Susuriic
Drosi es gan nespeju tikt skaidriba, vai atslegties vai pieslegties situacijas, ka damai 60 gados visi ipasumi bez maz redzami
Pedeja laika esmu samierinajusies, jo apnicis atkartoties ka vecai platei. Bet mums gimene/rados 3 tadas. Visam energijas un speka nepietiek, bet kopa vinas ir tads speks, ka es ielienu kaktina
Tukšs cilvēks.
Harmanova
|
|
![]() |
Brīnos, kā šajā gadījumā autorei neviena neiesaka lasīt cāļa bībeli - Sievietes, kas mīl par daudz. Jo šeit ir konkrēts gadījums par līdzatkarību. Autore, tev nav man jāatbild, bet padomā, vai bērnībā, tev uzaugot, bija kāds, ap kuru mājās viss grozījās? Jo tāds cilvēks kā tavs vīrs primāri mērķētu tieši uz šādu cilvēku, kas audzis šādās mājās. Vēl latviski ir ļoti laba grāmata par šo tēmu - Pārtraukt līdzatkarību. Man kaut kā nolasās, ka tieši tā ir tava galvenā problēma. Kas vīram liekas un neliekas šajā gadījumā nav tik būtiski. |
Ksavjera |
|
Harmanova |
|
Ksavjera Atslābsti....iemalko kokteili un uzkod siera šķēli |
|
![]() |
Katram savs jāizvērš diskusija par vārdu nozīmēm- nu, vispār es tieši ar to nodarbojos, šķiet, gana interesanta tēma. Tava definīcija ir no juridiskā skatupunkta, turklāt tieši attiecināma tikai uz cilvēku. Cieņa pret suni te nu nekādi... https://www.youtube.com/watch?v=wcXAKhwsl6o Ar uguni un zobenu... "Toss A Coin To Your Witcher" METAL COVER - YouTube Hmmm or f*ck? |
Forši, ja ir taa dzirkstele dzīvē. Man pat Lidla rindā patika stāvēt ar mammu. Nejau tāpēc, ja nabağes. Es ķeru kaifu vnk no kopaa buušanas. Beatrise11 Harmanova Bet ir gana daudzas, kas taa arii nodzīvo. Visu dzīvi. Liek instagramà #miilusavuviitinu #managimene utt . Uz publiku speelee, bet pamati sapujuši. Fuj. |
|
![]() |
man vienmēr dīvaina sajūta, kad lasu to frāzi: vīru izvēlējos tādu un šitādu. Vai tad jūtu nebija? Bija vnk 100 gab. rindiņā un Tu tā ej un testē pēc kārtas un izvēlies pēc noderīguma. manā jaunībā bija citādāk. |
PelePele Piedevām, ja pie horizonta bija vairāki pieluudzeeji. |
|
Prams, ka ir izvēle. Piekrist bildinājumam vai nepiekrist. |