Cenas, ieteikumi, padomi. Krīzes menedžments.

mahanta

Slēdza mahanta.
mahanta

Man nervi stipri, tāpēc piedalīties aicinu gan #vissirlabi, gan #vissirslikti komandu pārstāvjus.

Fiksi jāiepērk vēl veļas mazgājamie. Es lietoju tikai šķidros, Perwoll vai Woolite, un krājumus veidoju jau kopš pavasara. Vēl pirms mēneša varēja dabūt lielās pudeles par 1,76 eur/l, tagad tikai viena veida par šo cenu drogās palikušas, visur citur zemākā cena jau 2,46 litrā. Šis tas, ņemot 5 iepakojumus, atrodams Depo. Citur tukšsss

Experience is a wonderful thing. It enables you to recognize a mistake when you make it again.

Es nevaru saprast - cik šis viss inflācijas virpulis (katram konkrētajam produktam cenu pieaugums) ir tiešām pamatots, jo ir produkti, kuru cenas pa ES valstīm atšķiras katastrofāli un tas nevar būt saistīts tikai ar transporta izmaksām uz Latviju.

Man vēl skolas paku ēdieni no Covid laikiem nav izēsti, tāpēc negribas atkal iekrist šajā krājumu veidošanas vājprātam.

Resnā Žurka

Tikko bērniem klades skolai sapirku Maksimā, labas cenas šobrīd. Jānis Roze arī cenšas ar puscenu. Rimi tikai dažiem zīmoliem.

es varētu zvērēt, ka vēl vakar Durai cena kg sākās ar "1"

"Tie tādi savdabīgi prāta vingrojumi. Tā lasi un nesaproti, vai gribas buču uz vaiga iedot vai mest ar čību" (c) RŽ

kino

Es apsveru iespēju medīt pudeļu ūdeni uz akcijām, jo nu jau žaba sāk dušīt. Drīz toč vīns būs lētāks par h2o.

Better to remain silent and be thought a fool, than to speak and remove all doubt. /Mark Twain/

Taaapati

Mums ir ūdens sistēma, mīkstināšana, osmoze, visas tās figņas, jau sen. Es visiem vienmēr iesaku. Daudzi mani paziņas ir ierīkojuši. Ņemam arī līdzi, pēc iespējas.

mahanta

Iesaku pievērst uzmanību fithealthy.eu. Vitamīni, uztura bagātinātāji un vēl šis tas, regulāri iečekojot akcijas, lētāk kā citur.

Papildināts 17.08.2022 13:53:

kino
Jā, kas interesanti, alkoholam gan cenas neceļas nu vismaz ārzemju šmigai, skatos, ka mans iecienītais džins cenu nemaina jau pāris gadus...

Experience is a wonderful thing. It enables you to recognize a mistake when you make it again.

Iesaku ūdeni dzert no krāna. Pēc visiem testiem tas ir labāks par pudeļūdeni un stipri labāks par filtrēto.

Es vēl par elektrību. Kā jums liekas, vai ir izdevīgi šobrīd pārslēgt elektrību no TET dinamiskā uz TET fiksētās cenas tarifu?

Šobrīd:

1 gads 0.46660

2 gadi 0.40380

3 gadi 0.37890

4 gadi 0.34794

Rēķinā man šobrīd vdiējā summa par kwh sanašk 30 centi kaut kādi. Šobrīd sanāk lētāk kā būtu ar fiksēto, bet kā lai zina,kas tālāk būs? Vai būs tā vidējā summa krietni lielāka?

Vai ir vērts tagad pārslēgt līgumu?

Kaut kur iepriekš vienā no tēmām lasīju par skābēto gurķu uzglabāšanu ziemā. Mūsu ģimenē bija variants- kad jau pietiekami ieskābuši, ar visām burkām pasterizē un metāla vākus virsū, lai skābšanas process neturpinās ar garantiju. Bet tagad sen neesmu skābējusi ziemai.

Jūs nevarat rakstīt šajā tēmā, jo tā ir slēgta.
18430563