Jūs neesat iegājis sistēmā, tāpēc nevarat rakstīt šajā forumā.
Ienākt forumā | Reģistrēties

Pusdienas Rīgas skolēniem no 1. oktobra

Katram savs

Katram savs

Sweetdream
Bet ko darīt, ja nevaru identificēties ar bankas starpniecību?
Tu man to jautā? Kā lai es to zinu?

Papildināts 27.09.2022 12:37:

Atsaucoties uz sistēmas izstrādāju sniegto informāciju, darām zināmu, ka šobrīd portālā www.pusdienlaiks.lv vienlaicīgi reģistrējas liels daudzums cilvēku
Kāds pārsteigums! Līdzīgi kā visiem iestājas panika, kad Rīgā uzsnieg pirmais sniegs. Paredzamais letotāju skaits taču bija zināms.

Vai pareizi sapratu ,ja ir trīs bērni un ir daudzbērnu ģimenes statuss tad NEKAS nav jādara?

Karusa

Reichela
Es sapratu, ka līgums nav jāslēdz, bet ir jāreģistrējas, lai varētu atteikt pusdienas, ja slims, piemēram. Bet.... man izdevās tikai vienu bērnu piereģistrēt

Karusa
Piereģistrēties piereģistrējos ,bet nesanak nevienu bērnu pievienot..

Līgums ir atnācis uz e-pastu Bet!!! Arī ar identifikàciju kopš vakardienas vakara ir problēma. Vislaik izmet, ka "jūs sasniedzāt pieprasījuma limitu. Lūdzam uzgaidīt...."

Joks tajā,ka šis paziņojums parādījās līdz ar 1. mēģinājumu.

Vai vispār kādam ir izdevies sevi identificēt ar Smart Id???

Karusa

Reichela
Nu tad man vēl paveicies

Izskatas ka "ideali izstrādata" sistēma )

Varbūt kāds ir saskāries ar šādu lietu - mūsu skola piedāvā kompleksās pusdienas + piedāvā, ka par šo komplekso pusdienu naudu var nopirk (t+ja nepieciešams piemaksāt) arī citus ēdienus. Mans bērns izmanto tikai šo piedāvājumu, bet šajā gadījumā es nesaprotu vai tas saglabāsies un būs iespēja? Kā arī citudien paņem varbūt kādu komplekso, citu šo ar piemaksu vai pat zemāk sanāk par tiem 2eur. Kā tad man tiks aprēķināts cik jāmaksā, ja citu dienu varbūt paskatās un pasaka nēēdīšu neko? Varbūt ir kaut kur apraksts par šo visu maksāšanu, vismaz mūsu skola nekādu info ar šo saistībā nav sūtījusi, tik slēdziet šos mistisko līgumus un viss...

Sweetdream

man bez tās identifikācijas līguma statuss - Parakstīšana. Droši vien vieglāk aizbraukt uz skolu un parakstīt uz vietas

Resnā Žurka

qwerty5
Uz šo jautājumu atbildēt varēs tikai tavas skolas ēdinātājs. Jājautā tieši viņiem pašiem.

Papildināts 27.09.2022 16:14:

Statistikai - man arī pusratā - viens bērns piereģistrēts itkā. Mēģināšu noķert kādu dienu klusāku laiku, lai izdarītu pārējo.

Jūs neesat iegājis sistēmā, tāpēc nevarat rakstīt šajā forumā.
Ienākt forumā | Reģistrēties
18431403