Jūs neesat iegājis sistēmā, tāpēc nevarat rakstīt šajā forumā.
Ienākt forumā | Reģistrēties

Tukšs cilvēks.

Harmanova

Gribu saprast, kas ir tukšs cilvēks.

Pēdējā laikā to dzirdu no vīra, tas viss velk uz šķiršanos jo es esmu tukša, neinteresanta.

Kad prasu, kas konkrēti, viss, es pat apģērbties neprotu.

Smejies vai raudi. Jā zinu, ka neprotu pamatot ar vārdiem tā skaidri savas emocijas, brīžam viss besī neko negribu varu nedarīt neko līdz sāk krist pārmetumi no otra.

Papildināts 21.06.2022 14:09:

Iespaids no blakus tēmas arī, vīrs prasa ko varu un dodu saviem bērniem un es atbildu nezinu

Harmanova
Tukšs laikam ir domāts kā neinteresants. Bet tas ir ļoti subjektīvi un savdabīgi. Kādam tu neesi nekas, bet kādam - viss!

Žēl, ka tādas attiecības. Attiecības un savā personība ir jākopj abiem, nevis viens otram pārmet, ka tas ir nekāds. Te laikam tiešām jāšķiras.

Harmanova
Tads, kurs dzivo bez merka. Eksiste. Kuru nekas neinterese. Var teikt, ka sava veida degradejies.

Harmanova
Par bērniem un savu lomu pret viņiem - to gan tā kā varētu paštukot un sagatavoties izklāstīt savu viedokli.

Nezinu pat mērķi. Nodzīvot dzīvi vesalai, lai visi ir laimīgi cik nu var.

Papildināts 21.06.2022 14:18:

Meauk
Es vīram saku :dodu, ka esmu blakus, uzklausu nepārmetu pamācu kaut citreiz kļūdos.

Tas neesot nekas tādas konkrētas lietas es nevaru dot, viņi neko no manis neiemācīsies un vecumdienās nebūšu vajadzīga, tik cik mazbērnus varēšu vaktēt.

Harmanova
Lai visi ir laimīgi - nu tā ir utopija.

Un viņš uzskata, ka viņš attiecības kopj, ir mainījies, mani lutina, bet es es tas morālais kroplis kurai nav sirds krūtīs.

Papildināts 21.06.2022 14:21:

Meauk
Jā utopija. Laikam nav mērķa tad sanāk.

Visi tie mazie nieciņi laikam neskaitās.

Harmanova
Ja bērni šādas jūsu sarunas un konfliktus dzird, tad jūs abi neko labu saviem bērniem nedodat.

Vīram būtu jāsaprot, ka ar otrā kritizēšanu un noniecināšana - tā otru cilvēku par labāku personību neizveidot.

Varbūt atrodi kaut ko, kas pašu aizrauj un interesē ikdienā? Pievērsies savām vajadzībām un interesēm?

Harmanova
Es vecim uzprasītu-a ko ta tu tādu tukšu precēji? Bet, ja vīrs kko muldētu, ka attiecību sākumā nebiji tukša, tad pateiktu, ka nevajadzēja pašam iztukšot

Ja nopietni, tad diez vai šādās attiecībās var ko salāpīt, jo tad tas ir jāgrib abiem (te izskatās, ka tā nav) un ne tikai pasīvi jāgrib, bet arī jādara. Abiem.

Harmanova
Ikdiena un vispār laime arī sastāv no mazām lietiņām un mazām laimītēm.

Tāda sajūta, ka vīrs tevi morāli močī, bet tu nespēj viņam pateikt stop un likt saprast savu nozīmību ikdienas dzīvē.

Varbūt der arī vīram atgādināt, ka viņš nav nekāds supermens vai prezidents, bet principā cilvēks parastais

Papildināts 21.06.2022 14:26:

Harmanova
Un kā vīrs tevi lutina? Es redzu tikai uzbraucienus un kritiku, noniecināšanu, kas ir emocionālā vardarbība.

Jūs neesat iegājis sistēmā, tāpēc nevarat rakstīt šajā forumā.
Ienākt forumā | Reģistrēties
18429421