Cik sen tev tā sajūta vispār jau ir?
Aptuveni mēnesi. Jau pirms mēneša pajautāju, vai viss kārtībā, vai nav citas simpatijas uzradušās. Tagad, mēneša laikā, redzu arī dažādas nianses, kas mainījušās.
A uzprasīties līdzi autore nav mēģinājusi?
Vienreiz pamēģināju, viņš teica, lai tik braucu līdzi. Nebija nekādu citu izpausmju, ne aizķeršanās, ne vilcināšanās, es gan neizspēlēju kārti līdz galam un nedevos līdzi, jo man to arī negribējās un bija savi plāni.
Es nespēju to iedomāties - viņš dodas izbraukumā uz pāris h, tu tikmēr padzer tējiņu, nojaušot, ko viņš tajā izbraukumā dara.
Tas arī tiesa, tagad pie katra izbrauciena man sabojājas noskaņojums, īsti nav iespējams ignorēt notiekošo. Bet es nezinu, vai ir mīļākā. Varbūt tiešām man tikai tā izskatās - kas te jautāja, vai pirms izbraucieniem mazgājas, pucējas, tad varu pateikt, ka nē, to nedara, bet saģērbjas normāli un mazgājies ir no rīta. Pa mājām staigā vecos šortos un izstaipītā T-kreklā. Pirms 3 dienām arī sāka tievēt, lai gan mudināju viņu nomest vēderiņu jau pusgadu vismaz. Nezinu, vai tievē, jo uzradies brīvs laiks to darīt (atvaļinājums), vai tāpēc, ka kaut kur ir cita.