Jūs neesat iegājis sistēmā, tāpēc nevarat rakstīt šajā forumā.
Ienākt forumā | Reģistrēties

Tukšs cilvēks.

Harmanova

magoņmaizīte Berta

Kas tev patīk, interesē, aizrauj? Varbūt vajag ko jaunu iemācīties?

Kā tas uzlabos attiecības? Piemēram, viņa iemācās tamborēt vai sveces liet, vai pat kādu datorzinību - vai ar šādām sarunām pēkšņi kļūs interesanta vīram?

Tas Nav jādara, lai būtu Interesanta Vīram, bet, lai būtu interesanta pašai sev, lai pašai interesētu dzīve. Bet mākslīgi nav panākams - var jau tehniski samācīties visu ko, bet gandarījumu tā arī negūt...Pamēģināt gan ir vērts.

Bet autorei jau pašai arī bija šis pašos pamatos aplamais uzstādījums - ar Kaut Ko atstāt iespaidu uz vīru un pierādīt, ka nav viņa Tukšs cilvēks.. Konkrētā vīra gadījumā tas nav iespējams pēc definīcijas, bet, pat, ja būtu - tas negarantē Laimi. Pieņemsim, ka autore pabeidz krutus kulinārijas kursus, viņai arī padodas, sociums novērtē un vīrs spiestā kārtā pieveras un pat sāk šai aspektā ar sievu lepoties. Un pieprasa, lai sieva tagad šmorē vienā baltā gabalā. Sievai prieks, ka izdevies vismaz kaut kā vīram iztapt, bet pati šmorēšana besī un garlaiko. Tad kāda jēga?

Mute domāta tam, lai tajā lietu aukstu alu, nevis censtos katram muļķim pierādīt pašsaprotamas lietas

Paskaties uz savu parakstu, ak nelaimīgā!

Lieliskaasieviete
Es ne par to, ka jābūt kādam krutàm īpašībām, vnk rodas iespaids, ka autorei pašai nekas neinteresē un nav nekāda viedokļa, galvenais apģērbties, kā vīram patīk.

Autore - Nezinite uz Meness. Intereses nulle, nu vismaz pasas laba. Es tik brinos, ka var nodzivot kopa ar tadu lopu un to nepamanit? Vai pamanija, bet bija izdevigi palikt? Diez vai vienas dienas laika virietis mainijas. Bet, ja sarunas no autores puses katra teikuma beidzas ar vardiem, ka vina ATKAL NEKO nezin, ... es ari laikam uzspragtu un saktu ar vai bez iemesla ikdiena vnk bakstit.

magoņmaizīte Berta

Tas ko tu apraksti der parastai zema pašnovērtējuma sievietei. Uzlabot savu pašnovērtējumu,bet ne jau tai kuru zāģē.

Papildināts 23.06.2022 02:59:

Ksavjera
Un palasot tavu tēmu par to, kas tev besī tavā vīrā. Ehh bāžama tu vienā maisā ar manu vīru tik vien esi sieviešcilvēks.

Harmanova
Nu gan salidzinaji cilveka ipatnibas ar cilveku - zagi, kurs pielidzinams varmakam emocionalam

Papildināts 23.06.2022 05:55:

Ksavjera
Aaa, iebraucu - es esot ka tavs virs? Tas ir ka? Neskaitot humora devu attieciba uz laulato un vina ipatnibam, es nekad dzive neesmu viru zagejusi, pat asaku vardu izteikusi, vispar kasijusies vai pat pacelta balsi runajusi. Kur vel emocionali meginajusi kaut ko uzspiest, terorizet un noniecinat. Jo tas ari nekad neizdotos, jo mans virs ir gudrs, ar saviem merkiem, izglitots un veiksmigs cilveks, kuram ir savs "es". Turklat loti specigs.

Neapvainojies, bet tiesam tu izklausies tuksa. Ka jau te mineja, tas "es nezinu" duras acis. Kam drosi seko noteikti "es nemaku", "es negribu" utt. Jautajums, ko tu vispar zini? Ir vispar kads redzejums, kaut vai velmes?

