Jūs neesat iegājis sistēmā, tāpēc nevarat rakstīt šajā forumā.
Ienākt forumā | Reģistrēties

Aktuālas atsauksmes: 49.vsk, RV3.Ğ, RV2.Ğ, ĀVĞ

loke0104

Ir 49. un RV2 pieredze.

49.vsk. nav nekā īpaša, viss vairāk balstās uz skolotāja personību, pie kā tu mācies.

RV2 ir sistēma, bet arī ir skolotāji, pie kuriem sistēma nestrādā, bet iebildumus nav vērts celts, jo - "rinda aiz durvīm nestāv." Bet tas ir par attiecībām, ne profesionalitāti. Ģimnāzijas 4-nieki ( no vienas klases, par pārējiem nezinu) eksāmenu matemātikā nokārtoja 90-97% robežās (kā nu kurš). Slodze milzīga, atlaižu nekādu, Nervostrong ne tikai bērnam, bet arī vecākiem, toties studiju programmas var izvēlēties, kuras grib, nevis kur varētu tikt. Pašiem vien jāsaliek, kas ir prioritāte, un jānovērtē, vai ģimene (jā, jā, visi kopā) ir gatava 3 gadiem šādā režīmā.

loke0104
par to, kā ģimnāzijā klāsies konkrētajam bērnam, tev neviens neko nepateiks. Man ir pieredzear 2 bērniem - ar 2.ģimn.un AVĢ, bet mana pieredze var būt subjektīva tieši tādēļ, ka bērni atšķiras. Vienam derēs 2.ģimnāzijas dotā brīvība, otram labāk derēs AVĢ sistemātiskā pieeja mācībās. Un vispār vēl jātiek iekšā, kas to zina, kādu sietu vēl attiecīgās iestādes uzrīkos.

Ko gan varu sacīt ar pārliecību- ļoti nomainījās klimats klasēs pēc 6.klases ne-ģimnāzijā. Nekādu stulbu grupu, apcelšanas par zubrīšanos vai kas tamlīdzīgs- visos gadījumos tikai pozitīvas atsauksmes par klases biedriem un savstarpējo saskarsmi bērnu vidū.

Noslepums

Ja par vidi, kurā nokļūs, tad piekrītu viedoklim par inteliģentu jauniešu sabiedrību. Mana pieredze ar AVĢ, RV1Ģ un RVVĢ.

Šogad startēs jaunākais uz 7 klasēm , protams, ka ir satraukums. Redzēs kur tiks, ja tiks.

Bet iesaku apdomāt arī RVVĢ (vācu ģimnāziju), atrodas ļoti netālu no AVĢ. Man gan ir pieredze tikai klašu posmā 7-9, bet ļoti patika viņu rīkotie zsv pasākumi un labā sporta zāle un pozitīvā vide. varbūt vienkārši paveicās ar klases audzinātāju.

Varbūt te forumā ir vēl kāds ar viedokli 3VĢ ?

loke0104, RV3Ģ, tāpat kā citās skolās, ļoti daudz atkarīgs, kāds klasesbiedru kolektīvs savācas. Pazīstamiem jauniešiem ir bijusi/ ir gan ļoti laba pieredze, gan ne tik laba. Tas pats ir sakāms par klašu audzinātājiem. Tas ir neprognozējami.

Retais skolotājs ir reāli ieinteresēts palīdzēt skolēniem ko apgūt, vieglāk ir nokritizēt. Ja skolēns prot skolotāju izteicienus laist gar ausīm, neņemt pie sirds un iztiek bez konsultācijām, viss būs ok.

Telpas samērā moderni iekārtotas.

Mācīties nav baismi grūti. Ja vien mācās. Bet gadās skolēni, kas nemācās un pēc tam činkst par sliktām atzīmēm.

