Jūs neesat iegājis sistēmā, tāpēc nevarat rakstīt šajā forumā.
Ienākt forumā | Reģistrēties

Vai te ir kāds kredītspeciālusts?

Lieliskaasieviete

Lieta sekojoša, ielogojos savā kreditvesture.lv. Tur apkopoti dati no 2020.gada. Par cik gatavoju augsni hipotekārajam kredītam, mazliet iestresoju. Jo bija gadus atpakal ņemts kāds ātrais kredīts, viss atdots, probleemu nav . Bet vēsturē tas nesmukums uzpeld. Bankas parasti prasa izdruku pa 6 mēneši. Bet ko dariit ar tiem senajiem aatrajiem kredžiem? Vai to ņems vērā?

Patricia L

Lieliskaasieviete

Nu kaut kad ņemti un atdoti ātrie kredīti, noteikti nebūs izšķirošais faktors, lai tagad nedotu kredītu. Ja tie figurē vairāki un bieži, tad gan bankas uzskata, ka cilvēks nepārvalda savus līdzekļus un, kur garantija, ka spēs atdot kredītu. Un vēl negatīvais moments konta izrakstos ir maksāšana par "azartspēlēm". Nu tur par dažādu hintu, dalības maksas pirkšanu virtuālajām kāršu spēlēm un tml..

Ja Tavi oficiālie ienākumi ir pietiekoši noskatītā mājokļa atmaksai, ar mājokli viss ok, ja kontā nav nekā aizdomīga, tad par pagātnes "grēkiem" nav ko uztraukties.

Patricia L
Paldies. Azartspeeles nekad neesmu speeleejusi, es pat smejos par tiem auglīšu rulliisiem un dzin dzin. Tas ir kaut kas man nesaprotams.

Patricia L
Kā tu domaa, kas skaitās apgādājamie? Tie, kas uzlikti uz nodokļu atvieglojumiem? Mani bērni dzīvo ar mani. Bet uz nodokļu atvieglojumiem ir tikai viens. Kā arī šķiroties pie notāra, tur vienošanās, ka viens bērns dzīvo ar mani, otrs ar tēvu. Šis veel nav samainiits. Domaaju, varbuut liidz dabuuju krediitu, deeļ krediitlimita atstaat šo momentu, kā ir...

Jūs neesat iegājis sistēmā, tāpēc nevarat rakstīt šajā forumā.
Ienākt forumā | Reģistrēties
18429439