Jūs neesat iegājis sistēmā, tāpēc nevarat rakstīt šajā forumā.
Ienākt forumā | Reģistrēties

No drauga par mīļāko. No mīļākā par mīļoto.

instagrammiste

Ar šo vīrieti esam draugi jau daudzus gadus. Sazinamies, papļāpājam, flirtējam. Visu laiku bijām/esam attiecībās/laulībā ar citiem. Viņš man vienmēr ir stāstījis par savām sievietēm, tāpat, es viņam par saviem vīriešiem. Un tomēr, jau pēdējos divus gadus esam kļuvuši kas vairāk un, diemžēl, krāpjam savas tagadējās otrās puses, kaut arī visu acīs esam tikai draugi. Esošās attiecības nevienu no mums neapmierina. Sarakstamies, tiekamies, mīlējamies, runājamies. Un slēpjamies. Domāju, ka pašlaik esam viens otrā ļoti iemīlējušies.

Tagad šis vīrietis piedāvā pārtraukt mūsu tagadējās attiecības ar citiem cilvēkiem un būt kopā abiem pavisam un pa īstam. Baidos. Esmu tik daudz dzirdējusi par citām viņa sievietēm, zinu ka viņš ir pilnīgs brunču mednieka tips. Skatās katrai pakaļ, grib savaldzināt katru savu kolēģi un bez maz vai garāmejošu sievieti. Zinu, ka savas sievietes viņš krāpj (jo krāpj ar mani), tādēļ šķiet, ka ar mani beigās notiks tas pats. Būs kārtējā "sirdsdraudzene", kura stāsies manā vietā. Viņš apgalvo, ka ar mani ir citādāk, bet kā lai tam noticu?

Pavārtīties slepus pa gultu nav viens un tas pats, kas pavadīt kopā brīvdienas, darbdienu vakarus un vadīt saimniecību. Vairāk par 2 dienām esat kopā pavadījuši?

Pavārtīties slepus pa gultu nav viens un tas pats, kas pavadīt kopā brīvdienas,

Tieši tā. Patiesībā tu viņu nemaz nepazīsti.

Zilspukuzirnis

Zinu vienu tādu čali no studiju laikiem, krāpa savu meiču ar jebkuru un līda virsū burtiski visām. Viena no šīm meitenēm bija mana kursabiedrene, viņai jau likās, ka tāda kaisle un pievilkšanās, tāda ļubestība, galu galā tie divi izšķīrās, un sagāja čalis ar manu kursabiedreni - tieši kā draugi, mīļākie, mīļotie. Pāris gadus bija kopā, pilnīga necieņa no čaļa puses,iespējams, ka arī krāpšana; agresija, zākāšana, necieņa arī pret saviem un viņas ģimenes locekļiem. Kad izšķīrās, meitene tā arī teica - pilnīgs lohs un veltīgi tērēja savu laiku.

To, ka viņš ir lohs, sapratu jau pirmajā reizē, kad viņu satiku fakultātē. Brrr. Ja tev liekas, ka kādā brīdī krāps arī tevi, tad jāsaka, ka tā tiešām būs.

instagrammiste

Te var tikai pasmieties.

Esmu tik daudz dzirdējusi par citām viņa sievietēm, zinu ka viņš ir pilnīgs brunču mednieka tips. Skatās katrai pakaļ, grib savaldzināt katru savu kolēģi un bez maz vai garāmejošu sievieti. Zinu, ka savas sievietes viņš krāpj (jo krāpj ar mani), tādēļ šķiet, ka ar mani beigās notiks tas pats.

Un pie tāda izklāsta, tu vēl apsver kopā būšanu? Prātiņ, nāc mājās...

Amizanti ka pati krāpj, bet uztraucas ka tiks krāpta.

MieraVejos

instagrammiste
Būs kārtējā "sirdsdraudzene", kura stāsies manā vietā. Viņš apgalvo, ka ar mani ir citādāk, bet kā lai tam noticu?
A' pamēģini - varbūt patiešām būs citādāk - Tev kā draudzenei ar stāžu turpinās stāstīt par saviem tekošajiem varoņdarbiem, nemeklēs citas klausītājas būsui divi vienā - gan krāpjamais objekts, gan klausītāja

Amizanti ka pati krāpj, bet uztraucas ka tiks krāpta

Vai ne?

Peekaboo

Nu viņam jau arī tagad liekas baigi forši, mazliet dzirksts ar visu slēpšanos utt, var par visu ar tevi parunāt, sekss ir, gan jau pagaidām nepis prātu ar viņam. Bet pēc kāda laika, kad būs iestājusies rutīna, atkal sāks meklēt sev citu izpriecu. Slēpties pa krūmiem un mīcīties pa gultu ir viens, kopīga ikdiena, kopdzīve, ikdienas problēmiņas ir kas cits. Ar laiku tu viņam kļūsi tāda pati kā viņa tagadējā sieva. Pati jau viņu arī tā aprakstiji, pilnīgs brunču mednieka tips. Skatās katrai pakaļ, grib savaldzināt katru savu kolēģi un bez maz vai garāmejošu sievieti.

Neesi totāla aita, kas notic ka viņas dēļ šāds vecis mainīsies. Šadi tipi nemainās nekad.

Jūs neesat iegājis sistēmā, tāpēc nevarat rakstīt šajā forumā.
Ienākt forumā | Reģistrēties
18429843