bubene
Jāpakāpjas atpakaļ.
Kā šitas domāts? Man zem pirmā bērna parādās poga "Pievienot bērnu" - ar to nestrādā.
![]() |
bubene Kā šitas domāts? Man zem pirmā bērna parādās poga "Pievienot bērnu" - ar to nestrādā. |
Karusa |
|
![]() |
Nope, man nestrādā. Izlec kaut kāds kļūdas paziņojums. |
![]() |
Kas tas par QR kodu? To ar bērnam vajadzēs? Kodu vajag gan tiem, kam bezmaksas, gan tiem, kam daļēji sedz vecāki. Četri vēji iet pa lauku / Četri vēji manī mīt / Vēja slota mūžu slauka / Nevar vējus saslaucīt |
![]() |
Piereģistrējos platformā. Pieivenoju bērnu. Bet: 1) Lietotājs nav identificēts!
Lai Jūs varētu pieteikt pakalpojumus un slēgt līgumu ar pakalpojuma sniedzējiem, nepieciešams apstiprināt Jūsu identitāti Identificēties var ar Smart ID (man nav) un bankas pārskaitījumu (poga nestrādā). Kādam arī ir tā? Ko darīt? Bet līgums uz e-pastu gan jau atnācis. 2) Vai es pareizi saprotu, ka man vienkārši jāpārskaita nauda uz norādītiem rekvizītiem nekādi nenoradot bērna datus? Vai tiešām ieskaitīs pareizajā kontā? |
![]() |
Sweetdream Pārskaitīju no paša rīta, vēl maciņā nekā nav. Bet bija paziņojums, ka "maksājuma apstrāde var aizņemt vairākas stundas". Kaapurs |
![]() |
Katram savs |
Izveidot kontu un pielikt bernu izdevās, naudu pārskaitīju, bet.... vairs netieku iekšā savā kontā, rāda visu laiku, ka nepareizs lietotājvārds/parole |
|
![]() |
No RD: Atsaucoties uz sistēmas izstrādāju sniegto informāciju, darām zināmu, ka šobrīd portālā www.pusdienlaiks.lv vienlaicīgi reģistrējas liels daudzums cilvēku, tādēļ ir vērojami periodiski darbības traucējumi.
Aicinām būt pacietīgiem un izturēties ar sapratni! Četri vēji iet pa lauku / Četri vēji manī mīt / Vēja slota mūžu slauka / Nevar vējus saslaucīt |
Četri vēji |
Copyright © 2019 SIA "Cālis.lv".
Ievietotās informācijas (vai to daļu) kopēšana vai izplatīšana bez www.calis.lv administrācijas rakstiskas atļaujas ir stingri aizliegta.
Rakstiet administrācijai | Reklāma | Noteikumi | Saistību atrunas un privātums