Jūs neesat iegājis sistēmā, tāpēc nevarat rakstīt šajā forumā.
Ienākt forumā | Reģistrēties

Ko šodien gatavosim – 2023

AppleGreen

AppleGreen

Turpinām pašu iedvesmojošāko, kārdinošāko un garšīgāko tēmu jaunā gadā – lai labi garšo!

Iepriekšējo gadu tēmas:


Jo vairāk dara, jo vairāk izdara


Dzīvesveids

Atklāšu parādi ar gaļas-siera bumbām.

landFIN

Ar sieru un šķiņķi pildītā omlete.

"Pavlova" kādam jubilāram.

kristel

Maize.


visus rīsus vienā maisā nesabāzīsi... (ļoti, ļoti, ļoti sens Ķīniešu izteiciens :)


succubus

Salāti: iceberg, turku zirņi, cepta paprika, salātu siers

Hallhuber

Sagribējās lasi cepeškrāsnī.


Vācijā . Baden- Württemberg / Bayern

Babs

Minna, šī ir tava vaina - tu biji pirms kāda laika pīrādziņus no jufkas izcepusi un man visu laiku jaucās pa galvu. Tad nu tapa "cigāri", pildīti ar maltu cūkgaļu un tomātiem.


Life is hard but, thankfully, short

Minna73

Babs


shi ir turku mikla ? Man turku miklaa labak garsho, jo vini pat auksti ir garshigi. Man cita mikla, silti kraukshkigi garshigi, bet auksti nu edam jau ir, bet nu ...

Papildināts 20.01.2023 18:54:

Labie tagad drizuma bus mana karta cept

Babs

Minna73
Uz pakas rakstīts, ka ražota Bosnijā Nu ļoti atgādina parasto filo, ko var arī pie mums nopirkt (es Austrijā veikalā nenoturējos).

Sīkā atnāca pati uz virtuvi pēc papildporcijas, tas nozīmē, ka tiešām garšīgi


Life is hard but, thankfully, short


Minna73

Babs
Turku, ar to biju domajusi, turki daudz ko no vinas gatavo. Bet es pareizi domaju, shi ir taa mikla un vina ir garshiga. Lidziga filo, bet mazliet biezaka.
labu apetiti !

Jūs neesat iegājis sistēmā, tāpēc nevarat rakstīt šajā forumā.
Ienākt forumā | Reģistrēties
18433299