Tīra, kārto tas, kuram traucē nekārtība?

S.Dzeina

Slēdza S.Dzeina: "Būs labi".

S.Dzeina
Man traucētu tāda attieksme no savējiem, taču nevar arī zināt, varbūt tava vēlme pēc kārtības ir pārspīlēta. Nu vīrs vispār neko, neko mājā nedara? Ja viņš tāds iepriekš bijis, tad jau nepārmācīsi. Saki, lai dod naudu un noalgo kādu, kas tīra māju, tad tev atliks vairāk laika, piemēram, lai kambari izrevidētu. Vai arī jāsapērk visādi iroboti, trauku mazgājamā mašīna utt. Es arī agrāk šausmīgu cepos par to, ka citi neseko manām vēlmēm tīrības un kārtības ziņā, bet tad, kad dzīve sāka virpuļot tikai ap kārtību un tīrību, sapratu, tpfu, kam man tas vajadzīgs.

Dzīvesveids
Ja to dod no pozīcijas, lūk, kā es jums, kas man par to būs
Es to nedaru ne no kādām pozīcijām, es tā daru arī viena pati, ar bērniem viena, ar draudzenēm un tm. Jo man tā patīk, gribas, garšo un liekas forši. Es pat nezinu, kāpēc. Tas vnk "nāk no iekšām".

What a wonderful thought it is that some of the best days of our lives haven't happened yet!

Man kaut kā pēc kopējās noskaņas šķiet, ka autore ir perfekcioniste un gaida, ka pārējie ar tādi būs. Bio upeņu debesmanna pati par sevi nav nekas super īpašs, bet, ja ne dienu nevar atļauties cīsiņus ar saldējumu no plastmasas kastītes, tad visu laiku gatavot pareizi un veselīgi ir ļoti laikietilpīgi. Un diez vai kāds vēl mājās to novērtē.

Tas pats ar kārtību. Gan jau pārējie nemaz nav pamanījuši nekārtību, kad autore jau skrien ar lupatu

S.Dzeina
Nu laikam tikai pasakās vai tikai dēļ seksa labi sadzīvo princese un nabaga zēns.

Te tas ir redzams uz aci.

Un neviena uzvedību un attieksmi no šī pāra nevar izmainīt. Jo katram ir normāla savā normālība.

S.Dzeina
Varbūt 2nedēļas nedari neko, bez kā nevar iztikt uzreiz pamanīs tavu ieguldījumu. Un vispār jau jāskatās, kā funkcionēja vīra ģimene, kurā viņš uzauga.

o ir cilvēki, kuriem nevajag un nekad nevajadzēs gaileņu risotto(kā simbols). Ja Tu viņiem pagatavosi, viņi neatteiksies, paēdīs un atzīs, ka garšīgi, bet pretī nekādu bio upeņu debesmannu nedos.

+1

Es esmu pateikusi, ka visu fiziski nevaru paspēt, man vēl nāk klāt dobes pie visa autores minētā, tāpēc man ir jāizvēlas, ko atsakos darīt konkrētajā dienā. Visbiežāk tā ir ēst gatavošana, bet mani bērni ir 10, 12 un 21 gadīgaa studente, tā ka uzmeistarot kaut ko spēj. Vīrs arī taisa, vienīgi viņš bieži ir vēlu mājās, nav standarta darba laiks. Mājas un drēbju rūpes ir uz mani. Varu palūgt konkrētā brīdi kādu darbiņu izdarīt, bet nestrādā tas, ka paši ieraudzīs un izdarīs, nu ļoti reti lielā meita ierauga piestaigātu koridoru un izslauka, bet viņa arī bieži nav mājās, jo studē. Par veļu bērniem sāk rasties izpratne, kad nav, ko vilkt mugurā, jo viss netīrais ir nevis aiznests uz veļas kasti, bet pašu istabā. Līdz šim parasti veicu apgaitu un savācu, lai nav pustukša veļasmašīna.

S.Dzeina

Jā, nu par to jau es tieši runāju

Bet tā jau lielā mērā ir tava pašas izvēle. Tu uxliec latiņu - nelaist visu atvaļinājumu bērnu uz b.d., ēst gaileņu risoto un dzīvot attiecīgajos kārtības standartos. Gan jau vīrs darītu savādāk - vienkāršāk, vieglàk un visiem būtu labi.

Gemma

Un, protams, otra puse. Tavs vīrs nāk komplektā ar nekārtību. Tev jādomā, vai šis komplekts ir tavu pūļu vērts.

vīrs vispār neko, neko mājā nedara
Mums ir liels dzīvoklis, 100 kaut kādi kvadrātmetri ar augstiem griestiem, lieliem logiem, koka grīdām, un ir ko darīt. Jā, viņš izsūc grīdu ar putekļu sūcēju un izbrauc ar to birsti, kurai uzliek apakšā tādu lupatu ar bārkstiņām, ja redz, ka sakrājusies milzu čupa vai pašam aptrūcies, ko vilt, var ielikt veļu mazgāties un arī izkārt (bet labāk, ka viņš to nedara, apmēram tikpat kārtigi izkarināt māk arī trīsgadniece.) Ja paprasa, tad notīra plīts virsmu un podu. Ja uztaisa drāmu, tad spēj iztīrīt arī izlietnes un ledusskapi. Bet nekad, nekad, nekad viņš šos darbus nedara pēc savas iniciatīvas. Dažkārt viņš gatavo ēst, apmēram 1-2 reizes nedēļā. Mums ir trauku mašīna, viņš dažkārt izņem traukus, bet nekad tos neslauka, kādi ir, tādus saliek. Pats citreiz mazgā, bet sakrauj slapjos čupās apkārt izlietnei, nekad neslauka. Kad mazais bērns sataisījis šausmīgu bardaku, saliek lego pa kastēm un grāmatas plauktos. Vakar viņi bija peldēt. Kaut kādas drēbes bija mitras, jo bijušas sabāztas ar slapjajām kopā somā, bet it kā nebija netīras. Tās tika sakarinātas pa visu kumodi un plauktiņu bērnistabā. Kāpēc?! KAs to lai zina...

Papildināts 31.07.2022 13:25:

ja ne dienu nevar atļauties cīsiņus ar saldējumu no plastmasas kastītes,
Redz, var atļauties cīsiņus un saldējumu no kastītes, un tas ir normāli. Mans kreņķis ir, ka es nekad pretī nedabūšu to debesmannu... Ja skatās proporcionāli, no vienas puses ir cīsiņi, no manas - tā bio debesmanna. Ja tu uztvēri domu...

Papildināts 31.07.2022 13:28:

Un neviena uzvedību un attieksmi no šī pāra nevar izmainīt. Jo katram ir normāla savā normālība.
Vai te doma bija, ka man ir jāpielāgojas dzīvot netīrāk, nekārtīgāk, paviršāk un jāmācās atrast komfortu nekomfortā?

What a wonderful thought it is that some of the best days of our lives haven't happened yet!

Jūs nevarat rakstīt šajā tēmā, jo tā ir slēgta.
18430213