Kā tu zini, ka ciemiņi tevi pēc ciemošanās aprunā?
Mājas kārtība un ciemiņi.
Sonex
|
|
Minna73 guste Visi jau neparunā. Rītdien arī viena pieteicās, es saku labāk ejam kafenē pasēdēt-man nav vietas. Patricia L Es gultu arī neklāju. Vakarā tāpat jāiet gulēt. Biju izbrīnīta,kad koiēģe vienā braucienā, kur kopā bijām istabiņā, klāja gultu. Neko neteicu, bet redzēju,ka ar šķību aci novērtē,ka es atstāju kā ir. |
|
Nu tadai perfekcionistei visdrošāk apmeklēt muzejus, tur vienmēr ir perfekta kārtība. Bet visparīgi runājot, es piekrītu tai komentētajai, kas teica, ka ir liela atšķirība, vai mājas ir nekārtīgas vai netīras. |
|
Nu ir lietas,kas man nepatīk. Piemēram, mati uzlietnē-tās lietas nepieļauju. guste Netīru podu nepieļauju, tam ir hlorka ko iegāzt podā, tad viss smuki izbalinās, pat rūsa. Ir cilvēki,kas loka dvielīšus. Es vienkārši nmoņemu no žāvētāja un ielidinu skapī. Man nekas nav salocīts.Man tas prasa laiku un man riebjas process-locīt. |
|
Sonex |
|
OremaD Pārējiem ģimenes locekļiem arī poifig. |
|
Sonex Sonex |
|
OremaD |
|
Jums visiem tā ciemiņi var vnk uzrasties/pieteikties? Es pat nevaru atcerēties, kad kāds tā vnk būtu ieradies, parasti visi tiek ar diezgan lielu plānošanu uzaicināti. Pat mamma protas kādu pustundu ātrāk pieteikties, ja viņa pēkšņi izdomā piekāpt. Varbūt no šī gala jāsāk? Un tad vari pievērsties savam sušķismam |
|
gimene man nav perfekcionisti vai pedanti. Ja nav saklāta gulta pofig. Saklāj-arī labi. reitings Ir bijis,kad vienkārši zvana un saka, liec kafiju braucu, man Tev ir tas un tas.Nu ar savējām draudzenēm neko nesaku-brauc. Trakāk,kad biju slima un vajadzēja zāles. Atnāca paziņa un nobolījās,ka man pa grīdu papīri un plastmasas pudeles,ko nepaspēju novākt. Nelaime tā,ka ciemiņi uzrodas tao brīdī,kad man mājās ir vislielākā nekārtība. |