Jūs neesat iegājis sistēmā, tāpēc nevarat rakstīt šajā forumā.
Ienākt forumā | Reģistrēties

Mazuļa uzraudzības ierīce kā dāvana

luize_m

Sveikas! Gribētu dzirdēt kādus labus ieteikumus par kvalitatīvām un noderīgām dāvanām ģimenei kurā tikko piedzimis mazulis. Pagaidām ideja ir par mazuļa Avent uzraudzības ierīcēm, ar video un audio funkciju. Varbūt kādai ir pieredze ar šo uzraudzības ierīci vai ir kādi citi labi ieteikumi?

Paldies!

Mama_Bear

Es ieteiktu tomēr jautāt, ko vajag. Ir tik daudz lietu, kuras piedzimstot nevajag, bet pēc pāris mēnešiem vajag, tāpēc noteikti būtu jābūt kaut kam, ko jaunie vecāki ir noskatījuši, bet nav vēl nopirkuši. Savādāk ir ļoti viegli netrāpīt. Ir daudz lietu, kuras man likās "must have", bet draudzenes pat aizņemties negribēja, kad piedāvāju. Un otrādāk.

Par mazuļa uzraudzības ierīci ar video. Jautājums kad un kur to lietos. Ja ir dzīvoklis un guļ ar mazuli vienā istabā, tad to ierīci nevajag. Ja ir privātmāja, tad kaut ko vajag, bet es pati ar video nepirku, jo video ierīcēm maz tur baterija, attiecīgi, ja viņu lieto iespraustu rozetē blakus gultiņai, tad viss ir ok, bet ratos tā nav ērta.

luize_m
Ja pirkt to uzraudzības kameru, tad tiešām ar abām funkcijām - gan skaņas, gan video. Jo ir brīdis bērna attīstībā, kad viņš pieceļas neraudot un neizdodot skaņas, bet rāpo, veļas un dara citas lietas, kas var būt bīstamas. Tikai audio ierīces funkcija būtu pilnīgi nekāda šādā gadījumā , manuprāt.

Ja grib kādu dārgāku dāvanu, tad no savas puses varu ieteikt labu ergosomu no "Ergobaby'.

Mama_Bear

Meauk
Nesapratu komentāru. Bērnu nedrīkst atstāt vietā, kura tam ir bīstama. Neatkarīgi no tā vai lieto vai nelieto bērna uzraudzības ierīci. Ja bērns guļ vecumam atbilstošā gultā vai kārtīgi piesprādzēts ratos, tad pilnīgi nekas nenotiks, ja pamodīsies un pagurķosies tur nomodā. Kad kļūs garlaicīgi, tad arī pasauks.

Ergosoma tieši ir piemērs tam, kas man bija pilnīgi nevajadzīga lieta. Ar pirmo bērnu aizņēmos, bet ne reizi nelietoju. Ar otro pat aizņemties negribēju. Tāpēc uzskatu, ka labāk pajautāt, lai nauda tiek iztērēta uz to, kas ir vajadzīgs.

Tulip

Mums tādam nolūkam bija mazā videonovērošanas kamera ar aplikāciju telefonā, pieslēdzama ar vadu.

Bet lielākoties nu izmantojām tā simboliski- lai nevirinātu istabas durvis, kad gulēja.

Bet to kameru izmantotājām arī vnk telpu uzraudzībai pirms tam un telpās lietojam tādas arī tagad.

Jasaka, ka pilnībā piekrītu Mama_Bear, ir jāizvērtē apstākļi un dāvanu labāk izrunāt ar jaunajiem vecākiem, ir ļoti daudz lietu, kas nenoderēs vai nepatiks vienam, bet liksies ideāls citam. Piemēram, te minētā Ergosoma man liktos viena no nejēdzīgākajām lietām, bet pirmajās vasarās mums ļoti noderēja sauļošanās/plūdmales telts.

Ja izvēle tomēr ir par labu kamerai, tad noteikti varu ieteikt nepirkt dārgos Aventus utt, bet uzraudzības kameru, kurai ir paredzēta aplikācija telefonā. Ideāla lieta, ko, starp citu, var izmantot ne tikai bērnam. Dzīvojam dzīvoklī, bet kameru regulāri izmantojam. Piemēram, es braucot mājās, apskatos kamerā, vai, vīrs nemidzina mazo un, es zvanot, neiztraucēšu.

Jūs neesat iegājis sistēmā, tāpēc nevarat rakstīt šajā forumā.
Ienākt forumā | Reģistrēties
18433243