Es neliktu jaundzimušo pastaigu ratos vasaras laikā, jo nav iespējas izmantot guļammaisu, citādi, jā, man bija ērti no 4 mēnešu vecuma izmantot vēja necaurlaidīgu bunkerīti, pietiekami dziļu, arī ratu kapucei jābūt dziļākai salīdzinot ar kulbu (ar pagarinājumu sliktos laika apstākļos). Svarīgi, lai ir taisna virsma, nevis zem leņķa. Pamostoties, bērnu piepacēla plašākam redzeslokam, pusguļus aptuveni kā autokrēslā, neilgu laiku var turināt pastaigu vērojot apkārtni. Lielākam bērnam arvien tuvāk sēdus pozīcijai. Cita priekšrocība, kas man bija svarīgi, iespēja salocīt rāmi ar maisu, ievietot bagāžniekā un turpināt pastaigu citur. Liekot bagāžā, svarīgi, lai nav smagi, arī vienkāršs funkcionāls mehānisms. Pastaigu ratiem ir pieejami moskītu tīkli (lietusplevi neizmantoju), laba ventilācija. Lielāka patstāvība un interese par apkārtni bērnam, lielāka brīvība vecākiem, bez iespīlētu autobeņķu izmantošanas uz ratu rāmja. Šo opciju praktiski neizmantoju. Izvēlēšos nuna vai lētāku joie. Bērniņš gaidāms maijā, tāpēc vasaras laikā noteikti kulba. Saprotu, kāpēc citi ātri nomaina 4.-5. mēnesī vai ātrāk aukstā laikā.
nekad dzīvē nēsmu redzējusi uz ielas,kad jaundzimušos pārvadātu sporta ratos
siltā laikā tas iespējams nav labākais jaundzimušajam, jo rati ir plaši, bērnu nevar piefiksēt ar siksnām. Savukārt, vēsajā sezonā, fiksējot ratu maisu, bērns ir pietiekami dziļi, guļus, zem pamatīgas kapuces pasargāts no vēja un skatieniem, tāpēc citi nevar novērtēt, cik mazs bērns ir ratos