Jūs neesat iegājis sistēmā, tāpēc nevarat rakstīt šajā forumā.
Ienākt forumā | Reģistrēties

No drauga par mīļāko. No mīļākā par mīļoto.

instagrammiste

Tagad moderni visādi koplietošanas pasākumi, koplietošanas auto, koplietošanas skūteri, koplietošanas biroji. Aplikācijā rezervē sev nepieciešamo laiku un bez satraukuma par citiem lietotājiem izmanto cik gribi.

Uztaisiet kpolietošnas aplikāciju tam vīrietiem, lai visām skaidri noteikumi!

Man jau šķiet, ka autore baidās pakāst jautras, pozitīvas attiecības. Ja bija ilgstoša draudzība, atklātība sarunās, bija, kam par dzīvi un partneriem pasūdzēties, pārauga iekarē, ir tik forši, ka šķiet, ka mīlestība, bet pati ļoti labi zina, ka, nokļūstot ikdienas rutīnā, parādīsies arī viss ne tik pozitīvais, tiks krāpta, viss zudīs.

Bet nafig ieviest šo tēmu cālī, ja viss tik un tā ir saprotams, man īsti nav skaidrs.

Cerēji, ka kāda pateiks, ka tas vieglprātīgais, nepastāvīgais vīrietis mainīsies? Jā, es zinu vienu šādu cilvēku, jā, viņš noenkurojās pie vienas sievietes (bez lielās mīlas), jo, kad bija 45+, beidzot saprata, ka ir sapisis (vārda tiešā nozīmē) visas iepriekšējās attiecības un var vispār palikt viens. Tad nu atrada vienu sakarīgu sievieti, kura man nesaprotamā veidā to vīrieti piecieš.

Jā, var notikt brīnums, un jūsu attiecības var ilgt gadiem.

A ko no cāļtautas vēlies?

Tev ir tikai 2 iespējas - riskēt un eksperimentēt vai neriskēt un mēģināt saglabāt draudzību(?) iepriekšējā statusā (un varbūt tik un tā zaudēt, jo vīrietis apvainosies par atraidījumu).

Piekrīti visu mainīt, bet nodrošinies. Laulību līgums, krāpšanas gadījumā viss paliek cietušajai pusei utml. Ja jau tik traki mīl, tad piekritīs uz visiem noteikumiem. Ja negrib piekrist, tad nemīl.

BonoN

Krāpšanas gadījumā viss cietušai pusei? Kur likumā tas ir rakstīts? Pirmo reizi ko tādu dzirdu, jā, iekš dzīves zinu, ka krāpējs tiek patriekts no mājām un krāpējam cilvēcīgi apziņa, ka nebij labi, tāpēc atstāj dzīvesbiedram dzīvesvietu (piemēram), bet nekur nav dzirdēts ka likuma priekšā tas būtu pienākums.

Papildināts 14.07.2022 13:03:

Zinu pāris gadījumus, sieva aizgāja pie cita, vīrs palika kopīpašumā kas iegādāts kredītā laulību laikā, un sieva pieprasa lai šķiroties atmaksā viņas daļu - tas tiek arī darīts.

Otrs gadījums īpašumi bija veseli 2, viens palika vienam, otrs otram, "brālīgi"šķīrās

BonoN
Tas nav pēc likuma. Tiesas ceļā šķiršanās lietas un mantas sadalē krāpšana nekādu tiesisku lomu nespēlē.

Un diez vai kurš paraksta visādus dīvainus laulību līgumus, kur īpaši izcelta krāpšana, kuras gadījumā paredzēta visas mantas zaudēšana

BonoN

Un tad arī ej un pierādi krāpšanas faktu, jāsauc liecinieki, pierādījumi jāvāc, vai tad to tik viegli var pierādīt, tiesa atkal uz daudziem gadiem. Nofotografēt ar kādu vīrieti/sievieti var jebkuru, tad jābūt akta video

BonoN
Nu tam ir domāti privātdetektīvi. Arī LV tādi ir.

instagrammiste
Ā, pareizi, lielākajai daļai jums jau te slēpti sānsoļi un laulības saglabāšana ir ikdiena...
O, jā! It īpaši man! katru nakti pasperu solīti sāņus, lai izkāptu no gultas, un klusītiņām bizoju uz wc pie poda! Un, neticēsi, pods vienmēr mani jau tur gaida!

Papildināts 14.07.2022 13:37:

Tikko iešāvās prātā, ka man tualete ir tikai un vienīgi pa kreisi! Visu laiku kreisie soļi

lielaiskartupelis

Šausmas ja tā padomā, šajā kovidlaikā šādi vazāties apkārt pa dažādām mājsaimniecībām...

Es atzīstu sevi par čītingfobi, es nevaru tādas tēmas mierīgi lasīt. Iedomājos situāciju, ja tēmu ieliktu kāds vīrietis un lūgtu padomu, ko viņam darīt tādā situācijā. Viņam izrautu zarnas, aptītu ap roku un apbērtu ar sāli. Bet ja krāpj sieviete, tipa ar draugu, tas taču nav nekas slikts, draudzēties ir labi! Vēl dod padomus, kā labāk nodrošināties. Nu, jopcik, kas notiek ar mūsu morāli. dāmas?

Par tēmu. Autore, škiries no vīra, ja viņš ir tik slikts, ka no viņa jāšķiras. Bet ja viņš ir labs, tad nešķiries. Jo mīļākie nāk un iet, bet labs vīrs paliek. Tas attiecas uz tavu šķiršanās vēlmi, sasapņojoties, ka tur ārā būs īstā laime.

. Bet ja tu esi sadomājusies, ka tavs draugs būs tev labs vīrs- ļoti šaubos. Tu pati viņu raksturoji kā kazanovu, kas ir lēkājis no vienas gultas otrā. Kāpēc tu domā, ka tās citas bija viena vakara romāns, nevis tāda pašas "draudzenes" kā tu, ar kurām viņš vāvuļoja no rīta līdz vakaram, pamazām novesdams viņas līdz gultai?

"Noziedznieki" parasti nemaina rokrakstu, kamēr neiekrīt, shēma ir viena un tā pati Un nav teikts, ka tām citām viņš nestāsta par tevi.

Es pieļauju, ka tu esi vnk sapinusies, tāpēc ceru, ka tev pietiks prāta nelauzt dzīvi viena romāna dēļ. Bet pie visa pārējā, es tev nevaru just līdzi, jo es neatbalstu krāpšanu.

Jūs neesat iegājis sistēmā, tāpēc nevarat rakstīt šajā forumā.
Ienākt forumā | Reģistrēties
18429843