|
Foolishhope Noalgo privātdetektīvu un noskaidrosi, kā tur ir.
Jā, tā atbilde - nerunā muļķības un pēc tam visādi joki - tā ir klasika vīriešiem , ja ir mīļākā. Diemžēl.
|
|
Foolishhope
17.07.2022, 16:46
Noalgo privātdetektīvu un noskaidrosi, kā tur ir. Nedomāju, ka esmu kam tādam gatava. Laikam jau man šķiet, ka apstiprinājumam jānāk no paša vīra un viņa godīguma, nevis man jāsnaikstās un jāmeklē kaut kas. Nezinu, man kaut kā tas viss izklausās zem manas pašcieņas - pārbaudīt telefonu, noalgot privātdetektīvu, vēl uzlikt kādu izsekotājprogrammu datorā... Tajā pašā laikā neesmu gatava šķirties uz aizdomu pamata, stulbi un stulba situācija 
|
|
|
|
Ko darīt? Neko - dzīvot tālāk un vērot, pieskatīties, ievērot nianses. Papildināts 17.07.2022 16:55: Es arī nespētu pārbaudīt telefonu, algot detektīvus, izsekot.
|
|
Es arī ieteiktu neko nedarīt. Vai nu mīļākajai apniks tāda situācija un , attiecīgi, problēma uzsūksies, vai viņu attiecības kļus nopietnākas un pats sāks runāt un piedāvās šķirties.
|
|
Nu, bet tātad nemaz tik naska uz šķiršanis neesi! Un tad Lutekles jautājums ir vēl joprojām aktuāls. Un tava atbilde ir - nezinu, neesmu gatava tādam dzīves pavērsienam. Un, ja neesi gatava, tad izmanto starix ieteikumu.
Better to remain silent and be thought a fool, than to speak and remove all doubt. /Mark Twain/
|
|
Foolishhope
17.07.2022, 17:57
Nebiju to domājusi tā, ka neesmu gatava saskarties ar krāpšanas faktu. Īsti gatavs tam nevar būt, bet šī mēneša laikā esmu pietiekami apdomājusies un sapratusi savu nostāju. Taču neesmu gatava spiegot, lai atrastu pierādījumus, tas man šķiet tāds zemisks rīcības veids, pēc kura vairs nevarētu vīram skatīties acīs - vienalga, kāds būtu rezultāts. Gribētos domāt, ka viņš mani pietiekami ciena, lai nemelotu, bet pašlaik nav sajūtas, ka nemelo un saka taisnību. Atliek laikam tikai vērot un gaidīt.
Kur tās cālenes, kas vienmēr saka, ka līst telefonos ir zemiski? Te nu ir situācija, kad nelienu telefonā, bet gribētos dzirdēt, kas tad tālāk būtu jādara, ja ar krāpšanas faktu samierināties nevēlos. Un nav arī vienalga, kas ar vīru notiek, ir viņš vai nav uzticīgs.
|
|
Foolishhope Galvenais ir saprast - esi Tu gatava palikt ar viņu kopā, ja tomēr izrādīsies, ka krāpj, vai nē. Un kādiem jābūt šiem nosacījumiem, lai paliktu kopā. Es uzskatu, ka vienmēr var uzspēt izšķirties, bet saglabāt laulību un to uzlabot - tā ir māksla.
|
|
Foolishhope
17.07.2022, 18:13
Nē, neesmu gatava palikt kopā, ja krāpj. Tā vienmēr esmu domājusi, vīrs to arī zina, bet tieši pēdējās nedēļās arī esmu sapratusi, ka es nebūtu tāda sieviete, kas varētu to nolikt nost un nebāzt acīs katra strīda laikā. Nespētu arī vairs uzticēties. Nosodīt par šādu rīcību nevarētu, saprastu un piedotu, bet ietu savu ceļu tālāk.
|
|
Foolishhope Nu, bet te nav nekāda vidusceļa! Vai nu tu uzticies vīram, vai neuzticies. Tiešām domā, ka tad, ja šams laiž pa kreisi, sakot tev, ka tā nedara, pēkšņi pārdomās un pateiks - jā, zini, tev taisnība, man ir mīļākā!
Tu pati saki - gribi, lai viņš tev nemelo. Bet noticēt viņam negribi, jo čujs, ka melo. Tad kādi ir vēl varianti? Ja netici, ka nav mīļākās, tad nāksies vien pašai nolaisties uz zemes un meklēt apstiprinājumu/noliegumu viņa apgalvojumiem. Vošem - vai nu pieņem, ka viņš nemelo, vai nu roc pati.
Better to remain silent and be thought a fool, than to speak and remove all doubt. /Mark Twain/
|