Jūs neesat iegājis sistēmā, tāpēc nevarat rakstīt šajā forumā.
Ienākt forumā | Reģistrēties

Atkarība ēst ārpus mājas

Namiria

Tulip

Patricia L
O, jā no tiem Woltiem/boltiem grūti izvēlēties, un vēl tas, ka man patīk svaigi gatavots un uzreiz pasniegts ēdiens. Ar piegādēm tas laiks tomēr nodara savu, nav tas. Salātus, kādu našķi jā, bet regulāri nu nē. Tad jau tiešām labāk iet kaut kur paēst ārpus mājas.
Es vienīgi nevaru atļauties katru dienu ēst tur kur man patīk un garšo. Tāpēc limiteju.

Tā arī nesapratu, vai autorei tiešām vienalga par ēdiena kvalitāti uc grašas baudām, ko sniedz kvalitatīvs ēdiens varbūt ir vērts pamainīt restorānu veidu, tad varbūt vēl vairāk naudu paliks žēl un kļūs vieglāk llimitēt? Vai arī var mājkalpotāju ieviest, tādu kas pagatavo un novāc? Man draugi kareiz izmantoja pavāri pēc izsaukuma ballītēm. Varbūt ikdienai arī tādi ir?

Tulip
Autorei patīk kafejnīcās pasēdēt tieši

Kas attiecas uz izsaukuma pavāri, ne gluži tas pats, bet man te vietējā rajona fb grupā regulāri reklamējas vairākas sievietes, kas izvadā siltas vakariņas. Katru rītu ieliek ēdienkarti un var pasūtīt. Neesmu mēģinājusi nekad, bet izskatās ok un lētāk kā restorāni. Kovidlaikā tādas vispār saradās daudz

Katram savs

Vīra gatavotais ēdiens man nepatīk, ar skandāliem esmu panākusi to, ka viņa netuvojas virtuvei
Vīrieši, kuriem nepatīk gatavot, bet sievas piespiež - lasiet un mācieties!

Tulip

burumburums
Atzīstos lasīju pirmo un pedejo lapu
Un tur uzskaitītās kafejnīcas nu nav labas kvalitātes kafejnīcas.

Es kaut kā izlasīju, ka autore minēja, ka nepatīk gatavot un patīk, ka virtuve tīra. Pavārs šo kaut kā atrisina.

Papildināts 25.07.2022 18:37:

Man studiju laikos ļoti patika kafejnīcā ilgi sēdēt pie tējas vai kafijas krūzes, bet tas man toreiz dažādu iemeslu dēļ negribējās doties mājās. Bet pat tai vecumā es kaut kā negribēju ēst, piemēram, makdonaldā. Pieaudzis cilvēks kādu mierinājumu tur var meklēt?

Pēdējās izmaiņas: Tulip, 25.07.2022 18:37.

Esmu absolūts mājās ēšanas fans - sabiedriskā ēdināšana ar mani nepelna. Arī uz darbu ņemu līdzi pusdienas. Patīk būt mājās, mīlu gatavot un autori pilnīgi nesaprotu

Lana.Fontana

dezavu
Kādēļ tev jādomā ko ēdīs? Pajautā ko ēdīs un to arī pagatavo.

Varētu padomāt, ka viņi paši zina, ko grib ēst. Ne lieli, ne mazi...vienmēr atbilde, ka nezina ko grib, bet ļoti labi zina,ko negrib. Un šī ir baigā problēma. Mēs gatabojam pusi uz pusi, vīra šad tad, es šad tad, bet ja šī bija man problēma ilgstoši, tagad vīrs jau saka, ka viņam ari zb domāt, ko gatavot.

Ja man būtu dafiga naudas, es ēstu tikai ārpus mājas. Kā man riebjas gatavot ēst. Kad mums darbā kafene uz mēnesi bija ciet, pilnīgi galvassāpes katru dienu domāt, ko ņemt līdz! Nezinu-agrāk tā nebija. Tagad ar riebumu velkos uz veikalu un domāju,ko pirkt un ko gatavot.

Lana.Fontana

Es, piemēram, saprotu, ka mums nav 50ēdieni, ko ikdienā pēc darba pagatavot. Bērniem gribas ēst ātri, pagatavot ātri nevar visu, ko varētu iedomāties.

Esam skatījušies ēdienus, ko ieviest, bet neviens ēdiens, kas izmēģināts nav ieviesies ikdienā. Un ja ir-tad ir ilgais ēdiens. Ja 17:30 esi mājās, neviens negrib gaidīt līdz septiņiem. Bērni ir gana mazi, lai gribētu pieknakstīties līdz tam un tad vairs ēdāju nav.

Papildināts 25.07.2022 21:30:

Sonex
Precīzi. Es arī kādreiz neatceros, ka būtu tik traki besijis domāt ko un kā, bet daudziem ir problēmas. Mēs darbā regulāri vakarā parunājam par to,kas plānos vakariņām un visiem ir apnicis domāt.

Ja būtu tikai es, varētu neēst neko, bet pienākums pret bērniem ir.

Man patīk paēst vai nu tiešām labos restorānos ar foršu atmosfēru un interesantu ēdienkarti, jeb ēst mājās. Neredzu jēgu atstāt naudu par to draņķīgo ēdienu, tad man arī ir žēl. Ir kādi extra gadījumi, kad ko pasūtam no tā paša genbai vai kebabiem, bet tas ir ļoti reti, ja vispār mājā nekā nav. Savādāk labāk sviestmaizi nekā štruntus pa lielu naudu

Te jāpaskata došanas jautājums. Ēst patīk, pakalpojums lielisks, bet nemāki ar prieku par to samaksāt.

Jūs neesat iegājis sistēmā, tāpēc nevarat rakstīt šajā forumā.
Ienākt forumā | Reģistrēties
18430011