Jūs neesat iegājis sistēmā, tāpēc nevarat rakstīt šajā forumā.
Ienākt forumā | Reģistrēties

Šķiet, ka vīram ir cita sieviete

Foolishhope

"aizmirsti" savu telefonu mašīnā. pēc tam paskaties google maps atrašanās vietu vēsturi. pirms tam gan ir jāpārliecinās, ka šī funkcija ir aktivēta.

NuclearBaby

Foolishhope
Var jau būt nemaz nav mīļākās. Varbūt vīrs nojauš, ka turi viņu aizdomās, tāpēc vien jau jūtas vainīgs, neērti. Varbūt ir kaut kas cits, par ko negrib stāstīt - veselības problēmas, kaut kādas citas nepatikšanas. Varbūt ir kaut kāds pelēkais biznesiņš, par ko nojauš, ka Tu neatbalstītu....

Foolishhope
Pajautā telefonu viņam klātesot, ja negribi pa kluso. Ka gribi ko paskatīties internetā aši vai tamlīdzīgi. No reakcijas redzēsi, vai kļūst nervozs vai nē.

Es gribēju to pašu teikt, ko NuclearBaby

Ne vienmēr obligāti ir mīļākā.

Protams, ka var gadīties, ka es kļūdos. Man gan intuīcija labi strādā - pirms 10 gadiem bija viens mazs noslēpums vīram (nesaistīti ar krāpšanām), sajutu burtiski dažu dienu laikā, ka kaut kas nav tīri. Toreiz gan viņš pats pastāstīja, kas un kā (neliela ķibele ar finansēm). Kopš tā laika šādas sajūtas nav bijis, lai gan iets cauri dažādiem elles lokiem.

Pajautā telefonu viņam klātesot, ja negribi pa kluso. Ka gribi ko paskatīties internetā aši vai tamlīdzīgi. No reakcijas redzēsi, vai kļūst nervozs vai nē.
Šī rīcība taču īpaši neatšķiras no okšķerēšanas, tāds pats mēģinājums pieķert melos, kad saku vienu, bet patiesībā daru ko citu. Vai telefona atstāšana mašīnā. Es gribētu no šādām aktivitātēm izvairīties, cerot, ka vīrs, ja būs kaut kas atzīstams, aiz cieņas pret mani atzīsies. Var jau būt, ka stulba cerība, bet situācija pati par sevi stulba. Domāju, ko tad es šeit rakstu un meklēju, ja tālāka izmeklēšana man nav pieņemama, bet samierināties arī īsti nevēlos. Laikam jau cerēju, ka būs kāds normāls, godīgs veids, kā pārbaudīt vīru, lai pati nekristu savās acīs, bet nav jau tāds izdomāts. Tātad risinājuma īsti nav, atliek tikai gaidīt, kad laiks visu saliks pa vietām. Paldies par viedokļiem, pamazām sāku domāt sakarīgi un saprotu, kas man ir un kas nav pieņemams.

Vavaa

Foolishhope
Ir klusa nojauta, ka kaut kas nav labi, ka vīram varētu būt cita sieviete, bet pierādījumu tam nav
Cik sen tev tā sajūta vispār jau ir?

Foolishhope
Varbūt paķer uz muļķi. Pasaki kādā brīdī, kad nopietni vēlies parunāt - ka visu zini. Ja prasa - ko? Saki, ka gribi dzirdēt no viņa paša, ka viņš pats ļoti labi zina. Paspelē teātri, bet nu kādas 10-15min noteikti, lai pastreso.. pavēro reakciju. Ja intuīcija strādā, lai ko viņš arī teiktu vai nē - redzēsi reakciju un varbūt arī apstiprināsies Tavas aizdomas.

Ja nu viss aiziet šķērsām pataisi kā joku, ka redzi, ka kaut kas nav pēdējā laikā, bet viņš nestāsta, ka Tu taču viņi pazīsti! Lai cik labs un mīļš tagad pēkšņi būtu. Domaji - mazums uzzināsi ko jaunu.. nu kkā tā.

Zemiski ir tas, ka viņš pats neuzvedas normāli.. un ir pilnīga saprotama vēlme noskaidrot, kas tad notiek patiesībā. Bet ja viņs pats nav godīgs, tad nu ko? Galu galā var tieši runāt un norādīt uz paradumu maiņu..ja agrāk pabraukāties un tērēt degvielu lieki bija bez maz "uzstādījums" ko nevajag darīt, tad tagad kad bija pieaugušas degvielas cenas, tas ir vēl uzkrītošāk.

varu arī pēkšñi piedāvāt, ka gribi braukt līdzi viņa darīšanās. pilnīgi normāla vēlme. uzreiz bûs skaidrs,vai melo vai nē

Frivole
Īpaši, kad berauc pavizināties.

Patricia L

Uzprasīties kopā aiziet pēc auto/pavizināties ir pavisam nevainīga "pārbaude". Būs redzama reakcija, centīsies Tevi atšūt, jūs tiešām aiziesiet tikai pēc auto, bet tad varbūt pamanīsi, ka slepus uzraksta kādam īsziņu. Sapratis, ka Tu vari nākt līdzi, ja, kas slēpjams, mainīs atkal paradumus. Ja arī tas Tev liekas "spiegošana", tad nav padoma. Sēdi un gaidi. Bišķi pārspīlēts uzskats, ka pārbaudīt aizdomas ir kaut kas pazemojošs. Cilvēki ir gļēvi pēc būtības. Es arī neteiktu, pat, ja tieši uzprasītu. Viņš pucējas arī dodoties pēc auto? Iet dušā, pārģērbjas?

Jūs neesat iegājis sistēmā, tāpēc nevarat rakstīt šajā forumā.
Ienākt forumā | Reģistrēties
18429915