Ko šodien gatavosim – 2023

AppleGreen

Slēdza AppleGreen: "Jauns gads!".
Taaapati

Papildināts 20.11.2023 19:19:

Atskatoties uz svētkiem.

Papildināts 20.11.2023 19:20:

Recepte šāda.

Papildināts 20.11.2023 19:22:

https://www.delfi.lv/tasty/receptes/kirsu-braunijs-ar-kremsieru.d?id=46973465


Babs

Austersēņu iesmiņi uz sastampātiem turku zirņiem. Sātīgs veģetārs ēdiens, garšīgs arī, protams.


Life is hard but, thankfully, short

Mezameita2

Babs
Vai austersēnes pirms tam marinētas?

Babs

Mezameita2
Bišķi - eļļa, harisas pasta, nedaudz čili un ķiploks, cukura pustējkarote. Pamarinē pusstundu, sprauž uz samērcētiem iesmiņiem un cep karstā krāsnī 20 minūtes, pa vidam vēl apsmērējot ar suliņu un eļļu, kas iztek. Sanāk sulīgas sēnes ar kraukšķīgām maliņām


Life is hard but, thankfully, short


Babs

Tofu melno piparu mērcē


Life is hard but, thankfully, short

Vai šī lapiņa vēl ir dzīva? Skatos jūsu meistardarbus, apbrīnoju un siekalojos . Ceru, ka turpināsiet! Un būtu jauki jums piebiedroties, ja ņemsiet bariņā.

Taaapati

Kāds laikam piemirsis šogad atvērt jauno tēmu. Laikam jau būtu forši vismaz te atkal draudzēties. Un ja atgriestos sen neredzētie. Un kāds uzņemtos šefību kā reiz Limasola, piemēram.

Papildināts 16.01.2024 21:04:

Un protams arī jaunie būtu interesanti.

Kur visi pazuduši? Tāpati Limasola?

AppleGreen

Piedodiet, aizrāvos ar dažādu jaunu gadu sagaidīšanu – līdz ķīniešiem gan nedavilku. Labojos – lūk, vieta 2024. gada idejām un iedvesmai!

Lai garšīgs gads un lai izdodas sasniegt augstākās virtuves virsotnes!


Jo vairāk dara, jo vairāk izdara


Jūs nevarat rakstīt šajā tēmā, jo tā ir slēgta.
18433299