Jūs neesat iegājis sistēmā, tāpēc nevarat rakstīt šajā forumā.
Ienākt forumā | Reģistrēties

Dzīvesprieks

VLapsa

pelēkais nezvērs

Сидят два электромонтёра на столбе. Проходит мимо бабушка. Один из монтёров говорит:
- Бабка, подай провод!
Ничего не подозревающая бабушка поднимает провод с земли и подаёт его электромонтёрам. И тогда один другому говорит:
- Я же тебе говорил: ноль. А ты: «Фаза, фаза…»

Opsā lillā, abi gali pillā. Sukā, runcīt, kažokā.
Цинизм - это искусство называть вещи своими именами. А. Г. Невзоров
На это можно смотреть вечно ..   

KašķaKK - strīdēties ar sievieti var tikai tups bikšainis, jo normāls vīrietis to nedarīs, vienalga būs zaudētājspat tad, ja viņam, kas ir ļoti retos gadījumos, būs taisnība.

tema/18219142-strideties-ar-sievieti-vai-vajag-un-ka-to-darit/  18.10.2014

A man vienalga, kas ir Leps! Bandīts, pret Ukrainu vai vēl kas..Es aizveru acis un klausos viņa balss tembru un to es mīlu. Kā var to visu jaukt kopā vienā putrā! Dziesma ir un paliek dziesma, bet politika vai politiskā nostāja jau ir kas cits. Ja es ietu uz politisku diskusiju ar Lepsu, tad viņš atrautos no manis par visu, ko teicis. Bet, kamēr es ieturu distanci, es vnk baudu dziesmu. Tā jau ir viena no baudām - sadzirdēt, sajust, pieskarties...Kādam patīk ieelpot sniega smaržu, kādai piparmētras, kādai patīk klausīties kā līst lietus vai kā skaita dzeju kāds, man tam visam klāt vēl dažas Lepsa dziesmas, pie kurām asaras acīs un dvēsele kliedz. Tāpat dievinu Nargiz. Uzgriežu mašīnā tā skaļāk, lai izpurina manu dvēseli

Norma Džīna

Man jāatzīst, ka man gan nav vienalga, ko saka Leps vai Vaenga. Tas ir kompleksi. Tā ir mana izvēle.

Norma Džīna

Bet vispār, manī sāk atgriesties dzīvesprieks un vieglums

VLapsa

Norma Džīna

Norma Džīna
Man jāatzīst, ka man gan nav vienalga, ko saka Leps vai Vaenga
Vai es teicu, ka man ir vienalga, ko saka Leps? (Vaengu vispār nepieminēju).

Es runāju par to, ka ir skumji, ja kopējā katlā jauc kultūru ar politiku.

Kad klausos kādu dziesmu, es nedomāju par šo dziedātāju kā cilvēku, ko viņš teicis vai darījis, ko atbalsta.

Tomēr, ja izvērstos politiska diskusija par tēmu RU un UK, tad viennozīmīgi esmu pret Lepsa, Valērijas, Gozmanova u.c. teikto. Tas man uzsit asinis un gribas sadot pa muti ar slapju lupatu. Bet, par cik es neklausos šo "krievu" muldēšanu, tad arī necepos un šad tad, pa retam, paklausos arī krievu mūziku. Nu nebūs tā, ka dēļ RU kara es tagad neklausīšos krievus. Kā tad ar citu valstu karadarbībām? Vai arī tad jūs neklausaties viņu dziesmas un grāmatas dedziniet uz sārta? Atvainojiet, bet tā ir tumsonība skaļi bļaut, cik krievi slikti un izslēgt no savas dzīves visu, kas saistīts ar Krieviju. Ne visi krievi ir slikti un ne visi latvieši ir labi.

Papildināts 04.08.2022 10:28:

Neaizmirsīsim, ka arī Vācija veica karadarbības LV. Vai tāpēc letiņi nebrauc uz Oktoberfestu? Tas ir tikai viens no piemēriem. Ja mēs tagad skaļi bļausim, cik "visi krievi slikti", mainīsim ielu nosaukumus un Krievijas sieru pārdēvēsim par Ukrainas sieru, tad tā ir liekulība. Tad, lūdzu, šādu pašu taktiku piekopjat arī pret citām valstīm, kas veikušas karadarbības.

Skaidrības pēc - es jūtu līdz UK no visas un esmu atbalstījusi UK, bet dēļ šī kara LV nevajag jukt prātā. Riebjas tie UK karodziņi visiem žurnālistiem, TV paskatīties nevaru. Kaut savas valsts karogu tā būtu mīlējuši un ar to lepojušies! "Patrioti".....

VLapsa

Simba88
es izslēdzu tikai putina un kara atbalstītājus, neko citu pietiekami daudz paliek normālu cilvēku, lai fanotu par putinistiem.

Ukrainas karodziņš - tas, diemžēl, ir viss, ko nu mēs varam darīt, lai parādītu savu attieksmi vispirms jau tiem ukraiņu bēgļiem, kas ir te, un otrkārt, lai LV dzīvojošā vate drusku pieraujas.

bet plz plz plz par politiku nē šajā tēmā, pazudīs tas mazumiņš dzīvesprieka, ko esmu iekrājusi. peace!

Simba88
Pamēģini iedomāties, ja Lepss būtu nogalinājis kādu no taviem bērniem. Tādas vīzijas palīdz labāk saprast notiekošo. Piedod par skarbo valodu, bet tu patiešām nesaproti, ka māksla kara apstākļos vairs nav tikai māksla. ja tās autors atbalsta vardarbību. Nu, Lepss varbūt personīgi tavus bērnus nenogalinās, bet atbalstīs viņu nogalināšanu. Tu viņu turpināsi klausīties, kaifosi un uzskatīsi, ka viņam ir dievīga balss??? ( Lai gan, tev ir slikta gaume, savu labo balsi viņš jau ir nodzēris un tagad vnk rēc,bet ne par to ir runa).

Personīgi man viss, kas skar pašreizējo Krieviju, tagad izraisa riebumu. Lai es klausītos Lepsu? Es viņu un citus popkrievus neklausījos pat pirms kara, jo krievu popmūzika, diemžēl, nav līmenī. Bet noteikti, ka ir latvieši arī bez tevis, kas dzīvo krieviskās kultūras vidē, klausās krievu popsu un nesaprot, ka nevis ka īstā krievu mūzika ir Čaikovskis, Rahmaņinovs, Musorgskis, Gļinka utt. Vai no jaunajiem jebkura "Golos" vokālista priekšnesums ir labāks par Lepsa sniegumu tīri vokāli. Vai pa vidu tam visam pietiekami klausāms ir krievu roks ar labiem vokāliem, vai vismaz interesantiem. Bet Lepsam jau sen bija jābūt apglabātam, viņš tāds nav tāpēc, ka kalpo režīmam ne tikai politiski, bet vispār kā kultūra vienība, tāpat kā aktieri, rakstnieki utt.

Dzīvniekos

Papildināts 06.08.2022 23:10:

Pieceļos un zinu, ka mīkstie purniņi mani ļoti gaida

Jūs neesat iegājis sistēmā, tāpēc nevarat rakstīt šajā forumā.
Ienākt forumā | Reģistrēties
18430019