Kopš pulksten 9 mēģinaju boltā sushi pasūtīt ar 30% atlaidi, beidzot izdevās Skolēns tomer ēdīs vakariņas.
Krīzes menedžments. 2. sērija. Cenas, ieteikumi, padomi.
mahanta
|
|
lutekle Meklē sadaļā zem prodotti |
|
Kas tos Rimcika makaronus razo? Italija? P.S.manuprat Italija ir izcilakas kvalitates paika. Pati vienkarsaka prece ir premium. Nemaz nerunasim par darzeniem. Tomati tur saldi ka cukurs. Burkani cukurs. Lidz sim neviena valsts nestav blakus Italijas partikas produktiem. |
|
![]() |
Spoži un gaišzilas debesis ar tāluma esošiem pelēkiem mākoņiem... Opsā lillā, abi gali pillā. Sukā, runcīt, kažokā. |
![]() |
lutekle teite Es atbildu tikai par to, ko pateicu, bet ne par to, kā tu to saprati! |
Lutekle, gan jau pamainījies dizaina, periodiski visi produkti to piedzīvo |
|
![]() |
lutekle Saule atnākusi arī līdz Teikai. |
ExCuca un tāpēc man ir aizdoma, ka sitoe nemaz ar nav itāļu. Patricia L bet siltāk nepaliks, tā ka vai nu Tev jāķeras pie vēl nopietnākas bulciņu lietas, vai kautrīgi atgādināšu ieprieksejo ieteikumu. |
|
lutekle Doma italu feiku tirgo? Vai vnk kads zemaks limenis tiek razots konkretam regionam? |
|
Man jautājums. Nav gan par ekonomiju un krīzi, bet ar naudu saistīts. Šodien man viens pensionārs saka, esot saņēmis šodien pensiju par septembri, kas ir akurāt tikpat liela (vai maza) kā vienmēr. Brīnās, kur tad piesolītā indeksācija? Es arī nezināju, ko atbildēt. Varbūt kāds zina, kad tad to pārrēķinu gaidīt? |