Krīzes menedžments. 2. sērija. Cenas, ieteikumi, padomi.

mahanta

Slēdza mahanta: "Paldies visiem, kas sniedza reālus ieteikumus un padomus. Lai visiem izturība šoziem".
mahanta

Turpinām runāt. Un sveiciens visiem 1. (pavēsajā) septembrī!

Papildināts 01.09.2022 13:28:

Njā, vispār smieklīgi. Pat mūsu klimats ir sarežģīti menedžējams. Ja pirms trim dienām domāju, kur vēl varētu aizbraukt, lai izbaudītu kondišku mašīnā, tad šodien- lai ieslēgtu pečku un sasildītos

Experience is a wonderful thing. It enables you to recognize a mistake when you make it again.

mahanta
Šodien ir labs laiks. +15 un ir arī saule. Sportiskām aktivitātēm, "kas pasūtīts". Es gan vingroju arī darbā... , bet nu tas cits "sporta veids". Un labi, ka nav sēdošais darbs. Brr.

Iebrucu šodien Mego. Hmm. Laba veiklas. Ij gruzīnu čurčela par 4,22eur/kg, ij tomāti, ij pat galetei cūci piepirku par 3,30 eur kg.

Mūsu klimats gan nav nekas ne negaidīts , ne jauns, ne tādēļ gruti menedzejams. Un ir jau septembris. Un nav auksts, ja kas.

Patricia L

Kur ir tā saule? Teikā nepārtraukti līst kādas 3 stundas. Ar plikiem stilbiem no auto līdz bodei nosalu. Ar ekonomiju padalītues nevaru. Nooirku kaut kādu girosu, kam bija atlaide, bet pirjt tādu vispār nevajadzētu. Tad bulciņu ar atlaidi, kura arī nav vajadzīga. Bet gribēējāās

Patricia L
Busu ļoti skarba . Ja šāda laika ar plikiem stilbiem salst, tad ir nevis jaiet pēc bulkas un girosa , bet jāstav auksta dušā, kamēr pierod.

Papildināts 01.09.2022 14:26:

Vakar rimikī bija lēti un labi avokado.

Patricia L
Kur ir tā saule? T
Zemgales centrālajā daļā. Spoži un gaišzilas debesis ar tāluma esošiem pelēkiem mākoņiem...

Papildināts 01.09.2022 14:28:

Vakar rimikī bija lēti un labi avokado.
šodien nebija. Iebraucu, apskatījos, iznācu. Ai nē - bērniem piepirku Napoleonu ar dzērveņu ievārījumu un Mežezeru (abiem bija atlaide). Lai nu vismaz atzīmē šo dienu.

mahanta

Šodien atnāca elektriskā gaļas mašīna. Apnika man lielveikalu maltās gaļas izstrādājumi, pirkšu gaļu un malšu pati. Klāt arī divas smalcināmās uzpariktes, ceru, ka derēs kartupeļu rīvēšanai pankūkām, jo mans gandrīz 30gadīgais, superīgais Bosch kombains diemžēl izbeidza savas šīszemes gaitas

Experience is a wonderful thing. It enables you to recognize a mistake when you make it again.

red bull

Mums šodien visu dienu saule (~ 30 km no Rīgas), bet pavēsi. Skolēni kā nu kurš - cits blūzē, cits rudens jakās. Tā kā dzīvoju pie skolas, jau esmu pieradusi 1. septembrī mosties ar himnas skaņām

Šodien atveda šeit aprunātos makaronus, mazliet apstulbu, ka tas 500g ir paliela kaste, bet ir labi, iekrāvu rezervju kastē.

Saldētavā vairs īsti nav ko ielikt, tik ikdienas kādus produktus. No sagatavēm vēl jāsataisa boršča sagataves, kas ziemā ieekonomē laiku un šobrīd taisīti no svaigiem dārzeņiem no dobes.

Es atbildu tikai par to, ko pateicu, bet ne par to, kā tu to saprati!

red bull
Es jau vakar ieminējos, bet neviens neatbildēja- tev neliekas, ka tā makaronu kaste ir savādāka iepakojuma( kartons un krasa)? Vit domaju, vai sitas ir kaut kāda partija bedigaku valstu tirgum, vai viņi mainījusi dizainu. Es pasen neesmu pirkusi ārpus šejienes.

teite

red bull
red bull
Ko liec boršča sagatavē?

Viss, ko jūs lasāt, drīkst tikt uztverts kā joks, nav ņemams par pilnu patiesību un nekādā gadījumā nav jāuztver personīgi.

Jūs nevarat rakstīt šajā tēmā, jo tā ir slēgta.
18430861