Cenas aug -mēs tām līdz!

Hiāra

Slēdza NobodyIsPerfect: "Limits".

Saldētavu- vertikālajā- esmu piebazusi šogad ar meža mellenēm, tur ir jēga . Liti veselīgs produkts, kam analogu ziema nenopirkt.

MazaisMurmulis
Ko dari ar atkausētām kazenēm. Man tās šķiet tik negaršīgas, ka pat dekorēšanai negribu. Bet forma smuka.

MazaisMurmulis

lutekle
Manas top ogas ierinodoji pie nesaprotamām. nu izņemot aličas, tās pa kādai retai no koka varbūt var apēst. Ja nekā labāka nav.

black sand
Tāpēc es neko īsti nemarinēju. Neiet mums tā lieta.

Taaapati

Es jau tā uzmanīgi esmu sastādījusi augļus un ogas pa bišķiņ, bumbieri, plūmes, jāņoga, ērkšķoga, kazenes, saldie ķirši, bet rezultātā ir par daudz, jādod prom. Konsetvēt nevisai patīk, zapti no dažiem ogu veidiem ko manējie ēd, uzvāru, aizrāvos, 3 gadus ēdam. Vecās ābeles tur skaidrs, vedam uz sulu spiedi un mums izdod smukas pakas ar krančikiem. Bet nav tur nekada ietaupījuma, izdevumi gan, bet protams prieciņš, visoem radiem tiek.

MazaisMurmulis

Lucrece
neatkausēju kazenes. Apēdu tāpat, ja mazais tinus nav visu norijis, pirms es attopos ka kautkur bija kazenēm jābūt.

Bet kazenēm ļoti mainās garša atkarībā no šķirnes UN augšanas vietas. Ir tādas kas smukas un pilnīgi bezgaršīgas. Un ir tādas ka pašas mutē kūst..

NobodyIsPerfect

Nerakstiet vairs šajā tēmā, lūdzu! Tūlīt slēgšu ciet.

Alija
Par karamelizesanu? Pārgriež, izņem kaulus, uz pannas izkausē Bruno cukuru ( bet var ari jaukt ar balto), vīna etiki, un bik sviestu , un tās plumes . Galvenais , nesalaist vinas putrā, bet dabut to gandriZ piedegušo cukura garoziņu.

black sand

Man gan ērkšķogas garšo! Tiesa ja gatavas, tomēr ņemtne lai tas dabūtu no krūma nost + kātiņi ir ķēpīga. Visādos vārījumos es gan tas neliktu, nav tas.

Tomer krūmi ir krūmi, aug sava vaļā un dzīvot netraucē, ja kas tad kādus putnus pabaro bet dārzs tomēr prasa savu

Jūs nevarat rakstīt šajā tēmā, jo tā ir slēgta.
18430189