Oi, laba tēma, jo var tos sīkumus norunāt nost! Man ir tikai viena lieta, kas tracina. Man patīk perfekti saklāta gulta, bet viņš visu "ierauj dirsā", jā tieši tik rupji es to apzīmēju. Palagu, grozoties samunkšķurē, spilvenu sabūdza nesaprotamā veidojumā, segu savirpina un iebāž starp kājām.. 
Bet.. Mani ikdienā vairāk tracina manis pašas izpausmes. Tas, ka pirmdienas besī, tas, ka, tieši pirms iegrimšanas dziļajā miega fāzē, mani no tā izrauj karstuma vilnis ar visām sirdsklauvēm (jā, esmu tajā vecumposmā), tad visādas domas par darba lietām, karu Ukrainā, sadzīves risinājumiem, traucē atkal iemigt. Uz visa tā fona viņa krākšana blakus un gultas veļas "piesmiešana", nieks vien ir.
Papildināts 23.06.2022 04:16:
Vispār, iemigšana un naktsmiegs man ir tāda sāpīga tēma. Man pilnīgi pietiek ar 6h miega, bet tad, ja tas ir no vietas. Taču, mani visu laiku modina kaķenīte. Kaut kādos debīlos laikos, 4.50, piemēram. Bāž ūsas sejā, ar ķepu baksta aizvērtu acu plakstiņus, ja tas nelīdz, tad bradā pa urīnpūsli, kamēr jāceļas pačurāt. Es pat neredzu risinājumu.
Aizvērtas durvis nelīdz, skrabinās tik skaļi, ka jālec augšā. Viņa tik gudra, ka pat izdomājusi, ja es nereaģēju, tad uz tumbenes manas dārgās brilles sāk dzenāt. Tā, tagad tuvu pie maliņas, tagad lidos lejā. Ko teiksi?
Nav vairs sīkaļa 6 gadi jau. Sory par off topic.