Jūs neesat iegājis sistēmā, tāpēc nevarat rakstīt šajā forumā.
Ienākt forumā | Reģistrēties

Atrast savu aicinājumu, nodarbošanos, aizraušanos.....

GerdaBe

Norma Džīna

man tieši interesē kā nu kā cilvēks atrod to savu nodarbošanos/ hobiju par ko deg acis un ar to ari pelna?
Man patīk mans darbs, bet tas noteikti nav mans hobijs.

Lai saprastu ar ko nodarboties, manuprāt ir vērts padomāt tā ļoti tieši, ko es esmu gatava darīt 8 stundas dienā un 5 dienas nedēļa. Nevis kā šī nodarbošanās izskatās no malas, bet vai es tiešām esmu gatava to darīt. Piemēram, tas pats psihologs, manuprāt ir milzīga atšķirība, ko mēs domājams par šo profesiju un kā ir reāli to dienu dienā darīt. Līdzīgi tas ir ar juristiem.

Indza

manikīre nesen saslima un meklēju kur atjaunot gelisha laku, apzvanīju vietējos skaistumkopšanas kantorus, kādus 5-6, un ātrākais pieraksts bija gandrīz mēnesi vēlāk!

Labas manikīra meistares ir ļoti noslogotas, tas tiesa. Un parasti viņām tiešām patīk tas, ko viņas dara. Vismaz manai tagadējai meistarei tā noteikti ir. Bet tāds līmenis prasa laiku, izglītošanos, un finansiālus ieguldījumus.

Miegalacis

principā, kad es uzrakstīju atlūgumu, viss kas man bija, bija milzīga apņemšanās, cerība un ļoti atbalstošs vīrs, ar pietiekamiem ienākumiem, lai kādu laiku es varētu mācīties, iet praksi, kurā maksā gandrīz minimālo

Identiski.

The punishment sometimes don't seem to fit the crime.

Man reiz bija friziere, kura, kā pati apgalvoja, ļoti mīlēja savu darbu. Viss jau bija labi, tikai problēma bija tāda, ka viņai plānošanas un izlemšanas darbs gāja gandrīz tikpat ilgi, cik pēc tam reālais darbs. Nu vispirms viņa pajautāja man, ko gribu. Aptuveni pasaku, bet viņa - nu tur tāda krāsa labi neturēsies vai neizcelsies, varbūt labāk pamēģinām tā un tā. Es saku - jā, davai! Viņa vēl brīdi padomā un tad nāk klajā ar nākamo ideju - bet varbūt šitā un tā. Es - ā, jā, okei. Es visam piekrītu, es vispār esmu ļoti fleksibla attiecībā uz matiem un izmēģināšanām. Bet viņa tik turpināja domāt un štukot un pētīt tās krāsu kartes. Galarezultāts vienmēr bija ļoti labs, bet nu tā plānošana.

Norma Džīna

Frizieri man vispār šķiet gatavie ķīmiķi. tas ir ritīgi atbildīgs, smags darbs un process, kurā frizieris pieņēm daudz lēmumus. Kā šitas reaģēs ar šito. Toņi aktivatori un sazin kas vēl....

Nu vispār labas manikīra meistares un skropstu licējas ir pieprasītas, rindas pie viņām nav no īsajām. Tas no pieredzes, jo apmeklēju abas.

Jūs neesat iegājis sistēmā, tāpēc nevarat rakstīt šajā forumā.
Ienākt forumā | Reģistrēties
18430315