Cenas, ieteikumi, padomi. Krīzes menedžments.

mahanta

Slēdza mahanta.
kino

Taaapati
Osmozes ūdenim ir liels mīnuss - tas(teorētiski) ir attīrīts no visa, t.i. - destilāts. Dzert var, bet tad papildus būtu jālieto uztura bagātinātāji.

Better to remain silent and be thought a fool, than to speak and remove all doubt. /Mark Twain/

Duuda.Duu
https://www.enefit.lv/majai/elektriba

Es ņemtu tad šo 0,231 !!! Pa lēto!

Es neesmu viņu aģents.

labrencija

Negribu, negribu, negribu taupīt. Te kovida ierobežojumi, te cenas sit pa nagiem. Vienīgais, vairāk kontrolēšu nopirkto pārtiku, lai nekrājas neapēsti produkti, pustukšas visādu mērcīšu bundžas un pudeles.

Patricia L

RikuRaka
Cik, cik par kg?

No visām tēmām izkristalizējušās divas lietas, ko man vajag tagad dabūt vairumā par normālu cenu - kafija un veļas pulveris. Mēs tieši nesen esam atsākuši lietot tikai pulveri. Nopirkām kasti "augustumā līdz celim", sākām lietot pēc jaunā gada un domāju, ka līdz gada beigām pietiks. Reāli pietiek ar vienu kausiņu. To šķidro gāzu kā negudra, jo aiztek no šālītes un psiho tiks, ka nav taču nekas ieliets. Tā nu dalieties, kur var nopirkt lētāk lielās kastes pulvera a la Ariel, Persil, cits.

P.s. Uz Poliju nebraukšu

lielaiskartupelis

Nevar jau zināt kur dzīvo varbūt kaut kur Indijā un ūdeni ņem no Gangas, tāpēc osmoze vai kosmonauti

Esmu rūdīts Latvju krāna ūdeni dzēru kopš tiem laikiem, kad viņš pa caurulēm nāca smuki dzeltens un dzeru jo projām.

Pa starpai dzerts no dažnedažādām akam, avotiem un pat upēm un neko dzīvs un vesels.

Patricia L

Es arī dzeru ūdeni no krāna, piemetu citronu un ir garšīgi. Stāv arī vārīts karafē. Nesaprotu to ūdens pirkšanu kā nepieciešamu, plānotu un ietaupāmu lietu.

Tāpat citas jūsu nosauktās pozīcijas neliekas ievērības cienīgas - nu tur medīt riekstus, garšvielas vai uztura bagātinātājus.

Bļin, uz ko, lai taupa, ja neko nepērku

kino
Nav tik traki ar to mīkstināto tehnisko ūdeni. Minerālvielas pamatā iegūstam no pārtikas. Ok, var kādu kalciju padzert, ja nemiers par šo. 3 gadu laikā nevienam nav īpašs deficīts iestājies. Mati mīl šo ūdeni, lieliski puto un attīra. Drēbes ilgi izskatās jaunas kā pēc proftīrīšanas. Te jau sākas ekonomija. Boilera tens nekaļķojas, zemāks patreiņš arī trauku un veļas mašīnai. Ilgāks elektroierīču mūžs, nekas nav jāatkaļķo, krietni mazāks mazgājamo līdzekļu patēriņš. Vieglāka, ātrāka uzkopšana, sevišķi santehnika, duškabīne

Skudra73
Es ņemtu tad šo 0,231 !!! Pa lēto!
bet tie ir 6 gadi. Nez cik ir līgumsods,ja lauž...jo nu gad asākumā es vēl maksāju par vidējo cenu 13 centiem.

kino

lielaiskartupelis
Manā Spānijas miestā ilgu laiku krāna ūdens nebija piemērots ne dzeršanai, ne gatavošanai. Tas bija norādīts lieliem burtiem rēķinā par ūdeni. Otrs moments - gan tur, gan LV gatavot labāk ar filtrētu ūdeni. Var lietot arī parastās filtra krūzes, bet osmoze sanāk lētāk. Nefiltrēts h2o ļoooti fiksi aizaudzē aparātus. Un piegarša vēl.

Better to remain silent and be thought a fool, than to speak and remove all doubt. /Mark Twain/

mahanta

Patricia L
Veļas pulverus ar atlaidēm var pameklēt cenu klubā, depo, ksenukai. Skatos, tiem arī cenas augšā.

Experience is a wonderful thing. It enables you to recognize a mistake when you make it again.

Jūs nevarat rakstīt šajā tēmā, jo tā ir slēgta.
18430563