Jūs neesat iegājis sistēmā, tāpēc nevarat rakstīt šajā forumā.
Ienākt forumā | Reģistrēties

Pusdienas Rīgas skolēniem no 1. oktobra

Katram savs

Četri vēji

kāda tad jēga iepriekšējā dienā pieteikt, ka neēdīs? Tikai "pieklājības pēc", lai var plānot daudzumu?
Es saprotu, ka neatteikšanas gadījumā naudiņa noskaitās nost tāpat, jo porcijas sagatavota. Kods vajadzīgs, lai ēdinātājs zinātu, vai šim konkrētam bērnam pienākas dot tāpat (jo vecāks ir jau apmaksājis) vai arī maksā pilnu summu, maksājot pašam (kā izvēlējusies Jazz_)

Bet gan jau to par atskaitīšanu/neatskaitīšanu precizēs. Jo pašlaik nāk gana daudz pretrunīgas informācijas.

Četri vēji iet pa lauku / Četri vēji manī mīt / Vēja slota mūžu slauka / Nevar vējus saslaucīt

Katram savs

Četri vēji
vai arī maksā pilnu summu, maksājot pašam
Tā arī var? Man šķiet, ka mūsu ēdnīcā nekāda nauda nefigurē, jo nav iespējas kaut ko piepirkt klāt utt.

Četri vēji

Katram savs
Iespējams, ka atkarīgs no skolas. Mums var. Skolotāji taču arī iet ēst un maksā par savām pusdienām. Lielie bērni mēdz piepirkt otru porciju klāt, jo ar paredzēto divmetrīgam sportistam ir par īsu. Vai arī mums ir iespēja arī nopirkt klāt, piemēram, karbonādi. Paņemt standartu ar piedevām, salātiem un gaļas mērci pa 2,15 un vēl gaļas gabalu klāt.

Mums var norēķināties gan skaidrā, gan ar karti.

Četri vēji iet pa lauku / Četri vēji manī mīt / Vēja slota mūžu slauka / Nevar vējus saslaucīt

Tuntuliite

Vakar caur eklasi pieteicu kavējumu, ka bērns slims. Šodiem protams nauda šodien tāpat ieturēta. Bardaks.

Es nesaprotu. Ja e klasē ievadīts kavējums par rītdienu, tad tas aizies automātiski uz pusdienlaiku. Nevaru ieraudzīt, kur viņu mājas lapā var atteikties no rītdienas ēdienreizes

Pēka

Kā atteikt pakalpojumu kādai dienai/periodam ?

Tuvākajā laikā informāciju par plānoto kavējumu pusdienlaiks.lv platformā varēs pieteikt no sava ģimenes profila sadaļā “Pasākumi”, kā arī drīzumā kavējumu pieteikumus būs iespējams saņemt pa tiešo no eklase.lv vai mykoob sistēmām, ja kādā no tām tiks veikts kavējuma pieteikums.

Kaapurs

man šāds teksts parādās:

3. oktobra jaunumi:

• No šodienas jau 70% no pirmsskolas un skolu ēdināšanas uzskaites Rīgā notiek pusdienlaiks.lv platformā!
  • Bērnu kavējumus katrai ēdienreizei individuāli var pieteikt pa tiešo pusdienlaiks.lv platformā - sadaļā ’Pasākumi’.
  • Ja bērna kavējums šai nedēļai vai atsevišķām šīs nedēļas dienām ir bijis pieteikts e-klase.lv, mykoob, ēdinātajam, audzinātājai, bet nauda no platformas virtuālā maciņa tika noņemta, šie gadījumi tiks risināti individuāli – naudiņa tiks atgriezta! Lūgums par to informēt klientu atbalsta dienestu: atbalsts@pusdienlaiks.lv.
  • Kaapurs
    Nupat izmantoju šo

Bērnu kavējumus katrai ēdienreizei individuāli var pieteikt pa tiešo pusdienlaiks.lv platformā - sadaļā ’Pasākumi’.

Elementāri un viss strādāja

Maksājot ar Revolūtu nauda maciņā nonāk uzreiz un nav komisijas maksas.

Jā, tagad kavējumu var pieteikt. Taču visu rītu nočakarējos. Zvanīju uz norādīto telefonu numuru, taču tur meitene bija pilnīgi nezinoša. Es jau saprotu, ka jauna sistēma u.t.t., taču šāds bardaks sen nav redzēts. Ja saskaitītu kopā visu vecāku patērēto laiku, tad tas būtu iespaidīgs cipars

Jūs neesat iegājis sistēmā, tāpēc nevarat rakstīt šajā forumā.
    Ienākt forumā | Reģistrēties
    18431403