Jūs neesat iegājis sistēmā, tāpēc nevarat rakstīt šajā forumā.
Ienākt forumā | Reģistrēties

Pusdienas Rīgas skolēniem no 1. oktobra

Katram savs

Dēlam liela skola, bet šodien visi ēda bez kodu skanēšanas

adatainis

Mūsu skoliņā ir taloni

Kaapurs

adatainis
Mūsu skoliņā ir taloni
laipni lūgti klubiņā! bet man skolā skaidroja, ka tā nav skolas ''izdoma'', kā man pirmajā brīdī šķita, jo - kādi, sasodīts!, vēl taloni, ja ir kodi. izrādās, ka tie kodi sākšot strādāt tikai pēc pāris nedēļām. esot bērnu - ēdēju saraksti arī, ja nu kādam tas nabaga talons kaut kur nozūd.

Jā, manējam ar skolā taloniņi etalons, qr kods un bonusā taloniņš. Ģeniāli!

Dzīve ir gluži kā rožu dārzs, bezgala skaista, bet ar ērkšķiem!

pumpucis

Lielajam arī taloni. Teica - viņi esot augstākā līmenī par vecākiem, kuriem bija ziepju, šnabja taloni, šiem jau partika uz taloniem

Četri vēji

Jā, pašlaik ir taloni, kamēr tur viss saregulējas. Un saraksti. Un skola, diemžēl tam pa vidu, papildus vēl šo menedžējot.

Bet, kā pieredze rāda, pamazām jau viss saregulējas.

Četri vēji iet pa lauku / Četri vēji manī mīt / Vēja slota mūžu slauka / Nevar vējus saslaucīt

Kaapurs

Četri vēji
skolu vispār neapskaužu. labi, ka skolotājiem vēl neliek pusdienas gatavot.

Katram savs

Neaizmirstam papildināt maciņus. Es pēc eiforijas, kad bija izdevies iedabūt maciņā dažus eiro pirmajai nedēļai, gandrīz aizmirsu, ka ar to viss nebeidzas.

Neesmu pajautājusi, vai ēd ar taloniem vai kā, bet ēst dabū un no maciņa nauda ir noņemta.

adatainis

Es jau skolu nevainoju Vienkārši, rēcīgi. Iedomājos, kā RV1Ģ drukā uz krāsainām lapām talonus un izdala skolēniem...

Četri vēji

adatainis
Iedomājos, kā RV1Ģ drukā uz krāsainām lapām talonus un izdala skolēniem...
Skolas nedrukā. Talonu iedod skolai ēdinātājs.

Tā tik vēl trūka...

Bet dala skola, jā. Mums no trases noņemts soc.pedagos, kurš to vien dara, kā ar taloniem skraida. Pamatdarbs mierīgi gaida maliņā...

Četri vēji iet pa lauku / Četri vēji manī mīt / Vēja slota mūžu slauka / Nevar vējus saslaucīt

Jūs neesat iegājis sistēmā, tāpēc nevarat rakstīt šajā forumā.
Ienākt forumā | Reģistrēties
18431403