Patricia L
O, jā no tiem Woltiem/boltiem grūti izvēlēties, un vēl tas, ka man patīk svaigi gatavots un uzreiz pasniegts ēdiens. Ar piegādēm tas laiks tomēr nodara savu, nav tas. Salātus, kādu našķi jā, bet regulāri nu nē. Tad jau tiešām labāk iet kaut kur paēst ārpus mājas.
Es vienīgi nevaru atļauties katru dienu ēst tur kur man patīk un garšo. Tāpēc limiteju.
Tā arī nesapratu, vai autorei tiešām vienalga par ēdiena kvalitāti uc grašas baudām, ko sniedz kvalitatīvs ēdiens varbūt ir vērts pamainīt restorānu veidu, tad varbūt vēl vairāk naudu paliks žēl un kļūs vieglāk llimitēt? Vai arī var mājkalpotāju ieviest, tādu kas pagatavo un novāc? Man draugi kareiz izmantoja pavāri pēc izsaukuma ballītēm. Varbūt ikdienai arī tādi ir?