Jūs neesat iegājis sistēmā, tāpēc nevarat rakstīt šajā forumā.
Ienākt forumā | Reģistrēties

Dzīvesprieks

VLapsa

VLapsa

dezavu jaunībā bija labāk, tik traki ar mani nav, bet nu tgd uz vecumu paliek sliktāk.

diena

dezavu
man arī.... es maz lietoju alkoholu, ja dažreiz vajag uzrāvienu pirms pasākuma paklausos skaļi mūziku austiņās...!

BTango

Ir bijuši posmi dzīvē, kad nav gluži tā, ka gribētos nobeigties, bet visa dzīve tādās brūni-pelēkās krāsās rādās. Kad nekas neinteresē, neko negribas, dienas tiek aizvadītas pilnīgi nekā, labākajā gadījumā bija jāiet uz darbu, kas nepatika.

Šobrīd ir mazliet nogurums vai besis, bet prieks ir. Pārsteidzošā kārtā vislielāko prieku šobrīd rada veiksmes brīži darbā. Nekad nedomāju, ka darbs man būtu nozīmīgs, bet izrādās - ir. Katra izdošanās izgaismo dienu

Arī šobrīd, kad uznākusi neizskaidrojama iedvesma, ceļos ar prieku (ja neskaita rīta nīgrumu ), lai realizētu, ko gribētos

Tas dzīvesprieks tāds... savāds jēdziens. Jo viena un tā pati lieta var nest vai nenest prieku, atkarībā no blakusapstākļiem.

Vēl ievēroju, ka, ja ar finansēm viss ok, viss ir forši. Ja kkas brūk kopā, tad iestājas apātija un vissirslikti.lv

VLapsa

Un trakākais, ka jā, piem, kāds koncis, brauciens vienmēr pacēla spārnos, tgd retāk.bail, ka drīz vispār tas mazumiņš dzīvesprieka pazudīs, gribu noķert aiz astes, kamēr tā aste ir.

Alija

Vai pie ārsta esi bijusi? Varbūt visbanālākā depresija.

Man ir lielisks raksturs!
Vienkārši citiem ir vāji nervi.

diena

Alija
nu jā..., bet ārsti uzreiz izraksta medikamentus....

Alija

diena
un pat ja medikamentus - kakoj užas? Ja ir jāizvēlas starp dzīvi, kas velkas mokoši un bez prieka, ar iespēju dzīves beigās nomirt "nesaķīmiķotam" un normālu dzīvi ar vienu tableti no rīta, ko tad labāk izvēlēties?

Sirds zāles mēs dzeram, asinsspiediena dzeram, vairogdziedzerim dzeram, bet lūk, ar depresiju labāk cīnīties kā ar tādu daudzgalvainu pūķi pašam?

Darīt to, kas patīk. Un jo vairāk dara, jo vairāk patīk

VLapsa

Alija antidepr dzeru. Laikam jāpaprasa stiprākas tbl.

Alija

Nav jau jēgas cilvēkam ar depresiju jautāt cilvēkiem bez depresijas, kur viņi ņem dzīvesprieku. Viņiem prieks no tā, ka pamostās un jauna diena. Depresīvajam tās ir mocības, nevis prieks. Nu labi, pārspīlēju gan jau, bet kaut kā tā ir.

Jūs neesat iegājis sistēmā, tāpēc nevarat rakstīt šajā forumā.
Ienākt forumā | Reģistrēties
18430019