Taaapati
Osmozes ūdenim ir liels mīnuss - tas(teorētiski) ir attīrīts no visa, t.i. - destilāts. Dzert var, bet tad papildus būtu jālieto uztura bagātinātāji.
Cenas, ieteikumi, padomi. Krīzes menedžments.
mahanta
![]() |
Better to remain silent and be thought a fool, than to speak and remove all doubt. /Mark Twain/ |
Duuda.Duu Es ņemtu tad šo 0,231 !!! Pa lēto! Es neesmu viņu aģents. |
|
![]() |
Negribu, negribu, negribu taupīt. Te kovida ierobežojumi, te cenas sit pa nagiem. Vienīgais, vairāk kontrolēšu nopirkto pārtiku, lai nekrājas neapēsti produkti, pustukšas visādu mērcīšu bundžas un pudeles. |
![]() |
RikuRaka No visām tēmām izkristalizējušās divas lietas, ko man vajag tagad dabūt vairumā par normālu cenu - kafija un veļas pulveris. Mēs tieši nesen esam atsākuši lietot tikai pulveri. Nopirkām kasti "augustumā līdz celim", sākām lietot pēc jaunā gada un domāju, ka līdz gada beigām pietiks. Reāli pietiek ar vienu kausiņu. To šķidro gāzu kā negudra, jo aiztek no šālītes un psiho tiks, ka nav taču nekas ieliets. Tā nu dalieties, kur var nopirkt lētāk lielās kastes pulvera a la Ariel, Persil, cits. P.s. Uz Poliju nebraukšu |
![]() |
Nevar jau zināt kur dzīvo varbūt kaut kur Indijā un ūdeni ņem no Gangas, tāpēc osmoze vai kosmonauti Esmu rūdīts Latvju krāna ūdeni dzēru kopš tiem laikiem, kad viņš pa caurulēm nāca smuki dzeltens un dzeru jo projām. Pa starpai dzerts no dažnedažādām akam, avotiem un pat upēm un neko dzīvs un vesels. |
![]() |
Es arī dzeru ūdeni no krāna, piemetu citronu un ir garšīgi. Stāv arī vārīts karafē. Nesaprotu to ūdens pirkšanu kā nepieciešamu, plānotu un ietaupāmu lietu. Tāpat citas jūsu nosauktās pozīcijas neliekas ievērības cienīgas - nu tur medīt riekstus, garšvielas vai uztura bagātinātājus. Bļin, uz ko, lai taupa, ja neko nepērku |
kino |
|
Skudra73 |
|
![]() |
lielaiskartupelis Better to remain silent and be thought a fool, than to speak and remove all doubt. /Mark Twain/ |
![]() |
Patricia L Experience is a wonderful thing. It enables you to recognize a mistake when you make it again. |