|
Taaapati
18.07.2022, 13:30
Miljonu nav un nebūs, nekad arī neesmu par tiem skumusi, īpašumi ir, paceļots ir. Ir arī lietas kas nav sanākušas. Atkal atkārtošu nesen izlasīto, cilvēki par daudz skumst par to kas viņiem nav un par maz priecājas par to kas ir. Vēl redzu sev pielietojumu, uzdevumus. Tagad uzdevums un mērķis būs bērnam palīdzēt nostāties uz sava ceļa, ieraudzīt, saprast un realizēt mērķus un sapņus. Vecāki. Savas lietas, intereses.
|
|
Tavs smagais darbs ir sapnis katram bezdarbniekam. Tavs nepaklausīgais bērns ir sapnis katrai bezbērnu ģimenei, kuri nevar tikt pie bērniņa.Tava mazā mājiņa ir sapnis katram bezpajumtniekam. Tavs nelielais kapitāls ir sapnis katram parādniekam. Tava veselība ir sapnis katram, kurš ir saslimis ar neārstējamu slimību. Tavs smaids uz sejas ir sapnis katram, kurš ir norūpējies par savām problēmām. Tas, ka Dievs slēpj tavas problēmas no apkārtējiem ir sapnis tam, kurš ir publiski apvainots citu cilvēku acīs. Tavs sirdsmiers, tavs mierīgais miergs, tavs pieejamais ēdiens ir sapnis katram, kura valstī ir karš. Vajag cienīt visu, kas tev ir, jo neviens jau nezina, kas ar tevi var notikt rīt.
Liela daļa laulību tiktu izglābtas, ja mēs būtu gatavi mazliet vairāk klausīties cits citā.
|
|
Beigt fantazēt un sākt pielāgot savus mērķus iespējām - tas arī ir sava veida sasniegums! Tieši pielāgot mērķus, apzinoties savas iespējas, nevis nolaist rokas.
Better to remain silent and be thought a fool, than to speak and remove all doubt. /Mark Twain/
|
|
Kastanja
18.07.2022, 15:03
Man ir cita pieredze. Pastāstīšu. Es agrāk visu laiku dzīvoju ar sajūtu, ka es baudīšu dzīvi kaut kad nākotnē, bet pašlaik ir vēl tādi un tādi mēŗķi jāīsteno utt. Tas mani savā laikā darīja zināmā mērā nervozu, tipa, lai justos piepildījusi visus plānus, vēl jāpiepūlās uz to un šo. Tikai pēdējos nezin cik 5-6 gados man ir iestājies miers pieņemt to, ka mani griesti ir sasniegti. Teikšu tā- tā ir kolosāla sajūta, ka vairs nav pēc kaut kā par katru cenu jādadzenas, var mierīgi izbaudīt dzīvi. Būtu zinājusi to agrāk, jau sen būtu sev apcirpusi visādus napoleoniskos plānus, lai varētu mierīgi dzīvot te un tagad. Cik daudz nervus un enerģijas es savulaik patērēju, domādama, ka pašlaik es dzīvoju pagaidām- pa īstam es sākšu dzīvot tad, kad būs sasniegts kārtējais mērķis. Tas nenozīmē, ka tai laikā es nedzīvoju- dzīvoju, protams. Bet tā psiholoģiskā sajūta, ka mērķi nav saniegti, bojāja dzīvi.
|
|
Susuriic
18.07.2022, 15:18
Bumbierkoks
Nez, kkda kārtēja depresija uznākusi?
NU laab, varbūt, ja pārrēķina visu mantu, sanāks miljons jēnās vai rubļos, vai zaičikos vai kkdos tugrikos... 
Man arī ik pa laikam šis uznāk, bet zinu, ka tā ir kārtējā krīze. Es piefiksēju, ka tās krīzes uznāk nevis tad, kad ir pīķis visiem stresiem, bet tad, kad liekas, ka viss jau tā kā ir aprimies, ir iestājušās brīvdienas, bērni aizsūtīti uz laukiem. Un tad - kad liekas, nu tik es tagad ņemšos, lekšu, skriešu...un vot neko....uznāk tāds bimbājamas garastāvoklis un apātija, ka gribās tikai gulēt, var nemazgāties, i ēst vienalga ko ( stulbi...stadija, kad vispār negribas ēst man kaut kā neuznāk, bet noderētu ).
Nez...gan jau, ka vajag aizstaigāt pie psiho, vai vnk pagulēt...un neko nedarīt.
|
|
S.Dzeina
18.07.2022, 16:19
Man šādas krīzes ir visu mūžu, tās uznāk kad ir pīķis visiem stresiem un liecina, ka ilgstoši ir neapmierinātas kādas manas vajadzības. Tas nav obligāti stāsts par lūzerismu vai nabadzību, vai tml. Un salīdzinājums, ka citiem ir vēl sliktāk, vispār nemierina. Jo ir citi, kuriem ir vis kaut kas daudz labāk un vairāk, vēl vainīgs sajūties, ka nenovērtē to, kas tev ir. Salīdzināšana nav jēdzīga ne uz vienu, ne otru pusi.
What a wonderful thought it is that some of the best days of our lives haven't happened yet!
|
|
solar wind
18.07.2022, 16:48
Es vel neesmu sasniegusi savu iespeju limitus un ceru, ka tuvakajos 20g tas pienaks loti leni. Karjeru var veidot visu dzivi, celot ari - seit absoluti nesaskatu nekadu problemu izaugsmei un pasaules izzinasanai. Par miljonaru un NI arzemes - nafig? Tik uzturesanas un apsaimniekosanas klapatas.
|
|
Man tikai pēdējā laikā arvien augstāki mērķi radušies. Un es ticu tiem... Bet mērķi nav dzīve Šeiselu salās vai 5 miljoni eiro bankas kontā (lai gan kaut kad neatteiktos arī no pirmā un otrais palīdzētu sasniegt manus mērķus ātrāk), mērķi ir darīt labu pasaulei, vairot cerību un prieku...kaut kā tā...
|
|
Kāpostgalva
18.07.2022, 17:14
Piekrītu, ka pusmūža krīze. Man arī ir un patiesi šķiet, ka nekas īpašs vairs negaida. Visas krīzes gan kaut kad beidzas. Protams, strādāju, pamācos, bet nekādu dižo plānu nav. Papildināts 18.07.2022 17:14: Es gan nekad neesmu gribējusi būt miljonāre
Viss panākams - kamēr vēl acīs skatās,Viss iespējams - kamēr vēl vārdā sauc.(I.Z.)
Сергей Жадан: ...и поэтому все, чего ты боишься, как оно ни зовется, тебя не касается, пока не начнется.
|
|
Iedomājieties, ja pēkšņi tie pieci miljoni autores kontā uzrastos! Tak viņai tos noteikti VID iesaldētu. Jo cilvēkam nevar tā vnk uzrasties nauda. Pat radinieki drīkst pārskaitīt tikai noteiktās summas. Tur vajag to naudu deklarēt un pierādīt tas legālu izcelsmi. Kas ir darba alga vai kas tml. Beigtos ar vēl lielākam sirds sāpēm, jo to naudu tāpat nevarētu izmantot. Un vēl uztaisītu autori par krāpnieci.
|