Jūs neesat iegājis sistēmā, tāpēc nevarat rakstīt šajā forumā.
Ienākt forumā | Reģistrēties

Rati jaundzimušajam

Anita120

Jautājums būs dīvains, bet ir mazliet neskaidrība.

Sporta rati daudzi laižas guļus pilnībā un daudzi nāk jau no dzimšanas,bet nekad dzīvē nēsmu redzējusi uz ielas,kad jaundzimušos pārvadātu sporta ratos.

Šoreiz skatos uz šo pusi,jo pieredze rāda kad visi pārdod 2in1 kulbu lietoju īsu laikā posmu kulbas rati ir smagi aizņem vietu pēc tam grūti pārdod nav kur sēžamā daļu mājas likt.

Papildināts 30.10.2022 20:26:

Vai nepūš virsū bērnam vējš u.tt ja sporta rati iet tikai uz priekšu ne pret mammu.

Anita120
Var meklēt un pirkt ļoti labus sporta ratus ar tiem piemērotu mīksto ratu kulbu (izņemama, ieliekama). Bet jāskatās tiešām tie dārgākie un kvalitatīvākie varianti.

Mama_Bear

Es redzu 2 problēmas:

1. Vai tiešām ir sporta rati, kur jostas ir piemērotas tam, lai droši piesprādzētu 3kg mazuli? Tajos ratos, kuri ir man, jostas noteikti būtu par vaļīgu. Nu un vispār tas nav bēbim ērti. Kulbā var pagrozīties, pagulēt gan uz sāna gan vēdera.

2. Ja rati ir tikai ar skatu uz priekšu, tad bērns visdrīzāk raudās, jo neredzēs mammu. Un arī mammām pašām parasti sākumā patīk visu laiku bēbi redzēt.

Meauk
+1

Es pirku nu jau labu laiku atpakaļ espiro sports ratus tā esmu apmierināta nolaižas guļus visur ar viņiem tiek.

Mūsu lielākā problēma kad mašīna ar 7vietām baidos kad nemaz tos kulbas ratus nedabūšu iekšā.

Anita120
Plikos sporta ratos nekad jaundzimušo neliktu

Papildināts 31.10.2022 08:58:

Neliktu.

Tikai tādos, kuriem ir paredzēta un pielāgota mīkstā ratu soma/ratu kulba.

Pameklē un paskaties tādus ratus. Tādi ir. Nav mega daudz, bet ir!

Papildināts 31.10.2022 09:04:

Pameklē Google stroller with soft carrycot.

Ir vairākām firmām tādas versijas, kur mīksto kulbu ieliek, izņem sporta ratos. Un tās kulbas ir labas un ērtas. Varbūt bišku mazākas par kulbu ratiem, bet gana pietiekamas.

Otrs aspekts man ir svarīgi lai iet pa sniegu.

Ziemas bērns būs un ar iepriekšējo bērnu nopirku abc desing tereeno priekšējās riepas lielas bet tuvu rāmim pa ziemu vispār negāja.

Tāpēc tagat gribu citus ērtus bet tā lai dabon 7vietīgā mašīnā kurā ir ļoti maz vietas ja ir visas 7vietas

Anita120
Nu tad iesaku tev Baby Jogger Citi mini gt2 (vai citu viņu rratu modeli) trīsriteņu ratus ar mīksto kulbu! Ideāli, iet visur cauri, pa pļavām utml. Pašai nebija, bet esmu redzējusi un ir atsauksmes no citām reālām mammām, kuras ar tiem braukāja. Rāmis saliekas ļoti kompakti, riteņi lieli.

Citus pie taviem nosacījumiem nezināšu ieteikt. Maziem riteņiem tev tad ratiņi nederēs, bet vairumam kompakto sporta ratu ir šādi ritenīši.

Mūsējiem espiro sonic priekšā ir mazie riteņi bet ziemu iet ideāli.

Liekās kad tā ir laimes spēle.

Jollz ratiem ir viena cietā "kulbas" konstrukcija, kurā pēc tam ar rāvējslēdzi izņem kulbas daļu ārā un nomaina uz sporta ratu "ielikni". Vietu ietaupa noteikti. Mums gan vietas faktors nebija tik noteicošs. Līdzvērtīga braukšanas komforta dēļ izvēlējāmies ABC Design salsa 4 air. Man no firmas ABC Design patika arī vecāki modeļi - Viper un Samba.

Kulbā mums apakšā ir aitas āda un iekšā liekam ratu "guļammaisu", bērns nav baigi jātuntulē vismaz pašreizējos grādos. Es nevaru iedomāties, ka tāda konstrukcija derētu sporta ratu versijai.

kukainis

Pfft, nezinu kas ir tie "visi", ir arī bēbji kas kā ārā, tā acis ciet, un nav nekādas jēgas likt sēžamo daļu agrāk kā 9-10 mēn. Ērtāk tak gulēt ir kulbā.

Jūs neesat iegājis sistēmā, tāpēc nevarat rakstīt šajā forumā.
Ienākt forumā | Reģistrēties
18432043