Jūs neesat iegājis sistēmā, tāpēc nevarat rakstīt šajā forumā.
Ienākt forumā | Reģistrēties

Par mūzikas skolu un citām aktivitātēm

Zilspukuzirnis

Serengeti
Kurā klasē tad tādi brīnumu notiek? Nu varbūt pirmajās klasēs var izbraukt tikai ar talantu,bet lielākajās klasēs jau ir nopietni jāspēlē! Viena mana meita ir beigusi mūzikas vidusskolu kā vijolniece- viņa teica,ka pēc 40 min.gammu un vingrinājumu spēlēšanas rokas ir tikai iesildītas un var ķerties klāt nopietniem gabaliem. Jā,10 minūtēs var izspēlēt nošu materiālu,bet ne izstrādāt nianses,katru noti,pirkstu,lociņa kustību utt.,lai sāktu skanēt mūzika,ne plikas notis! Brīnis,ka ir mūz.skola,kurā tā var ,,izšļūkt''-parasti labi pedagogi taču redz,kurš mājās nopietni vingrinās,kurš nē!

aprikoze123
6. klasē.

sovunya

Serengeti
Mazais bērns ir maziņš nesen tik sāka b/d apmeklēt, bet ļoti patīk klavieres. Tā kā droši vien šoreiz vijole nebūs kaut vai mazajam ir absolūtā dzirde.

Tavai meitiņai veiksmi un ticu, ka 6.klasē, ja bērnam izcila muzikalitāte un liels slinkums (kas parasti talantiem iet roku rokā), spēlējot pārsvarā kantilēnu nevis virtuozos gabalus var arī uz 8 ballēm ar 10 min. dienā uzbraukt.

Vasarā uz kādu mūzikas nometni arī brauc? Zinu, ka Jūsu skolai arī ir vasaras nometnes

Papildināts 21.12.2022 13:25:

..izbraukt

sovunya

Tev pilnīga taisnība par slinkumu

Papildināts 21.12.2022 13:48:

Kas tas ir, ka Cālī nenostrādā ziņa? Vārdu sakot, vēlējos Tavam bērnam novēlēt īsto instrumentu, kuru prieks spēlēt un nepamet pēc skolas beigšanas

Papildināts 21.12.2022 13:50:

10 min jau ir labi, citu dienu nemaz nespēlē. Nav mums pieredzes par šīm nometnēm, viņa brauc uz Harija Potera burvju nometnēm

Papildināts 21.12.2022 14:11:

aprikoze123
Man šķiet, ka skaidrojums ir Montessori bērns. Viņai pirkstu motorika ir tāda, ka es varu tikai atkāpties un paklanīties ar vaļēju muti. Laikam viņai vispār nevajag iesildīties.

Jūs neesat iegājis sistēmā, tāpēc nevarat rakstīt šajā forumā.
Ienākt forumā | Reģistrēties
18429475