daļēji MTIG. ēst ārpus mājas man nepatīk, bet pasūtīt gan. viens, ka 90% gadījumu negribas gatavot, otrs - iespēja ēst to, kas mājās vai nu tik labi nepadodas, vai nu aizņem pārāk daudz laika.
ļoti garšo indiešu ēdieni, dažādi suši un tamlīdzīgas lietas, kuras prasa laiku, arī pica nesanāk tik garda kā vietās, kur ir malkas krāsns un savi knifi. izdevīgi gan tas nav, tāpēc cenšos pasūtīt maksimāli 1-2x nedēļā, neveicināt slinkumu un ēst veselīgāk.
jādomā, kāpēc negribas pēc darba uzturēties mājās, tā acīmredzami ir psiholoģiska problēma. ņemot vērā globālos apstākļus, drīz staigāt pa kafejnīcām var sanākt pavisam sālīti, labāk pieradināt sevi gatavot mājās.
Nav šādas problēmas, bet ja es tā ēstu būtu apaļīga, jo tādās kafejnīcās ēdiens ir ļoti kalorisks.
atkarīgs no tā, ko, cik daudz un kur ēd. daudzi mājās gatavo tādas tauku bumbas, ka jebkurš Gan Bei ēdiens nervozi pīpē stūrītī. nekā personīga, bet te jau ielika salātu recepti ar majonēzi un kūpinājumu, tas noteikti nav liesuma un veselīguma paraugs.