Jūs neesat iegājis sistēmā, tāpēc nevarat rakstīt šajā forumā.
Ienākt forumā | Reģistrēties

Mājas kārtība un ciemiņi.

Sonex

Apzelin, kas ir Ksavjeras bijušais virs? Vai tad viņai nebija kaut kāds armijnieks?

What a wonderful thought it is that some of the best days of our lives haven't happened yet!

S.Dzeina
Hahaa tas bija jautrībai!

Ksavjera esot armijnieks tagad. Iepriekš bija kaut kāds uber bagāts un vēl augstās mākslas mīlētājs!

Meauk
Jā, un viņai tad bija kā SDžeinas vīram, Ksavjera nerubīja fišku mākslās. Tagad ar šo vīru nerubī abi un laime pilnīga.

Meauk
dezavu
Ak tā, nu skaidrs. Es pabeidzu vidusskolu ar mākslas novirzienu un pec tam kultūras akademiju, būtu jocīgi, ja pēkšņi tagad mani tas vairs neinteresētu.

What a wonderful thought it is that some of the best days of our lives haven't happened yet!

S.Dzeina
Tad tev ar Ksavjeras exi saskanētu.

Safočē un ieliec bildes, lai var saprast, kā tev mājās izskatās. Jo cik cilvēku, tik uzskatu par to kas kārtīgs un kas nav.

Papildināts 29.09.2022 12:20:

Autore - tu esi bezdarbniece? Vienkārši nevaru iedomāties, kādu darbu tāds izteikti slinks un sušķīgs radījums varētu strādāt.

Aktualizējot tematu, kur Jūs liekat vecas, mantojumā sen nonākušas grāmatas? Arī pašu pirktas, bet tās ne nu tur kāds vairs lasīs, galīgi nav aktuāli. Ikgadējās rudens ģenerāltīrīšanas ietvaros sāku vakar revidēt arī grāmatu plauktu, reāli prasās vismaz pusi likvidēt. Būtu mājās krāsns, kamīns, droši vien lēnā garā izkurinātu. Tādos ibook'os ņem pretī senus un ne tik senus izdevumus? Vai nebūs, ka karāsies tur mēnešiem ilgi un man savukārt turpinās krāt putekļus...

ezitis_migla
Makulatūrā tie padomju laika izdevumi. Var atstāt sev vienīgi kādu klasiku, ko no obligātās skolu literatūras.

dezavu
Paldies, tā izskatās, ka uz makulatūru. Paskatījos ātrumā googlē, ka makulatura.lv bez maksas savācot no iedzīvotājiem. Jāsazinās, kas un kā. Dažas grāmatas, uzmetu aci, ak jel, tur uz 300+, 400+ lapaspusēm, nu baigie ķieģeļi.

Kļavaslapa

FB ir dažādas grupas, kur var likt sludinājumu, ka atdod. Man pat reiz pasta kastē bija lapiņa, ka grib iegādāties padomju laiku grāmatas.

Jūs neesat iegājis sistēmā, tāpēc nevarat rakstīt šajā forumā.
Ienākt forumā | Reģistrēties
18429905