Ar šo vīrieti esam draugi jau daudzus gadus. Sazinamies, papļāpājam, flirtējam. Visu laiku bijām/esam attiecībās/laulībā ar citiem. Viņš man vienmēr ir stāstījis par savām sievietēm, tāpat, es viņam par saviem vīriešiem. Un tomēr, jau pēdējos divus gadus esam kļuvuši kas vairāk un, diemžēl, krāpjam savas tagadējās otrās puses, kaut arī visu acīs esam tikai draugi. Esošās attiecības nevienu no mums neapmierina. Sarakstamies, tiekamies, mīlējamies, runājamies. Un slēpjamies. Domāju, ka pašlaik esam viens otrā ļoti iemīlējušies.
Tagad šis vīrietis piedāvā pārtraukt mūsu tagadējās attiecības ar citiem cilvēkiem un būt kopā abiem pavisam un pa īstam. Baidos. Esmu tik daudz dzirdējusi par citām viņa sievietēm, zinu ka viņš ir pilnīgs brunču mednieka tips. Skatās katrai pakaļ, grib savaldzināt katru savu kolēģi un bez maz vai garāmejošu sievieti. Zinu, ka savas sievietes viņš krāpj (jo krāpj ar mani), tādēļ šķiet, ka ar mani beigās notiks tas pats. Būs kārtējā "sirdsdraudzene", kura stāsies manā vietā. Viņš apgalvo, ka ar mani ir citādāk, bet kā lai tam noticu?