tur siltāks klimats, varbūt kādas bakterijas ūdenī dzīvo... Latvijas aukstajam krāna ūdeni tik cik minerāls piesārņojums, kaļķis, dzelzs u.c neka vexelībai bistama.
Ja privātais urbums, ne pilsētas ūdensapgāde, būtu vēlams tomēr uztaisīt ūdens analīzi. Dažkārt noskaidrojas, ka baktērijas tīri labi jūtas ūdenī ne tikai Spānijas siltajā klimatā.
Cenas, ieteikumi, padomi. Krīzes menedžments.
mahanta
![]() |
|
ūdeni var filtrēt arī caur sūnām, oglēm u.c. dabas lietām (tas no izdzīvošanas ābecītes). |
|
![]() |
Dzīvesveids |
![]() |
S.Kamis |
![]() |
Patricia L Experience is a wonderful thing. It enables you to recognize a mistake when you make it again. |
![]() |
mahanta mahanta |
kino |
|
![]() |
Patricia L Ā, aiz Grindeksa. Tur Dallmayrs arī ir, hmm, man gan krājumi nevāji, bet varbūt vērts piebraukt. Experience is a wonderful thing. It enables you to recognize a mistake when you make it again. |
![]() |
Kaķinieku vidū ir ļoti lielas bažas (nu, kā Dumpim), kas rudenī notiks ar mājdzīvniekiem. Es, kā jau ar bezgalīgu ticību labajam cilvēkos, ticu un ceru, ka lai nu kas, taču mūsu ir taču redzēti skati, tantīte ar vislētāko maizi un kaķbarību. Ja drīkst tā palūgt, lūdzu, pieskatiet kaķiniekus. Nu, ja patiešām kādam nav naudas, nu tā, ka nav, un tā, ka pavisam nav un tieši kaķiem nav - rakstiet kaut vai man un visticamāk, par kaķubarības iedošanu sarunāsim. Lai tikai minčiem ir Mājas. "Tie tādi savdabīgi prāta vingrojumi. Tā lasi un nesaproti, vai gribas buču uz vaiga iedot vai mest ar čību" (c) RŽ |
![]() |
Patricia L Experience is a wonderful thing. It enables you to recognize a mistake when you make it again. |