ok, redzu. līgumsods 160 EUR.
Cenas, ieteikumi, padomi. Krīzes menedžments.
mahanta
|
|
Man no krāna nāk pretīgs ūdens, ļoti kaļķains. Principā vienreiz izvāri tējkannā ūdeni un viņa ir jātīra. Tāpēc pērku Venden lielos bunduļus. |
|
![]() |
kino Nezinu par Spāniju tur siltāks klimats, varbūt kādas bakterijas ūdenī dzīvo... Bet Latvijas aukstajam krāna ūdeni tik cik minerāls piesārņojums, kaļķis, dzelzs u.c neka vexelībai bistama. |
![]() |
Ritinot twiteri un iedziļinoties zinošāku cilvēku viedokļos, kuri pamatoti ar pieejamiem datiem (piemēram, kuros datumos atsāksies lielākas piegāžu jaudas), es personīgi nosolījos ar zobiem un nagiem turēties pie dinamiskā plāna. Bet jā, atkarīgā no individuāli patērētās elektrības apjoma, katrs var parēķināt, vai pat līgumsods nesanāk lētāk. |
![]() |
lielaiskartupelis Better to remain silent and be thought a fool, than to speak and remove all doubt. /Mark Twain/ |
![]() |
Ja cilvēki steriem pērk ūdeni, tad tādā ģimenē līdz krīzei vēl tālu. ūdeni var filtrēt arī caur sūnām, oglēm u.c. dabas lietām (tas no izdzīvošanas ābecītes). Līdzīga tēma ir veļas mīkstinātāji un 100 tīrīšanas līdzekļi mājās. Ir simts un viens arguments, kāpēc tā dara. bet reāli, kad jāekonomē, tad cilvēkam neienāk prātā pirkt ūdeni. Es veļu izmazgāju un karinu ārā. Svaigas un mīkstas drēbes. Arī ziemā. Ja gluži no gaisa nekas negāžas, var karināt. tūlīt būs argumenti, ka sīcim rīt uz skolu vajag tieši to zilo jaciņu un telpās ilgi žūst. Argumenti vietā, bet ne tad, kad vajadzība reāli spiež. īstenībā, mēs te tikai spēlējam taupīšanu. |
![]() |
Duuda.Duu Skudra73 Es ņemtu tad šo 0,231 !!! Pa lēto! |
eseni Jā, tējkannas es atkaļķoju ar citronskābi. |
|
![]() |
Kode.Kodiigaa. |
![]() |
Patricia L |