Lietoju divas bankas. Jau ļoti sen SEB un vēl Luminor. Luminors mani jau pasen neapmierina. Pēdējie gājieni tā nokaitināja, ka gribu mainīt. Kādi ieteikumu? Kādas atsauksmes par Citadeli?
Bankas izvēle
ace
|
|
Par Citadeli labas arsauksmes. Forši tehniskie risinājumi, klientu atbalsts, raitāk iet pārskaitījumi uz/no citām bankām. Manam vīram Citadele. Man pašai Luminor. Kas tam vainas, kas Tevi neapmierina? Man pašai - ne patīk, ne nepatīk. |
|
Kopš Luminors pārņēma Nordea bankas kredītņēmējus- tad pie viņiem tagad vispār nevar saprast un atrast nekādus sakarīgus/pārskatāmus atmaksas grafikus un saziņa ir bezjēdzīga. Beigsies īpašuma kredīts- to banku ceru aizmirst uz visiem laikiem. |
|
Vika Pēdija |
|
![]() |
ace Ja par tēmu, konts juridiskai personai atšķiras no fiziskajai personai. Man Citadele un Swedbank. Tik cik man vajag, viss apmierina. Daudziem nepatīk šādas vai tādas internetbankas. Nezinu, es ātri pierodu pie visādām un mierīgi darbojos. Nepatīk komisijas |
Jā, man arī nesatrauc internetbankas, pierodu pie visām. Bet kā juridiskai varbūt tas būtu svarīgāk. Man nepatīk Swed. Atceros, kā 2008.gadā kredītņēmējus sauca uz pārrunām un "apstrādāja". |
|
Nu internetbankas lietošanai nav problēmu. Pierodu. Bet var salīdzināt, ja lieto dažādas. Par komisijām. Tagad izpētīju citu banku piedāvājumus. Visām ir klientu komplekti. Arī tam Luminoram, bet nekad neviens no bankas nav piedāvājis, ka redz komplekts izdevīgājs. Par anketu. Nav jau runa par to, ka liks pildīt. N-tos gadus jau pildu. Un šo pēdējo vienkārši copy paste no iepriekšējās iedniedzu. Bet nu ja kas nepatīk, tad informējuet, sazinies, nevis atslēdziet pakalpojumus. |
|
Bet nu ja kas nepatīk, tad informējuet, sazinies, nevis atslēdziet pakalpojumus. Banka taču nevar tevi informēt vai ieteikt ka atbildes Jā vietā bija jāraksta Nē, lai viss kaķītu |
|
![]() |
ecuador |
![]() |
Ja juridiskai personai- neko labāku par Swedbank neesmu redzējusi. Luminor- jā, briesmas. Citadele- ja var izkarot savu menedžeri, ir ok, ja nē- konsultatīvais tālrunis ir vienkārši nekompetents, bet lieliski prot vilkt garumā laiku ar sarunbiedra identifikāciju- šķiet, neko citu īsti nav apmācīti darīt. BluOr- smagnēja, dārga, neko nevar, menedžeris prot vien atvainoties, ka nav brīdinājis par kārtējām izmaiņām ( piem., klusējot atslēdz iespēju pieņemt maksājumus SEK). SEB nav bijis. https://www.youtube.com/watch?v=wcXAKhwsl6o Ar uguni un zobenu... "Toss A Coin To Your Witcher" METAL COVER - YouTube Hmmm or f*ck? |