vīrs vispār neko, neko mājā nedara
Mums ir liels dzīvoklis, 100 kaut kādi kvadrātmetri ar augstiem griestiem, lieliem logiem, koka grīdām, un ir ko darīt. Jā, viņš izsūc grīdu ar putekļu sūcēju un izbrauc ar to birsti, kurai uzliek apakšā tādu lupatu ar bārkstiņām, ja redz, ka sakrājusies milzu čupa vai pašam aptrūcies, ko vilt, var ielikt veļu mazgāties un arī izkārt (bet labāk, ka viņš to nedara, apmēram tikpat kārtigi izkarināt māk arī trīsgadniece.) Ja paprasa, tad notīra plīts virsmu un podu. Ja uztaisa drāmu, tad spēj iztīrīt arī izlietnes un ledusskapi. Bet nekad, nekad, nekad viņš šos darbus nedara pēc savas iniciatīvas. Dažkārt viņš gatavo ēst, apmēram 1-2 reizes nedēļā. Mums ir trauku mašīna, viņš dažkārt izņem traukus, bet nekad tos neslauka, kādi ir, tādus saliek. Pats citreiz mazgā, bet sakrauj slapjos čupās apkārt izlietnei, nekad neslauka. Kad mazais bērns sataisījis šausmīgu bardaku, saliek lego pa kastēm un grāmatas plauktos. Vakar viņi bija peldēt. Kaut kādas drēbes bija mitras, jo bijušas sabāztas ar slapjajām kopā somā, bet it kā nebija netīras. Tās tika sakarinātas pa visu kumodi un plauktiņu bērnistabā. Kāpēc?! KAs to lai zina...
Papildināts 31.07.2022 13:25:
ja ne dienu nevar atļauties cīsiņus ar saldējumu no plastmasas kastītes,
Redz, var atļauties cīsiņus un saldējumu no kastītes, un tas ir normāli. Mans kreņķis ir, ka es nekad pretī nedabūšu to debesmannu... Ja skatās proporcionāli, no vienas puses ir cīsiņi, no manas - tā bio debesmanna. Ja tu uztvēri domu...
Papildināts 31.07.2022 13:28:
Un neviena uzvedību un attieksmi no šī pāra nevar izmainīt. Jo katram ir normāla savā normālība.
Vai te doma bija, ka man ir jāpielāgojas dzīvot netīrāk, nekārtīgāk, paviršāk un jāmācās atrast komfortu nekomfortā?
What a wonderful thought it is that some of the best days of our lives haven't happened yet!