Jūs neesat iegājis sistēmā, tāpēc nevarat rakstīt šajā forumā.
Ienākt forumā | Reģistrēties

Iepazīšanās caur sludinājumiem

Bobinokse

Sveiki,draugi.Šobrīd pievērsos savas otrās pusītes meklējumiem.Ieliku sludinājumu,atsaucība milzīga.Pabrīnījos,cik daudz vīriešu grib iepazīties.Protams,kas ko meklē,tas cits jautājums.Tad nu no entajām vēstulēm divi kandidāti ieinteresēja.Sazvanījāmies un satikāmies.Ar vienu padzēru kafiju ,jauki aprunājamies.Ar otru devāmies pastaigā.Teikšu tā,ka pēc pirmās tikšanās ne viens ne otrs īsti tomēr neiepatikās.Es nezinu,tikties vēl ar kādiem vai mest plinti krūmos.Varbūt vajag vairākas tikšanās,lai saprastu ir vai nav.Nezinu.Esmu nedaudz apjukusi.Labprāt uzklausītu jūsu viedokļus.

Duujaa

Vecums un cik veci ir tavi kandidāti?

Piemirsu,man 42,iet runa par + - 40.

Bobinokse
Nezinu, vai kādam tā veicas, ka ar pirmo vai otro randiņu satiek to 'savu' cilvēku

Ja tā būtu realitātē, tad uzreiz runājiet randiņu pie Dzimtsarakstu nodaļas

Dzeerveniite

Bobinokse
Nezinu, vai vajag tā uzreiz tikties, pačato pāris mēnešus, tad jutīsi, vai vispār gribi satikt. Gan jau satikt var savu cilvēku, bet bieži tas notiek īpaši nemeklējot.

Dzeerveniite
Es tieši teiktu pretēji - nav jēga tērēt laiku sarakstēs, jo tās ir maldīgas. Un nereti izrādās lieka laika kavēšana

Gemma

Ja nekādi sarkanie karogi neizlīda, var satikties vēl. Ja viņi vispār gribēs.

Pakāpeniski vai nu iepatiksies, vai tieši otrādi, sāks nepatikt. Skaidrība radīsies. Dažreiz taureņi vēlāk izlien, citreiz nemaz, bet neuzzināsi nepārbaudot.

picka

Arī pačatošanai savs šarms un tad vairāk var cilvēku izjust. Gan jau var just, kurš raksta normāli un kurš bla bla bla. Jo satiekoties momentā vērtējam izskatu, kas, protams, arī ir svarīgs, bet tomēr nojauc gaisu. Jo īpaši, ja tiek meklēts sev partneris - tad tā izskata vērtēšana ir jo sevišķi izteikta un traucējoša.

Es varbūt gluži pāris mēnešus nečatotu, bet pāris nedēļas gan.

Rakstot cilvēks tomēr brīvāk runājas, nekā uzreiz pirmajā randiņā. Un pēc tādas čatošanas arī randiņš sanāk vieglāks, jo nav vairs gluži svešs cilvēks pretī

HelenasTante

neizskatās nopietna pieeja otrās pusītes meklējumiem, ar diviem pačatoja - viss, vairs neko nevajag. Nu, ka ne-ne, kurš ta var piespiest

Don't grow up! It's a trap

lielaiskartupelis

Tā arī nesapratu tik daudzi raksta uz randiņu aizveda 2, bet tagad neviena nav.

Kur tad palika tie daudzie rakstīrāji

Jeb tie no sērijas:

V: Čaw ko dari un pārējie pakistāņi

Jūs neesat iegājis sistēmā, tāpēc nevarat rakstīt šajā forumā.
Ienākt forumā | Reģistrēties
18430305