Jauna tēma, jaunas idejas par taupīšanu un atklājumiem!
Iešu skatīties, cik maksā destilēts ūdens. Varbūt lētāk iegādāties destilatoru?
![]() |
Jauna tēma, jaunas idejas par taupīšanu un atklājumiem! Iešu skatīties, cik maksā destilēts ūdens. Varbūt lētāk iegādāties destilatoru? |
Diez kādas būs apkures cenas Rīgas siltumam?! Hiāra |
|
Mana ideja ir emigrēt uz vietu, kur nav tik auksti, nav robežas ar RU un var bezbēdīgi dzīvot. Pētu iespējamās dzīvesvietas jau kādu laiku. Gribētu visu te pārdot, nopirkt mājiņu vai dzīvokli pie siltas jūras un, lai blakām būtu svaigu dārzeņu un augļu tirdziņš, ietu garās pastaigās gar jūru un par šo visu vispār nedomātu… Ļaujiet man sestdienas rītā pasapņot…. Pēc būtības konstruktīvu priekšlikumu nav! Negribu pat domāt par šo rudeni! |
|
Kino Ja tu lasi mūs, cik maksā maza mājiņa Spānijā netālu no ūdens? |
|
Skudra73 |
|
Visas krīzes kādreiz beidzas |
|
![]() |
Spānijas ziemeļrietumu stūris - La Coruna apvidus Opsā lillā, abi gali pillā. Sukā, runcīt, kažokā. |
Klausos kā visi taisās emigrēt. Tīrā ziņkārība, a kādus darbus jūs strādājat? 100% attālinātu? Vai pareizāk varbūt kādā specialitātē, ka tā easy var emigrēt un atrast darbu bez valsts valodas zināšanām? Vai peso koferis līdzi? |
|
Man atkal tīrā ziņkārība, kādus darbus ir jēga strādāt, lai pēc 4x energoresursu cenas lēciena viss netiktu iztērēts, lai nenosaltu ziemā? Varbūt tur, kur nav ziemā -30 var tik ļoti nenopūlēties un šim izdevumu postenim vispār nestrādāt, nē? |
|
Skudra73 |
Copyright © 2019 SIA "Cālis.lv".
Ievietotās informācijas (vai to daļu) kopēšana vai izplatīšana bez www.calis.lv administrācijas rakstiskas atļaujas ir stingri aizliegta.
Rakstiet administrācijai | Reklāma | Noteikumi | Saistību atrunas un privātums