Jūs neesat iegājis sistēmā, tāpēc nevarat rakstīt šajā forumā.
Ienākt forumā | Reģistrēties

Dzīvesprieks

VLapsa

VLapsa

Vakara jautājums - kur smeļaties dzīvesprieku, vēlmi dzīvot? Kas ir tas, kas liek priecāties par jaunu rītu, dienu? Un ja nav - kādi paņēmieni šo prieku ja ne atgūt, tad vismaz ik pa laikam izjust?

Jautājums vairāk tiem, kas tiešām ir dzīvespriecīgi, mīl dzīvot un tā teikt, šo makslu piekopj praktiskajā dzīvē.

Melanholiķis nekad nepriecāsies kā sangvīniķis. Nekur nesmeļos, tas prieks iekšā vienkārši ir. Nu ja tiešām nav atgadījies kas bēdīgs. Tas prieks nenāk nekur no malas, tas vienkārši mīt iekšā.

Dzīvesveids

Jautājums vairāk tiem, kas tiešām ir dzīvespriecīgi, mīl dzīvot
Šeit nekvalificējos, bet tomēr iekomentēšu.

Es ik pa laikam sev uzdodu jautājumu:" Vai Tu gribētu šo dzīvi tagad beigt?" Tā kā atbilde nekad nav apstiprinoša, tad neuztraucos.

dezavu škiet, melanholikis jūt specigāk

VLapsa

dezavu
nuja, es jau nemaz i neceru uz dzīvesprieku katru dienu)) kaut 1x mēnesī kā to prieka dzirksti uzšķilt?

Papildināts 22.07.2022 23:27:

Dzīvesveids

oi, tas jautājums nav labs...

Daudz veidu un iespēju, un te ietilpst:

dziesmas, daba, kustība, dārzs, pasākumi (piem., koncerti), ziedi, nevienmuļas krāsas un dažādas smaržas dabā.

Un otrs t.s. grupējums - idejas, draugi un izbraucieni.

Bet Tu jau zināji atbildes, nekā jauna. Un varbūt atkārtošanās var ko dot Tev iedvesmai.

Optimists optimistiem optimists.

diena

Jaudīgās kompanijās. cilvēkos... zināšanās, prasmēs, jo es apmeklēju kursus, daudz lasu....! ceļojot izmantoju gidus....

VLapsa
Nezinu, tas ir iekšā, nevis ārā no kurienes smelos

dezavu
Bet vai nevajag ierosmi, lai iekšējs prieks tiek ārā, Tev pietiek ar iekšēju prieku?

Optimists optimistiem optimists.

VLapsa

Vinnny

diena

jā, protams, bet tie ir līdzekļi, lai vispār eksistētu. man jautājums vairāk - kā to visu darīt ar prieku.

ps paldies mīnusotājiem par cenšanos, bet šis paņēmiens neder, mīnusi mani neietekmē

Jūs neesat iegājis sistēmā, tāpēc nevarat rakstīt šajā forumā.
Ienākt forumā | Reģistrēties
18430019