MazaisMurmulis

Ir IZV, RV1Ģ un RV2Ģ pieredze. Visas ļoti labas skolas ( protams katrā var gadīties pa īpatnējākam skolotājam vai klasesbiedram). Ir nianses. Visvairāk mājasdarbu ir RV2Ģ. Foršākais klases kolektīvs, lielāka pašu jauniešu iesaiste un atbildība par savām mācībām bija IZV. ( un man brižiem žēl, ka bērns nr2 kategoriski atsakās darīt to pašu, ko lielas - vai tā būtu skola, vai hobiji, bet ja lielais tur bija - neies). RV1Ģ izglītibas kvalitātes, prasību ziņā viss ok - skola daudz dod un atbilstosi prasa attieksmi un atdevi, bet palika atsvešinātibas sajūta. Tīņiem ir svarīgi atrast "savu baru" un iederēties. Pat izteiktiem intravertiem. Varbūt vienkarši nepaveicās bērnam ar klases kolektīvu. Nezinu.

Ir pieredze ar RV1G, RV2G un AVG .

pa lielam visas labas skolas, pa lielam visi berni apmierināti. Bet ar sodienas pieredzi visās, ar tiem pašiem berniem, izvēlētos 2.to. ( ja vispār ko izvēlētos ). Tiesa, manējie nav bijusi kandidāti uz MIT , tāpēc , lai arī RV1G ir vnk Pirmā, pēc filinga, direktora faktora un vēl visādiem sīkumiem, mana favorīte būs palikusi 2.ā.

manuprtat jūs te pa galīgi falšu vektoru bīdaties ........ nulli vērtas ir atzīmes un skolu ''reputācijas'' ---vienīgā reālā vērtība ir paša škoļjara apzinatai vēlmei zinātnes studēt --- un ja izdodas savas realās konpetences uzaudzēt tad profenēs gājušais vnk uzspļaus visām ģimnazijām un to ''pedagogiem'' ---- arī ''parastā skolā'' ejot vai mājās mācoties ir pieejamas tieši tās pašas zināšanas'' -- traktorists-autididakts ,,maisā iebāzīs'' LLU beigušo ''inženieri '' --- personiski man IQ tuvu pie 135-140 -- nu neesmu kārojis savā mūžā kautkādā utainā ģimnazijā ''labas atzīmes'' meklēt --- es visu mūžu savas reālās kompetences audzēju ---(un jūtos pašpietiekams un apmierinats ar sevi --- man absolūti nav vajadzīgs visādu''augstās prestižās skolās gājušo figļaru viedoklis'') (( es saprotu Z-Korejas Kimu kad viņš taisa smaidošus selfijus uz ūdeņraža bumbas fona -- '' čučhe rullē'' -- Kimam nav vajqadzīgs jeņka ,francūža vai brita viedoklītis un atzīšana -- Z-Korejas tauta ir pašpietiekama -- un no 3 stāva var uzspļaut visai pasaulei'' (( tieši tāpat kompetentie zinatnēs un tehnoloģijās uzspļauj jūsu ''prestižajām ģimnazijām'' -- viņi pārvalda un prot l lietot zinatnes un tehnoloģijas -- ar to ir gana ) (( Zinu fiziku ķimiju matematiku,reālo bioloģiju --- kaudzi speczinašanu visdažādākajās jomās un protu to lietot -- gan stradājot veterinarmedicīnas lauciņā gan elektrotehnikā -- gan kā savlaik padomju armijas radists -r/stacijas priekšnieks ar pielaidi pie enigmas''( elitāras kompetences un tikai seržanta uzpleči --bet pieprasītas kolmpetences -- jo 80-jos mani 4 lielos manevros uzaicināja piedalīties ) TADS IR MANS -- margināļa -- VIEDOKLIS PAR ĢIMNAZIJĀM -- parastas skoliņas ir ts ''prestižās ģimnazijas'' -- tur vnk visādu snobiņu atvases savācas biezākā slānī --

PREDIKTORS
Bet ar gramatiku esat uz Jūs...

PREDIKTORS
Izteiksmes veids liecina, ka nav pat pamatskolas izglītība.

Jūs neesat iegājis sistēmā, tāpēc nevarat rakstīt šajā forumā.
Ienākt forumā | Reģistrēties
18433759