Jūs neesat iegājis sistēmā, tāpēc nevarat rakstīt šajā forumā.
Ienākt forumā | Reģistrēties

Juglas vidusskola vai 45.vidusskola

Martoga

Lūdzu padalieties ar savu viedokli par mācībām šajās vidusskolās dabaszinību virzienā. Kādi skolotāji, vide, plusi vai mīnusi?

Pirmais iespaids par abām skolām ir labs, kā arī abās tiek piedāvāta interesējošā programma.

Es jau te vairākkārt esmu rakstījusi. Man ļoti simpatizē 45.vsk.,kāda tā ir šobrīd. Riktīgi progresīva skola. Zinu gan, ka šogad gan daudzi gribētāji,kuri paši beidza 9.kl.,netiek vidusskolā. Tas žēl. Varēja savējiem dot priekšroku.

Jautājums,kas tieši interesē no dabaszinību priekšmetiem. Izcila biloģijas skolotāja. Tiešām. Tiešsaišu laikā arī es ar aizrautību klausījos stundas Fizikas skolotāja arī super. Kaut kad nesen saņēma izcilības balvu (ja nekļūdos,bet kaut ko saņēma). Cik sapratu no meitas,ķīmijas skolotāja šogad dodas pensijā. Bija vecā kaluma ķīmiķis. Bija kam patika,bet bija arī tādi,kuri nepalvilka.

Bet vajag aiziet parunāt uz skolu. Iesaku!

Papildināts 20.06.2022 18:05:

Par Juglu man īsti nav ko pateikt. Man šķiet,ka,ja 45.vsk.direktoru nomaiņa deva jaunu elpu un uzrāvienu skolai, tad Juglā man šķiet šobrīd pēc nomaiņas ir mazliet sajukums,kamēr tur viss iekustēsies. Vismaz tā šķiet pēc apkārt dzirdētā. Bet laikam nebūs baigi objektīvi.

Juglai šausmīgi kritusies kvalitāte, es savus izņēmu ārā. Lielais pabeidza 9.klasi un klases kopvērtējums eksāmenos bija bēdīgs. Jaunā direktore nedarbojas skolas intresēs, parezāk sakot, netiek galā. Tas ļoti ietekmē vidi skolā gan starp skolotājiem, skolēniem un vecākiem.

Viena no mums nav īsti riktīga un tā neesmu es!

Rosaleen

Jāpiekrīt, ka Juglas vidusskolai kritusi kvalitāte. Angļu valodas līmenis vispār traģisks. Matemātika vēl ok. Pagaidām.

Jūs neesat iegājis sistēmā, tāpēc nevarat rakstīt šajā forumā.
Ienākt forumā | Reģistrēties
18429399