Jūs neesat iegājis sistēmā, tāpēc nevarat rakstīt šajā forumā.
Ienākt forumā | Reģistrēties

Atkarība ēst ārpus mājas

Namiria

Inndra

Pielikšu salātu recepšu birumam savu slinko vakariņu recepti - pupiņas no bundžas, paprika, konservēta kukurūza, kūpināts šķiņķis, nedaudz sīpoli un majonēze. Vakariņas 10 minūtēs.

Patricia L

Lai arī mani mājās pagatavotie ēdieni nav nekādi liesie, tomēr liekas, ka gatavie pirktie salāti, otrie burtiski pluso majonēzēs un taukos. Un kādos? Droši vien 100 reizes pārceptos, atsulotos un atkal samaisītos. Mājās, kaut trekns, bet zināms.

Daži salātiņi no minētajiem gardi izklausās, bet čakarīgāk kā cepeškrāsnī gatavota gaļa un dārzeņi.

Bet, nedomāju, ka autorei ar gatavošanu galvenā problēma.

Namiria
Loti reti edu arpus majas. Diemzel pedeja laika ari ediena kvalitate mainijusies dazas iemilotas estuves. Vienigais - ar prieku edu sushi, jo nemaku pati gatavot. Biezi gadas, ka pareja gimene izbrauc est arpus majas, bet es palieku un uztaisu kaut ko pa savam. Uznak kadreiz, protams, ka sakarojas kas special, bet nav neka tada, ko nespeju garsigak pagatavot es pati. Lidzekli ir, bet iekariens est arpuse nav.

Lasu un priecājos, ka iepazīstu, cik cilvēki dažādi.

Man gan pēc darba ļoti, ļoti gribas mājās. Ar ēdienu mani no mājām neizvilinātu. Kur nu vēl, ja man par to būtu jāizgāž sava nauda...

Ja vēl ietu uz kaut kādiem restorāniem, bet ātrās ēstuves? Man galīgi negribas, apnicis. Pietiek ar pāris reizēm nedēļā, kad jau esi atēdies. Garšai nekādu pārsteigumu, vienmēr viena un tā pati garša. Un arī visi tie lidiņvdidīgie sāļi un taukaini. Nezinu, ko tu meklē, bet noteikti ne ēdienu.

Nav tā, ka vīrs nekad neslavē un tāpēc negribas pūlēties? Jo man arī nepatīk gatavot, bet tā ir nepieciešamība un vīrs vienmēr slavē un saka, ka nekur nav tik garšīgi kā mājās. Māk mtivēt .

Man Gan Bei vispar uzdzen sermulus. Tokyo bija gardi sushi karstie. Salati? Nu nez, majas gatavoti no svaigiem darzeniem ir super. A tie atsulojusies, majonezes parbaztie, phe.

daļēji MTIG. ēst ārpus mājas man nepatīk, bet pasūtīt gan. viens, ka 90% gadījumu negribas gatavot, otrs - iespēja ēst to, kas mājās vai nu tik labi nepadodas, vai nu aizņem pārāk daudz laika.

ļoti garšo indiešu ēdieni, dažādi suši un tamlīdzīgas lietas, kuras prasa laiku, arī pica nesanāk tik garda kā vietās, kur ir malkas krāsns un savi knifi. izdevīgi gan tas nav, tāpēc cenšos pasūtīt maksimāli 1-2x nedēļā, neveicināt slinkumu un ēst veselīgāk.

jādomā, kāpēc negribas pēc darba uzturēties mājās, tā acīmredzami ir psiholoģiska problēma. ņemot vērā globālos apstākļus, drīz staigāt pa kafejnīcām var sanākt pavisam sālīti, labāk pieradināt sevi gatavot mājās.

Nav šādas problēmas, bet ja es tā ēstu būtu apaļīga, jo tādās kafejnīcās ēdiens ir ļoti kalorisks.

atkarīgs no tā, ko, cik daudz un kur ēd. daudzi mājās gatavo tādas tauku bumbas, ka jebkurš Gan Bei ēdiens nervozi pīpē stūrītī. nekā personīga, bet te jau ielika salātu recepti ar majonēzi un kūpinājumu, tas noteikti nav liesuma un veselīguma paraugs.

HelenasTante

nē, ja man nav naudas - man nav naudas, nevis es sēžu kafenē jau otreiz pa dienu katru dienu

Don't grow up! It's a trap

Katram savs

vienreiz
Ja vēl ietu uz kaut kādiem restorāniem, bet ātrās ēstuves?
Es tieši paciestu ātrās ēstuves, t.i., lidiņveidīgos, kur var uzreiz paņemt ēdienu. Bet sēdēt un gaidīt, kamēr atnesīs - nu, nē. Īpašos gadījumos to var, bet ne jau ikdienā.

Autorei kaut kāda problēma, kāpēc negribas atrasties mājās.

Ziema vel var saprast est arpuse, bet vasaras, kad viss svaigs, daudzveidiba? Un ko par tiem 30eur nevar nopirkt? Un ir edieni, kuri tiesi 2.diena pasildot garso labak (zupas, sautejumi), ja nav laika ik vakaru pa grapjiem nemties.

Papildināts 22.07.2022 20:02:

Karoce - problemas atrasties majas vai pavarmaksla pasvaka un kads par to zāģē/vai bail, ka zages

Jūs neesat iegājis sistēmā, tāpēc nevarat rakstīt šajā forumā.
Ienākt forumā | Reģistrēties
18430011