Jūs neesat iegājis sistēmā, tāpēc nevarat rakstīt šajā forumā.
Ienākt forumā | Reģistrēties

Par mūzikas skolu un citām aktivitātēm

Zilspukuzirnis

log
vispirms es uzrunātu vietējās mūzikas skolas čella skolotājus, vai viņi nemāca arī privāti vai nevar ieteikt kādu. Man šķiet, ka diezgan daudzi tā dara. Tā arī mēs atradām - vijoles skolotāja ieteica savu kolēģi čellisti. Tagad, kad to pazīstu, man ļoti patīk Suzuki metode, vairāk info te Skolotāju reģistrs | LvSA (suzukimetode.lv) , pēc kuras mācās arī mans dēls.

log Pazīstu vienu čella skolotāju, kuršs strādā Ķekavā, bet iespējams, kaut kad var mēģināt sarunāt arī Rīg... Tikai vienīgi varētu būt pārāk noslogots, it īpaši, darba dienu vakari.

Sevi novirzīja tikai skolai. Papildus apmeklēja kaut kādus skolas pulciņus. Nekad neesmu atbalstījusi domu pārslogot bērnu, lai viņam nav brīvā laika.

Mūsu mūzikas skolā pietiek spēlēt 10 minūtes dienā, lai mācītos vijoli uz 8-9. Nekādas stundas. Orķestrī pirmajās vijolēs. Nospēlē 3 lappušu skaņdarbu 1x un zina no galvas.

sovunya

Serengeti
Oho, nu tad Valsts konkursa III kārtā tāds bērns noteikti būs pirmajā trijniekā . Nosauc skolu, lai zinātu kurai skolai sekot

sovunya
Patiesībā valsts konkursā viņa palika pirmā aiz strīpas, netika tālāk, jo ir jau citi bērni, kas ieliek lielāku darbu, trenējas ilgāk un neizbrauc tikai uz talantu. Bet skola ir ļoti forša, visi pedagogi arī! Pārdaugavas mūzikas un mākslas skola Graudu ielā.

sovunya

Serengeti
Žēl, ka palika aiz strīpas. Viņa pie A.R. mācās? Piekrītu, ka skola laba

sovunya
Jā, Tu pazīsti? Pirms šī gada visus gadus pie R.S. Viņa bija stingrāka. Man nav svarīgs tas valsts konkurss, uztveru šo visu kā smadzeņu attīstīšanu matemātikai un prieku par mūziku

sovunya

Serengeti
Forša un jauka skolotāja. Ar orķestri vasarā meita bija orķestru festivālā Rojā?

Un ja bērnam vēl tik laba atmiņa, tad mūz.skola nav kā nasta un parastā skolā mācībās iet viegli. Vijole un matemātika vienmēr iet roku rokā

sovunya
Man arī šķiet, ka nav kā nasta, ja vēl saka, ka solfedžo pats vieglākais priekšmets. Parastajā skolā vidējā atzīme 10. Tev arī bērns tēmē uz šo mūzikas skolu? Vai jau iet? Man patīk, ka tur ir bez tāda obligātuma, bez piespiešanas, bet rezultāts ļoti skaists. Orķestra diriģents bērniem picu pērk

Jūs neesat iegājis sistēmā, tāpēc nevarat rakstīt šajā forumā.
Ienākt forumā | Reģistrēties
18429475