Četri vēji
Bet RVVĢ svešvaloda kā galvenais uzņemšanas kritērijs paliks? (cerams)
Uzņemšana 2023 Rīgā. 7. un 10.klases
Četri vēji
![]() |
|
![]() |
Šis RVVĢ ir domāta Vācu ģimnāzija? |
![]() |
Fledermausis Es ceru, ka tā paliks skola, kur Āgenskalna sākumskolas beidzēji varēs turpināt mācības un apgūt vācu valodu labā līmenī. |
![]() |
Karusa |
![]() |
Bet RVVĢ svešvaloda kā galvenais uzņemšanas kritērijs paliks? Kā būs šogad - nav zināms, vēl spriež. Katrā ziņā - nākamnedēļ nekāda info nebūs, nu jau runā par februāra otro pusi. Četri vēji iet pa lauku / Četri vēji manī mīt / Vēja slota mūžu slauka / Nevar vējus saslaucīt |
Četri vēji Lūk, šī vēlā informācija, tas nav pareizi. Normāli būtu, atnākot septembrī uz skolu, zināt, kādi pārbaudījumi jauniešus sagaida gada beigās. To, ka šogad 9.klasei būs CE, nevis parastie pamatskolas beigšanas eksāmeni, neviens skolā nav teicis. Nesaprotami ir tas, ka kritēriji visu laiku mainās. Tad jau pēc pāris gadiem būs vēl kas jauns jāgaida. |
|
To, ka šogad 9.klasei būs CE, nevis parastie pamatskolas beigšanas eksāmeni, neviens skolā nav teicis. Par iestājeksāmeniem gan piekrītu - tur vajadzētu būt laicīgāk zināmai sistēmai. |
|
![]() |
Gabucis |
Vērtējums šiem CE vairs nebūs atzīmēs, bet gan procentos. Procenti, kā saprotams, būs tie, kuri noteiks uzņemšanu vidusskolās. Labos ne skolā, bet centralizēti, kas visu to lietu ļoti ievilks- rezultāti, laikam, tikai pēc 21.06. Šo gan varēja pateikt laicīgi, lai vasaru var plānot. Man šī ir ceturtā reize, kad kāds stājas attiecīgā posma skolā, un, jāsaka, visas 4 reizes viss notika atšķirīgi. Jābūt gataviem uz visu un ļoti rūpīgi jāseko informācijai. Kāpēc tāda info slēpšana, man galīgi nav skaidrs. |
|
![]() |
Gabucis Bet problēmas ir tādēļ, ka nav izgrozīts viens likums, kuru pašlaik groza, un kurš tādā redakcijā, kā izskatās, ka būs, nepieļaus rīkot matemātikas eksāmenu. Un, kamēr tā gumija tiek vilkta (no valsts puses), tikmēr pārējie gaida, kā tas beigsies... Un kas tāāds būtisks tur atšķiras? Ka nelabos skolā, bet centralizēti un ka skolai nebūs iespējams Karusa Vērtējums šiem CE vairs nebūs atzīmēs, bet gan procentos. Ironija, kā saprotams... Kārļa mamma Četri vēji iet pa lauku / Četri vēji manī mīt / Vēja slota mūžu slauka / Nevar vējus saslaucīt |