Krīzes menedžments. 2. sērija. Cenas, ieteikumi, padomi.

mahanta

Slēdza mahanta: "Paldies visiem, kas sniedza reālus ieteikumus un padomus. Lai visiem izturība šoziem".
Patricia L

matiola
Tur pie pulveriem norādīts, ka nav uz vietas, tāpēc normāli, ka jāpagaida.

Es kafiju no turienes pasūtīju. Kafija kā kafija no parastajām.

blondais jautājums, bet vai lietot veļas pulveri ir lētāk kā velas mazgašanas želeju?

ExCuca
Man atnaca smuks edinasas plans berndarzniecei un lielajam. Maza neko nemak vel komentet, bet dels saka, ka super garsigi. Gatavo uz vietas!

garmate

Uz mani tas neattiecas, bet kā tas ir, dubultos siltuma tarifus? Vai tad jau nav tie daudzreižu paaugstinātie tarifi? Vai es kaut ko nesaprotu? Tak apkures rēķini jau sarēķibāti.

Papildināts 02.09.2022 16:45:

Cilvēki jau labu laiku šūmējas.

Būs tik jāpaputojas vēl tiem cilvēkiem. Pavei - Eiropa lemj par Krievijas gāzes maksimālajām iepirkuma cenā, uz ko Krievija (D.Medvedevs) atbildēja pavisam elementāri. Nepārdos Eiropai vispār. Var jau ceŗēt, ka tiem vatņikiem nav citu un labāku pircēju un vispār tur visi ir aprobežoti, bez Eiropas no bada un bēdām uzpūtīsies vēderi , atpakaļ rāpos uz ceļiem....un būs defolts. Mūs baro ar š'o leģendu jau pēdējo pusgadu, ar visām sankcijām un ierobežoto iepirkumu cenas sasniegušas vēsturiski augstāko līmeni, bet Kroevijas pašas ie\nēmumi sit pušu iepriekšējo 5 gadu ieņēmumus.

Man jau gribētos, lai Eiropa atrod citus pārdevējus, bet kaut kā nu diktam klibi iet ar to draugu meklēšanu OPEC + valstu vidū.

Tā kā morāli briestu dīzelim par 3 EUR un maizei par 4 EUR (Ķelmēni). Ar aptuveni tādu pat pārtikas cenas kāpumu (proporcionāli)

ExCuca
Vacija bus pirma kas lidis atpakal. Merkele smuki izsita lieliskas attiecibas ar RUS.

Ksavjera
Zini kā ir - es pat saprotu, ka man ir vienalga. Patreiz mana galva strādā virzienā - kā sabalansēt piepelnot vēl naudu. Negribu atteikties ne no kā. Malku šogad nepirkšu, man iekrājumi vismaz 2 gadiem uz priekšu. Tātad šis iet nost. Nogaidīšu teātra noslēgumu

ExCuca
Nu si briza nostaja rada, ka jau daudzam valstim vienalga. Ipasi lielvalstim. Kazoku uz otru pusi atmetis, kad saks tiem pasiem vaciesiem dee salt un partikas cenas bus debesis. Tad dziedas citu dziesmu.

Papildināts 02.09.2022 16:59:

Tapec srocno jamekle vietina, kur nav apkure vajadziga un gaisma ir lidz velam vakaram.

VLapsa

Jazz_
es arī par šo šad tad iedomājos, bet slinkums rēķināt. turklāt man labāk patīk šķidrais mazg līdz - vieglāk dozēt (pulveri kkā nobārstu reizēm), vai pieliet kādu ēterisko eļļu utt. un es arī praktiski neko nemazgāju 90 grādos, tā ka iztieku bez puvera. ja arī ļoti reti mazgāju tajos 90, nu neko, lieku to pašu šķidro.

Fledermausis

garmate
Tie dubultie attiecas uz RS

Jūs nevarat rakstīt šajā tēmā, jo tā ir slēgta.
18430861