Jūs neesat iegājis sistēmā, tāpēc nevarat rakstīt šajā forumā.
Ienākt forumā | Reģistrēties

Pusdienas Rīgas skolēniem no 1. oktobra

Katram savs

adatainis

Četri vēji
Jā, es dabūju no bērna bildi. Krāsains Daily talons. Dodot ik pa divām dienām. Esot devuši fizkultūrā...

QR kodu tak var ar parasto telefonu nolasīt...

Kaapurs

nu ko, jautrība nebeidz rimties!

info RD FB lapā: no nākamās pirmdienas, 10. oktobra, ēdinātāji norēķinus ar vecākiem veidos atbilstoši noslēgtajam līguma veidam – caur platformu pusdienlaiks.lv vai tiem, kam ir papīra līgums, – atbilstoši tajā minētajam norēķinu veidam. Tas nozīmē, ka pusdienlaiks.lv klienti bērna ēdienreižu kavējumus piesaka pusdienlaiks.lv, bet papīra līguma klienti – bērna kavējumu piesaka e-klase.lv vai mykoob.lv.

Papildināts 06.10.2022 17:43:

tas nozīmē, ka kavējums jāpiesaka 2x

Katram savs

Kaapurs
Kas tur tāds? Kavējums ir kavējums, ēšana ir ēšana. Var būt, ka bērns neiet uz dažām stundām dēļ ārsta apmeklējuma, bet uz ēšanu tiek. Vai arī es nolemju neākstīties ar pusdienu atteikšanu, bet atļauju bērna porciju apēst citiem.

Četri vēji

Kaapurs
Tas arī ir normāli. Jo īstenībā kavējums sistēmā nonāk e-klasē tad, kad skolotājs viņu apstiprina. Būtu absurdi prasīt, ka katrs audzinātājs plkst. 21 ieiet un pārliecinās, ka tiešām neviens jauns kavējums nav pieteikts.

Papildināts 06.10.2022 18:57:

Var būt, ka bērns neiet uz dažām stundām dēļ ārsta apmeklējuma, bet uz ēšanu tiek. Vai arī es nolemju neākstīties ar pusdienu atteikšanu, bet atļauju bērna porciju apēst citiem.
Šis nestrādās, ja nebūs iedots kods citam (vai talons)

Bet ir vēl tā, ka varbūt bērns tai dienā paskatās ēdienkartē un saka, ka šo negribēs. Pusdienas atsaka, bet skolā ir. Vai ēd tikai dienās, kad pēc tam ir treniņi. Utt.

Četri vēji iet pa lauku / Četri vēji manī mīt / Vēja slota mūžu slauka / Nevar vējus saslaucīt

Nekas tur nav normāli.

Jazz_
Tieši tā, absolūti nekas. Mūsu skolā ar taloni, bet bērni to normāli uztver.

Es nikna - man skolnieks un bērnudārznieks. Mazais bērns slims visu nedēļu. Atteicu ēdināšanu pusdienlaiks.lv un e-klasē. Par piektdienu maksa par mazo ieturēta. Apstrīdēšanas poga nestrādā. Rakstīju e-pastu. Lai sūtot vēl printscreenus, jo gan jau esot ieturēts par otru bērnu. To, ka divi bērni un kā sauc, var apskatīties paši. To, ka abiem bērniem par 5d ieturēta samaksa, to, protams, neredz. Vai negrib redzēt. Tikko dabūju atpakaļ naudu par 4.oktobri, kad vēl nevarēja pieteikt pašā pusdienlaiks.lv, jau nākamā atgūšana procesā. Varētu domāt, ka darīt nav ko, kā katru dienu čekot, kas noņemts un tad cīnīties lai atdod

Papildināts 08.10.2022 11:20:

Un vismaz telefonā šodien vairs neredzu vakardienas "notikumu". Attiecīgi - ja vakar nebūtu paskatijusies, uztaisījusi printscreenus un nosūtījusi, šodien nevarētu pierādīt, ka ēdināšana bija atcelta. Bet nu varbūt datorā to redz, nezinu

Murrrkšķis

Mīļās dāmas! ātrais jautājums. Viens bērns ēd skolas pusdienas no paša sākuma, otram tikai tagad apnikušas maizītes un grib skolas ēdienu. nupat pieteicu pusdienlaikā.

jautājums - vai maciņš (tur ir 84 eiro iekšā) tagad ir uz abiem, vai man par otro bērnu ir jāsamaksā?

Papildināts 07.12.2022 16:27:

upd

pēc visa spriežot, maciņš ir uz abiem. urā, nav jāiet pirkt maizītēm vajadzīgās lietas!

AAfrika

Murrrkšķis
Viens maciņš uz visiem bērniem.

Man ir 2 bērni dažādās skolās.

Murrrkšķis

AAfrika
paldies! jā, tas izrādījās ļoti vienkārši, pāris mēnešus vēlāk ar dažiem klikšķiem pievienot otru bērnu, kas turklāt iet citā skolā. pilnais maciņš jau gaidīja

Četri vēji

Atteikšana tagad darbojas līdz 7 no rīta.

Četri vēji iet pa lauku / Četri vēji manī mīt / Vēja slota mūžu slauka / Nevar vējus saslaucīt

Jūs neesat iegājis sistēmā, tāpēc nevarat rakstīt šajā forumā.
Ienākt forumā | Reģistrēties
18431403