Cenas, ieteikumi, padomi. Krīzes menedžments.

mahanta

Slēdza mahanta.

ok, redzu. līgumsods 160 EUR.

Man no krāna nāk pretīgs ūdens, ļoti kaļķains. Principā vienreiz izvāri tējkannā ūdeni un viņa ir jātīra. Tāpēc pērku Venden lielos bunduļus.

lielaiskartupelis

kino
Iesaku citronskabes paciņu iegadāt...

Nezinu par Spāniju tur siltāks klimats, varbūt kādas bakterijas ūdenī dzīvo...

Bet Latvijas aukstajam krāna ūdeni tik cik minerāls piesārņojums, kaļķis, dzelzs u.c neka vexelībai bistama.

filozofe

Ritinot twiteri un iedziļinoties zinošāku cilvēku viedokļos, kuri pamatoti ar pieejamiem datiem (piemēram, kuros datumos atsāksies lielākas piegāžu jaudas), es personīgi nosolījos ar zobiem un nagiem turēties pie dinamiskā plāna.

Bet jā, atkarīgā no individuāli patērētās elektrības apjoma, katrs var parēķināt, vai pat līgumsods nesanāk lētāk.

kino

lielaiskartupelis
Bija paaugstināts nitrātu saturs, ja pareizi atceros. Kaļķains arī ļoooti. Tā, ka uzlejot tēju, izveidojas pa virsu tāda kā trausla plēvīte.

Better to remain silent and be thought a fool, than to speak and remove all doubt. /Mark Twain/

Patricia L

Ja cilvēki steriem pērk ūdeni, tad tādā ģimenē līdz krīzei vēl tālu. ūdeni var filtrēt arī caur sūnām, oglēm u.c. dabas lietām (tas no izdzīvošanas ābecītes). Līdzīga tēma ir veļas mīkstinātāji un 100 tīrīšanas līdzekļi mājās. Ir simts un viens arguments, kāpēc tā dara. bet reāli, kad jāekonomē, tad cilvēkam neienāk prātā pirkt ūdeni.

Es veļu izmazgāju un karinu ārā. Svaigas un mīkstas drēbes. Arī ziemā. Ja gluži no gaisa nekas negāžas, var karināt. tūlīt būs argumenti, ka sīcim rīt uz skolu vajag tieši to zilo jaciņu un telpās ilgi žūst. Argumenti vietā, bet ne tad, kad vajadzība reāli spiež.

īstenībā, mēs te tikai spēlējam taupīšanu.

Lana.Fontana

Duuda.Duu
Kā jums liekas, vai ir izdevīgi šobrīd pārslēgt elektrību no TET dinamiskā uz TET fiksētās cenas tarifu?
Es teiktu izvēlēties šobrīd enefit. Es pagājušo mēnesi pārslēdzos no dinamiskā Elektrum uz enefit un vismaz mierīgāk, jo es zināšu to summu, kas būs. Nav jāvaktē tā birža,kas tagad jūk pratā vienkārši.

Papildināts 17.08.2022 14:40:

Skudra73
https://www.enefit.lv/majai/elektriba

Es ņemtu tad šo 0,231 !!!

Pa lēto!

eseni
Jau 40 gadus dzeru ūdeni no krāna, mūsu apkārtnē tas gan ir kaļķains, (nekādus filtru mums nav) , bet tieši tāpēc garšīgāks par pudeļu ūdeni. Neesmu spējīga stiept no veikala vēl ūdeni, pietiek jau stiepšanu tad, kad notiek hlorēšana uz nedēļu. Varbūt vecumā tas kaļķis no manis birs ārā

Jā, tējkannas es atkaļķoju ar citronskābi.

Lana.Fontana

Kode.Kodiigaa.
bet tie ir 6 gadi. Nez cik ir līgumsods,ja lauž...jo nu gad asākumā es vēl maksāju par vidējo cenu 13 centiem.
Mani arī biedēja tie 6 gadi, kas zina,kas būs līdz tam, bet samaksā līgumsodu un ej, kur gribi. līgumsods esot 160 EUR, bet samazinās par 20 EUR ik pa kaut kādu laiku. tad nu nodzīvo pāris gadus un summa ir mazāka. neviens tevi ar varu nevar turēt..

Dzīvesveids

Patricia L
man vajag tagad dabūt vairumā par normālu cenu - kafija un veļas pulveris.
Tu rakstīji, ka gribi 500 gr pa 5 eiro. Vai tad tik lēti vispār ir bijis?

Jūs nevarat rakstīt šajā tēmā, jo tā ir slēgta.
18430563