Namejs

Katram savs

Laba mana māmuliņa,
Labi mani mācijusi:
Ne sunīša kājām spert,
Ne guntiņas pagalītes

Vai tā ir cieņa? Vai pieklājība, pieklājīga audzināšana, vispārīga cilvēcība, indivīda labsirdība- tas, kas ir saistīts ar "nespērēju ", ne "nesperamo"?

Cieņa ir personiska attieksme. Vai var rasties personiska attieksme pret suni, kuram paejam garām, pret tanti, kuru palaižam apsēsties?

Katram savs

Namejs
Vai tā ir cieņa?
Tad jau jāizvērš diskusija par vārdu nozīmēm, diez vai tas, kurš minējs suni, bija iedziļinājies, es arī ne.

Re, kur ir arī šāds skaidrojums: "kopš dzimšanas ikvienam cilvēkam dabiski piemītoša, neatņemama, garīgi tikumiska beznosacījuma vērtība, kas nostiprināta tiesībās gan kā konstitucionāla vērtība, gan kā vispārējs tiesību princips, gan kā pamattiesība".

Es cienu visus (ok, par suņiem var diskutēt , kamēr nenoskaidroju, ka necienu konkrētu cilvēku.

Ksavjera
Starp citu, man vīru tēmā arī pirmā doma, ka tavam vīram bail no tavas kritikas, tāpēc tik jokaini iepērkas. Katrā ziņā es meklētu tam izskaidrojumu. Tā kā esmu tam gājusi cauri savas un vīra kopdzīves sākumā, atpazinu. Mans vīrs arī reizēm nopirka pilnīgus brīnumus bet izrunājot, sapratu, ka esmu kritizētāja, jo viņš esot domājis, ka es domāšu... Tad es sapratu, ka kkas nav labi, ka tik ļoti ieciklējas uz ko es domāšu vai teikšu. Ieviesu pofigismu un nu viss ir savādāk. Nevajag ielaist. Lai nesanāk kā autorei.

vienreiz
Ne, bail vinam nav noteikti, jo es neesmu kritizetaja. Vismaz ne vira vai bernu. Vienigais cilveks, ne pat divi, kurus kritizeju - mamma un labakais draugs. Viens attiecigi savam vecumam gerbjas ka 20 gadiga, kas ir forsi, bet ir gadijumi, kad zvanu un saku - mamm, piezemetak, ludzu! Biezi gan tas netiek nemts vera. Un labakais draugs, kuram profesija aviacija, un attiecigi to medzu pedeja laika pazaget, jo dzives veids nerada tadas ekspektacijas, kadas tiek solitas otrajai pusitei.

Vira saura domasana (tas uznak reti, drizak kad kur steidzas) briziem varetu but saistita ar profesiju. Kas rakstits - ta tam but. Ja nav apakspunktu, tad vins neiespringst. Mes brivi viens otru par "veco" saucam, biezi kaitinu vinu Whatsappa ar visadam iszinam, kopa vakaros izsmejamies.

Ja, bet vins baidas. Loti. No savas mammas. Tas ir vienigais cilveks pasaule no kura vins reali raustas.

Papildināts 23.06.2022 09:39:

Vispar varetu interesanta tema panesties par to, ka gerbties damam gados. Jo musu gadijums jau vairs nav stils un mode, bet nezeliga dzisanas pakal jaunibai. Tada vairak psihologisks tema. Jo atbilde uz to iso, mega krasaino princesu kleitu ir apmeram no serijas - atceries, man lidziga bija 30 gadus atpakal! Vot un tagad es ari tadu gribu Un, ja grib, tad es ar varu aiz rokas varu vilkt no veikala ara, bet tad neko nedod, jo pec dienas ir atpakal un aiziet jurina. Vel 2-3 lidzigas kleitas tiek piemekletas klat!

Ksavjera
Vispar varetu interesanta tema panesties par to, ka gerbties damam gados.

Ha...un tagad es Tevi ar fuksīti par šito teikumu, pa skaidai vien

Jūs neesat iegājis sistēmā, tāpēc nevarat rakstīt šajā forumā.
Ienākt forumā | Reģistrēties
18429421