Ko šodien gatavosim – 2023

AppleGreen

Slēdza AppleGreen: "Jauns gads!".
Pasadena4

Minna73
Izskatās super - kā Tu pagatavoji to vrapu (vai kas tas ir)?


Minna73

Pasadena4
T'as ir no spinatiem, rolbiskvits ar spinatiem, recepti te vairakas reizes esmu rakstijusi.
parejam par "kaviaru " , Jaa vinu taisa no kadam sulam grib, darzenu, auglu, zalumu utt . Kaa minimums tam vajag narkodileru svarinus, loti precizu temperaturu.

Pasadena4

OK, paldies - pameklēšu

no malas

Un tiešām tās bumbiņas sanāk tik vienādas jeb tu izlasīji labākās ?


a²+b²=c²


Minna73

no malas
Tu tachu nedoma, ka es sezhu, garlaicibas makta, bumbinas ar pirkstiem virpinu. Tava ideja, kaa vinas dabu apalas un vienadas ?

kristel

visus rīsus vienā maisā nesabāzīsi... (ļoti, ļoti, ļoti sens Ķīniešu izteiciens :)

no malas

Minna73
Nēnu, es jau, pirms uzdevu jautājumu, paplašināju zināšanas molekulārajā gastronomijā un apskatījos, kā tās bumbiņas taisa.

Bet izskatījās, ka dažas veidojas lielākas, dažas mazākas. Nevarēja īsti saprast, vai tiešām vidēji sanāk tik daudz perfekti vienāda izmēra.

Tad tu saki, ka tā arī ir, ka pārsvarā visas sanāk vienādas?


a²+b²=c²

kristel

no malas
īsti jau nesanāks dažādas, ja pilināmais "dod viena daudzuma piles".


visus rīsus vienā maisā nesabāzīsi... (ļoti, ļoti, ļoti sens Ķīniešu izteiciens :)

Minna73

no malas
Man ir speciala shprice, it ka nekas ipash, bet domats tieshi tam, tapec ar sanak smukak. Kaa ari taisu ar alginatu un lactate calcium ( skan shausmigi, bet ikdiena les to lietojam ar prastakiem nosaukumiem) . Ar agar sanak kaviars smukumam ne esanai, vins ir ciets. Pat esmu parbaudijusi otro ytubes recepti.


kristel

Minna73
Izklausās, ka esi daudz eksperimentējusi ar agaru. A zefīriem ko labāk dašaut (nu mājās taisītiem), jo ar agaru viņi tādi nu "pīkst zobos"


visus rīsus vienā maisā nesabāzīsi... (ļoti, ļoti, ļoti sens Ķīniešu izteiciens :)

Jūs nevarat rakstīt šajā tēmā, jo tā ir slēgta.
18433299