Jūs neesat iegājis sistēmā, tāpēc nevarat rakstīt šajā forumā.
Ienākt forumā | Reģistrēties

Nerunīgs vīrietis

Vinille

Lilija

nelasīju visu tēmu, bet pusgads pazīšanās kārtīgam introvertam var nebūt nekas, lai runātu par savām sajūtām, iekšējo pasauli un būt atklātam. paies laiks un viss būs savās vietās. cilvēks jāpieņem, kāds ir - nevar no introverta prasīt, lai kļūtu ļoti runātīgs. tas ir apmēram kā nedejotāju piespiest dejot vai uz teātri negājēju vilkt līdzi uz operu. ir jāsaprot - vai vari pieņemt un dzīvot ar šo cilvēka īpatnību vai nē, un tālāk zināt, ko darīt.

Papildināts 24.06.2022 17:30:

Dies pasargi no mūžīgā vāvuļotāja. ir pierdzēts. klusēšana jau ar var būt dažāda - klusē, jo ir labi klusējot un nav vajadzīgi vārdi. un klusē, jo zin, ka, ja pateiks, sieviete apvainosies vai klusē, jo pašu kas neapmierina.

Brīvība ir spēja būt laimīgam neatkarīgi no apstākļiem.

ElbaRado

Runāšana ir pārvērtēta.

Un vēlme saskaņot kleitu ar vīrieša verdiktu ir... bēdīga, maigi sakot. Kleita jāvelk tāda, lai pašai patiktu, lai sieviete justos labi un būtu apmierināta. Un tāda sieviete arī vīrietim patīk!

1. Nepiedēvē man to, ko es neesmu teikusi. 2. Lasi uzmanīgi. 3. Lieto galvu arī domāšanai, ne tikai matu nēsāšanai.

Dies pasargi no mūžīgā vāvuļotāja. Kur tie ar verbālo caureju rodas? Viņiem kā acis, smadzenes ar muti savienotas? Reiz biju komandējumā kopā ar tādu. Tas tiešām ir neizturami. No rīta, kā acis vaļā, tā arī mute. Tas, ka izliekos aizmigusi, netraucē. Visu ko redz, ko dara tiek komentēts. Pat ēdot - šitas man lielāks karbonādes gabaliņš nogriezās, iepriekšējais bija mazāks,, tagad nokniebšu kartupeli, tad salātus, mērci ņemšu kopā ar kartupeli, karbonādi no šīs malas tagad griezīšu, uzlikšu salātus uz karbonādes, vajadzētu kādu malku minerālūdens, ūdens nnormāls, nav auksts, rīt ņemšu sulu, tā garšīgāka, nu kas man te vēl palicis, mērci ar kartupeli panemšu, tu jau paēdi, es vēl ēdu, man vēl salāti jāēd, varbūt kūku pie kafijas, smuki tās kūkas izskatās.... Un pat neaizrijas. Es jau biju gatava nošauties no tiem monologiem.

Norma Džīna

Man nevajag, lai vīrietis būtu ļoti runīgs. Bet man ir svarīgi, ka vīrietis spēj izteikt/noformulēt savu viedokli, jūtas un vajadzības.

Papildināts 24.06.2022 22:11:

Apzināt pats priekš sevis savu viedokli.

solar wind

dezavu
Ārprāts, man jau nošauties gribējăs tavu postu izlasot

solar wind
Smejies, smejies man smiekli nenāca

Vēl viens jautājums tām, kurām nerunīgie un komplimentus nesakošie vīri - jūs pašas vīriem sakat komplimentus? Sakat, ka mīlat? Man kaut kā pāriet arī pašai vēlme to visu teikt, ja no otra nesaņemu pretī to pašu. Bet varbūt tas ir normāli attiecībās ar tādu vīrieti?

kikii_

jūs pašas vīriem sakat komplimentus? Sakat, ka mīlat?
Es saku. Ik pa laikam. Diezgan regulāri. Un nu jau esmu sākusi arī saņemt pretī. Šad un tad. Nepagāja i desmit gadi.

Lilija
introvertum un nespeja runat par savam emocijam nav viens un tas pats. Tomati un kartupeli. Introverti nevavulo, bet ar cilvekiem, kuri tuvi, var ari mierigi plapat un dalities ar emocijam. Nespeja paust emocijas ir savadak - ta var piemist ari ekstravertien, kuri gatavo 3 h runat par politiku, bet nespej parrunat par attiecibu problemam pat 5 min. Zinu sadas attiecibas - gruti. Ikdiena ne loti, bet dzives krizes, problemas arkartigi. Cilveks vnk neruna - var redzet ka kaut kas nav labi, bet neko neteiks, ara nelaidis. Otram slikti - smags zaudejums, sapes - klausies bet nespes sniegt nekadu mierinajumu. Sadi cilveki beg no specigak emocijam ka velns no krusta - vnk nosledzas. Ir reizes kad forsi - ir reizes kad tas padaris traku.

Norma Džīna

Vēl viens jautājums tām, kurām nerunīgie un komplimentus nesakošie vīri - jūs pašas vīriem sakat komplimentus? Sakat, ka mīlat? Man kaut kā pāriet arī pašai vēlme to visu teikt, ja no otra nesaņemu pretī to pašu. Bet varbūt tas ir normāli attiecībās ar tādu vīrieti?

MAn gan vīrs saka komplimentus un diezgan bieži. Es mēdzu apliecināt labo. Ja man patīk kā viņš izskatās, pasaku to skaļi. Jo tādas lietas ir jauki sajust un piedzīvot savās attiecībās. Man vīrs neapliecina vārdos mīlestību ik pa trim dienām. Tā tas nav. Bet viņš man liek justies mīlētai un man ar to pietiek.

Jūs neesat iegājis sistēmā, tāpēc nevarat rakstīt šajā forumā.
Ienākt forumā | Reģistrēties
18429427