Jūs neesat iegājis sistēmā, tāpēc nevarat rakstīt šajā forumā.
Ienākt forumā | Reģistrēties

Šķiet, ka vīram ir cita sieviete

Foolishhope

dezavu
Bet ja vīram vienkārši gribas pabūt vienam? Man piemēram akūti vajag vienatni un ja kāds gribētu vilkties līdzi šādā brīdī tad būtu ļoti neapmierināta un nīgra. Tā kā ja vīrs ir no tiem kam vajag pabūt vienatnē tad šāda pārbaude nebūs objektiva

Zilspukuzirnis

Telefonu rokās paņemt nav pieņemams, bet vīra gulēšana ar citu sievieti/-ēm ir pieņemama līdz brīdim, kad pats atzīsies. Es nespēju to iedomāties - viņš dodas izbraukumā uz pāris h, tu tikmēr padzer tējiņu, nojaušot, ko viņš tajā izbraukumā dara.

Pieaugušā, cilvēcīgā, cienīgā kārtā tad arī runā ar vīru - kāpēc tu kaut kur pazūdi, vai tevi kas neapmierina mūsu laulībā, vai ir kādi noslēpumi. Bez jokiem un jokošanās, tu sagaidi nopietnību un patiesību.

Foolishhope
Kad vīrs atgriežas no izbraucieniem piedāvā viņam ko īpašu seksā, kas patīk, bet varbūt nav ikdienā, tad jau varēs redzēt cik ātri reaģēs...

A uzprasīties līdzi autore nav mēģinājusi?

Cik sen tev tā sajūta vispār jau ir?
Aptuveni mēnesi. Jau pirms mēneša pajautāju, vai viss kārtībā, vai nav citas simpatijas uzradušās. Tagad, mēneša laikā, redzu arī dažādas nianses, kas mainījušās.

A uzprasīties līdzi autore nav mēģinājusi?
Vienreiz pamēģināju, viņš teica, lai tik braucu līdzi. Nebija nekādu citu izpausmju, ne aizķeršanās, ne vilcināšanās, es gan neizspēlēju kārti līdz galam un nedevos līdzi, jo man to arī negribējās un bija savi plāni.

Es nespēju to iedomāties - viņš dodas izbraukumā uz pāris h, tu tikmēr padzer tējiņu, nojaušot, ko viņš tajā izbraukumā dara.
Tas arī tiesa, tagad pie katra izbrauciena man sabojājas noskaņojums, īsti nav iespējams ignorēt notiekošo. Bet es nezinu, vai ir mīļākā. Varbūt tiešām man tikai tā izskatās - kas te jautāja, vai pirms izbraucieniem mazgājas, pucējas, tad varu pateikt, ka nē, to nedara, bet saģērbjas normāli un mazgājies ir no rīta. Pa mājām staigā vecos šortos un izstaipītā T-kreklā. Pirms 3 dienām arī sāka tievēt, lai gan mudināju viņu nomest vēderiņu jau pusgadu vismaz. Nezinu, vai tievē, jo uzradies brīvs laiks to darīt (atvaļinājums), vai tāpēc, ka kaut kur ir cita.

Pēc izbraucieniem neiet uzreiz dušā? Ja nē, pamēģini pasmaržot viņu TUR.

OremaD
Bet ja teiksim tiekas ar sievieti viņas mājās jeb viesnīcā tad var ieiet dušā arī tur.

Un ja nu cilvēks ir vnk laimīgs, ka ir atvaļinājums? Mēģina izbaudīt, aizbraukt kaut kur, bet nākas to darīt vienam, jo sievai ārsti, analīzes, švaka veselība u.tml. Varbūt vnk mēģina ar dāvanām un jokiem iepriecināt slimo sievu, jo redz, cik viņai grūti?

Lai gan... tur ir jābūt super mīlestībai pret savu sievu, lai pieciestu, ka vairākas reizes tiek piešūti sānsoļi. Vai arī patiešām jābūt netīrai sirdsapziņai. Es tikai padomāju arī par otru iesaistīto cilvēku. Ja viņam tās mīļākās nav, cik ilgi viens cilvēks spētu izturēt nepatiesus apvainojumus!? Varbūt detektīvs būtu 100x labāka izvēle, nekā uz aizdomu pamata sabojāt laulību?

Kad aizdomas, tad ieejiet vannā un redzēsi, ir izšauti rieksti vai nav.

A kapec jamin un jamokas, ja var isi un konkreti kaut vai feika fakta prieksa. Vienkarsi pasakot, ka tu visu zini! Kaut vai ja tu nezini neko, tikai nojautas.

Tad redzesi reakciju!

Ja jauta, ko tu zini, tad atbildi ar pretjautajumu, vai pats negrib kaut ko izstastit!

Ja sejas izteiksme mainas, kaut ko sak mullaties, tad jau pat beigtam zirgam viss skaidrs.

Papildināts 17.07.2022 22:42:

Kads vecums? Moska tiesam 40 gadnieka krize un mekle iespejas izvedinaties arpus majas. Man 36, bet es lidzigi saku uzvesties. Vienkarsi uznak iesesties masina, braukt kur acis rada, pasedet vienatne kada kafe un vsjo.

Papildināts 17.07.2022 22:42:

*feika fakta prieksa nostadit!

Jūs neesat iegājis sistēmā, tāpēc nevarat rakstīt šajā forumā.
Ienākt forumā | Reģistrēties
18429915