiņu dziļumu

kikii_

Hiāra
Es lieliski apzinos, ka kaimiņos karo. Bet tas nav objektīvs iemesls mums celt cenas. Mēs diemžēl neesam nekāda REiropas valsts ar to algu līmeni, lai maksātu par lielvalstu spēlēm. Ne pirmais, ne pēdējais bruņotais konflikts pasaulē šī paša (jau 21.) gadsimta laikā. Jau sen bija jābūt izstrādātam mehānismam, kā regulēt naftas cenas. ASV izlūkdienesti ne pirmo gadu brīdināja par Krievijas neadekvātumu un to, ka šis karš būs. Un par to nosacīto mieru pie mums... nu, nav jau teikts, ka tas būs ilgi. Mūsu Dpils ar guberņu jau ir gatava lūgt Pu palīdzību neatkarības pasludināšanā. Mūsu valdībai tagad kāreiz bija īstais brīdis spert soļus pilsoņu labklājības virzienā un mainīt nodokļu likmes. Nevar paļauties, ka tie daži tūkstoši bagāto, kas mums te dzīvo, šos laikus cietīs lupatiņā klusēdami. Gan jau dosies prom, uz zaļāku zāli un lielākiem plašumiem.

Jūs nevarat rakstīt šajā tēmā, jo tā ir slēgta.
18429363