Cenas aug -mēs tām līdz!

Hiāra

Slēdza NobodyIsPerfect: "Limits".
Hiāra

Jauna tēma, jaunas idejas par taupīšanu un atklājumiem!

Iešu skatīties, cik maksā destilēts ūdens. Varbūt lētāk iegādāties destilatoru?

Diez kādas būs apkures cenas Rīgas siltumam?!

Papildināts 30.07.2022 09:49:

Hiāra
Kur tu izmanto destilētu ūdeni?

Mana ideja ir emigrēt uz vietu, kur nav tik auksti, nav robežas ar RU un var bezbēdīgi dzīvot. Pētu iespējamās dzīvesvietas jau kādu laiku. Gribētu visu te pārdot, nopirkt mājiņu vai dzīvokli pie siltas jūras un, lai blakām būtu svaigu dārzeņu un augļu tirdziņš, ietu garās pastaigās gar jūru un par šo visu vispār nedomātu…

Ļaujiet man sestdienas rītā pasapņot….

Pēc būtības konstruktīvu priekšlikumu nav! Negribu pat domāt par šo rudeni!

Kino

Ja tu lasi mūs, cik maksā maza mājiņa Spānijā netālu no ūdens?

Skudra73
Spānijas ziemeļrietumu stūris - La Coruna apvidus. Vieta, kur ir silts, ne pārāk karsts, nekad nav auksts.

Visas krīzes kādreiz beidzas

pelēkais nezvērs

Spānijas ziemeļrietumu stūris - La Coruna apvidus

Vai tad tur krievi vēl nav izpirkuši visus lētos īpašumus?

Opsā lillā, abi gali pillā. Sukā, runcīt, kažokā.
Цинизм - это искусство называть вещи своими именами. А. Г. Невзоров
На это можно смотреть вечно ..   

Klausos kā visi taisās emigrēt. Tīrā ziņkārība, a kādus darbus jūs strādājat? 100% attālinātu? Vai pareizāk varbūt kādā specialitātē, ka tā easy var emigrēt un atrast darbu bez valsts valodas zināšanām? Vai peso koferis līdzi?

Man atkal tīrā ziņkārība, kādus darbus ir jēga strādāt, lai pēc 4x energoresursu cenas lēciena viss netiktu iztērēts, lai nenosaltu ziemā?

Varbūt tur, kur nav ziemā -30 var tik ļoti nenopūlēties un šim izdevumu postenim vispār nestrādāt, nē?

Skudra73
Nē nu var jau vispar nestradat, ja peso atļauj, tikai tas koferis arī tukšosies pa tirdziņiem staigājot un pie + 40 kondišku nepārtraukti darbinot.

Jūs nevarat rakstīt šajā tēmā, jo tā ir slēgta.
18430189