Četri vēji
Jā, es dabūju no bērna bildi. Krāsains Daily talons. Dodot ik pa divām dienām. Esot devuši fizkultūrā...
QR kodu tak var ar parasto telefonu nolasīt...
![]() |
Četri vēji QR kodu tak var ar parasto telefonu nolasīt... |
![]() |
nu ko, jautrība nebeidz rimties! info RD FB lapā: no nākamās pirmdienas, 10. oktobra, ēdinātāji norēķinus ar vecākiem veidos atbilstoši noslēgtajam līguma veidam – caur platformu pusdienlaiks.lv vai tiem, kam ir papīra līgums, – atbilstoši tajā minētajam norēķinu veidam. Tas nozīmē, ka pusdienlaiks.lv klienti bērna ēdienreižu kavējumus piesaka pusdienlaiks.lv, bet papīra līguma klienti – bērna kavējumu piesaka e-klase.lv vai mykoob.lv. tas nozīmē, ka kavējums jāpiesaka 2x |
![]() |
Kaapurs |
![]() |
Kaapurs Var būt, ka bērns neiet uz dažām stundām dēļ ārsta apmeklējuma, bet uz ēšanu tiek. Vai arī es nolemju neākstīties ar pusdienu atteikšanu, bet atļauju bērna porciju apēst citiem. Bet ir vēl tā, ka varbūt bērns tai dienā paskatās ēdienkartē un saka, ka šo negribēs. Pusdienas atsaka, bet skolā ir. Vai ēd tikai dienās, kad pēc tam ir treniņi. Utt. Četri vēji iet pa lauku / Četri vēji manī mīt / Vēja slota mūžu slauka / Nevar vējus saslaucīt |
Nekas tur nav normāli. |
|
Jazz_ Es nikna - man skolnieks un bērnudārznieks. Mazais bērns slims visu nedēļu. Atteicu ēdināšanu pusdienlaiks.lv un e-klasē. Par piektdienu maksa par mazo ieturēta. Apstrīdēšanas poga nestrādā. Rakstīju e-pastu. Lai sūtot vēl printscreenus, jo gan jau esot ieturēts par otru bērnu. To, ka divi bērni un kā sauc, var apskatīties paši. To, ka abiem bērniem par 5d ieturēta samaksa, to, protams, neredz. Vai negrib redzēt. Tikko dabūju atpakaļ naudu par 4.oktobri, kad vēl nevarēja pieteikt pašā pusdienlaiks.lv, jau nākamā atgūšana procesā. Varētu domāt, ka darīt nav ko, kā katru dienu čekot, kas noņemts un tad cīnīties lai atdod Un vismaz telefonā šodien vairs neredzu vakardienas "notikumu". Attiecīgi - ja vakar nebūtu paskatijusies, uztaisījusi printscreenus un nosūtījusi, šodien nevarētu pierādīt, ka ēdināšana bija atcelta. Bet nu varbūt datorā to redz, nezinu |
|
![]() |
Mīļās dāmas! ātrais jautājums. Viens bērns ēd skolas pusdienas no paša sākuma, otram tikai tagad apnikušas maizītes un grib skolas ēdienu. nupat pieteicu pusdienlaikā. jautājums - vai maciņš (tur ir 84 eiro iekšā) tagad ir uz abiem, vai man par otro bērnu ir jāsamaksā? upd pēc visa spriežot, maciņš ir uz abiem. urā, nav jāiet pirkt maizītēm vajadzīgās lietas! |
![]() |
Murrrkšķis Man ir 2 bērni dažādās skolās. |
![]() |
AAfrika |
![]() |
Atteikšana tagad darbojas līdz 7 no rīta. Četri vēji iet pa lauku / Četri vēji manī mīt / Vēja slota mūžu slauka / Nevar vējus saslaucīt |
Copyright © 2019 SIA "Cālis.lv".
Ievietotās informācijas (vai to daļu) kopēšana vai izplatīšana bez www.calis.lv administrācijas rakstiskas atļaujas ir stingri aizliegta.
Rakstiet administrācijai | Reklāma | Noteikumi | Saistību atrunas un privātums