Jūs neesat iegājis sistēmā, tāpēc nevarat rakstīt šajā forumā.
Ienākt forumā | Reģistrēties

Mājas kārtība un ciemiņi.

Sonex

magoņmaizīte Berta

Atliek tik pieminēt, ka Ksavjera tēmu taisīšanā pārspēj Krauju, kad Krauja uzreiz saņemas un neatpaliek

Skaidrībai - šis personāžs grīdu mazgājot reizi pusgadā. Un regulāri grib par To parunāt

Mute domāta tam, lai tajā lietu aukstu alu, nevis censtos katram muļķim pierādīt pašsaprotamas lietas

Paskaties uz savu parakstu, ak nelaimīgā!

solar wind

Sonex
Bet tad pieņem to kă faktu ka citi dzīvo savādākăs vidēs un atšķirība izsauc izbrīnu.

burumburums
Nu es nelepojos ar nekārtību un tieši tāpēc nevēlos ciemiņus uzņemt.

Bet labprāt ciemojos pie citiem un citu nekārtību es vienkārši neredzu un mani tā neuztrauc. Mēdzu gan atjokot,ka manu bardaku neviens nav pārspējis,

Papildināts 15.07.2022 20:14:

solar wind
Vistrakāk izgāzos,kad man ciemos negaidīti ieradās pedanti. Nebiju gaidījusi un jutos drausmīgi.Nāca viena drižka,, pie kuras varu neko nevākt, bet te še Tev šai līdz cita paziņa,kas māju kārto divreiz dienā un perfekti slauka katru pitekli.Vajadzēja redzēt viņas seju.

Patricia L

Ir atšķirība nekārtība, tai skaitā, par daudz mantu mazās telpās, un netīrību. Otrais ir nepatīkami. Ir būts mājās, kur kurpes līp pie grīdas, netīri trauki (it kā nomazgāti). Netīras sēdvietas (lipīgas, piedrupačotas, zvēru apvilnotas). Visnepatīkamāk netīri tualetes podi, tualetes papīra neesamība, netīrs roju dvielis). Bet, ceru, ka tas nav par autori. Bet yas nav iemesls neiet pie labiem cilvēkiem ciemos. Bet man arī nepatīk uzņemt neplānotus ciemiņus, ja nav sakārtots. Vīram pofig. Redzu, ka kāds ir bijis. Dusmojos uz sevi un viņu, ko padomās

Patricia L
Man ir viss aizkrauts un nekam nav vietas. Pods nav netīrs, grīdas nelīp un sēdvietas nav piedrupačotas. Tomēr vizuāli ir liela nekārtība un haoss,kā manā galvā. Ja es apēdu konču, papīrīti uzreiz neizmetu.

Papildināts 15.07.2022 20:18:

Dusmojos uz sevi un viņu, ko padomās

Ar šito man jāmācās strādāt-neņemt galvā, ko padomās.

rojs2

Patricia L
Kas ir netîrs "roju" dvielis?

Bet nepārsteidzies draugs! Pēc kārtas stāsti man, kā viņi bojā gājuši! Prieks divkāršs būs, ja dzirdēšu, ka drausmā nāvē miruši. /Mēdeja/

rojs2
Roku!

To gan es mazgāju katru nedēļu.

Papildināts 15.07.2022 20:21:

Apavi man koridorī arī samesti čupās. Kad uznāk iedvesma -sakārtoju.

Minna73

Kaa tad, konfekshu papiru uzreiz neizmet, bet drupachas nav , pods tirs un trauki nomazgati. Ta nemedz but

Pamēģināju kā Dana ar kasti-ieviest kastes. Daļēji sāk izdoties. Bet skats kā noliktavā ar precēm.

Patricia L

rojs2
Caur puķēm gribēju norādīt, lai Tu nemētā savus dvieļus, kur pagadās

Jūs neesat iegājis sistēmā, tāpēc nevarat rakstīt šajā forumā.
Ienākt forumā | Reģistrēties
18429905